![]() |
To jest wolny kraj(:-D ) wolni ludzie(:-D ) i nikt nikogo nie zmusza do uzywania wyrobow LG. Opinie kazdy moze wyglaszac jakie sobie chce, aby nie byly obrazliwe! Mam LG (DVD+CDRW)i uwazam, ze sa to jedne z lepszych napedow optycznych. I zadne pitolenie jakis ...... mojego zdania nie zmieni. A przeciwnicy LG, niech sie zaburzaja do woli...mnie to wisi:-D
LG RULEZ ! |
a ja jestem przeiwnikiem lg i mi to wisi że tobie wisi:-D
LITEON RULEZ ! |
Jak wam wisi to mi też :-D :-D :-D
|
A mnie wisi, ze tobie wisi, ze mnie wisi :P
|
Mi też to wisi ale mi wisi dlatego że nie mam napędu LG i nigdy go nie kupje, a koledze Yahol to pragne pogratulować (mimo że mi to wisi) że udało mu się zakupić taki egzamplarz który harczy tak jak powinien !!! WIELKIE GRATULACJE
POZDRAWIAM |
LG RULEZ
Ja tez nie narzekam na LG. A tak wogole to popatrzcie jakie zainteresowanie tym tematem. Moj temat zrobil furore, to moj debiut:-D :-D :-D :-D :-D |
Cytat:
Moj LG nie charczy - ON szepcze ! :-D |
Tak masz racje temat wrze całą parą !!!
A czy może ma ktoś z was problemy z napędami SAMSUNGA ??? Bo ja się przyznam bez bicia, że mój x48 się lekko krzaczy (( (( (( |
Cytat:
|
A co powiecie o CDRW SONY 24/10/40 :-D :-D :-D :-D mam taka ale nie jestem do niej przekonany co wy na to
|
A tak na serio czy ma ktos z was nagrywarke yamaha f1 bo ogladalem te plytki fajnie wychodza i czy kopiuja wszystko. Ogladalem testy i takie *******y ale jak jest naprawde czy nia skopiujie wszystko w clonecd.
Temat sie rozszerza. hehe |
A u znajomego, to w PHILPS`ie klapka odpadla! 2-go dnia!
Skandal;) |
Cytat:
|
Re: Re: he, he...
Cytat:
|
Lg ma słaba korekcję błędów i to jest podstawowa wada. Kumplowi cdrom po 3 michach zaczął juz nawalać. Taka jest moja opinia.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:20. |