![]() |
:D
SZOK ! To jest TOPIC - GIGANT Nawet nie ma co dodać, bo już wszystko zostało powiedziane i powtarzane kilkakrotnie :D Dobry TOPIC :) Tylko patrzeć, jak za parę (-naście) miesięcy zacznie się: " Która wypalarka DVD lepsza - LG, LiteOn czy ELEMIS ? " :D Uwielbiam to Forum. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów (nawet HelpMan'a) ;) :):):) |
Cytat:
@Helpman----- Czy moglbys popatrzec na date postu Sobala. Ty odpisales na to tak jakby on to przed chwila napisal. Ten post tam juz lezy nie wiadomo ile a ty wyskakujesz Bzdury, bzdury, bzdury lol greetz |
Cytat:
Tak sie sklada, ze tez mialem ta nagrywarke i jakos mi nie brala SD2. Nie liczac oczywiscie tych plyt z SD2 gdzie byly cracki. :-D :-D :-D |
Cytat:
1000 plytek i smigala dalej a SD2 brala bez problemu a jesli chodzi o <SD2,51 to nie mialem okazji sprawdzic bo nie trafilem na CD ktory bylby tak zabezpieczony!! Jesli mam powiedziec cos dobrego o LG to tylko tyle ze te nagrywarki co byly pierwsze (8x 12x albo 16x) to byly naprawde dobre i godne uwagi!! |
Cytat:
Jak to mawiali mroczni bogowie Norwegii .... wsadzilem kij w mrowisko :) |
ehhh ... ja tu już się kiedyś nagadalem i z Dragalem i z Masterem a teraz to ja już nic nie powiem ;)
ps Witaj Dragal milo Cie widzieć znowu wśród tu piszących,powinienem się domyślić że to ty otworzyłeś tą puszkę Pandory :-D |
Cytat:
|
ej,
tez sie chce dolaczyc do tego posta, bo mam Liteona a LG to gowno hehehe.
oczywiscie napisalem to zeby podsycic posta :P |
Cytat:
|
ja mam LG 48/16/48 i jestem z niego baaardzo zadowolony:)
|
ale gigant.
A ja np nie lubie LG bo nie. Aha i mialemtaki cdrom 52x i on nie wzbudzal mojego zaufania i slabo zrzucal audio8) |
O nie kto wskrzesil ten beznadziejny post o shicie pod nazwa LG. :-D
|
Mam lg x48 cdr/rw i musze przyznac ze jej wybrednosc dopalila mi na niektorych tylko plytach. Nagrywalem duzo na nonameach i powiem szczerze ze wiele z nich dziala mi z vmax wieksza niz deklarowana.
Nieliczne plyty nagrywaja sie wolniej(Akoss,TDK dView). Przez miesiac wypalilem okolo 240 plyt(nagrywam masowo) i przyznam ze wszystkie sie czytaja na innych cdekach.Spalilem raptem 3 plyty mysle ze z powodu sprzedawcy gieldowego(klej na sciezkach?!?!? - plyty byle sklejone tasma klejaca po bokach).Wypalanie x48 w CAV na koncowych sciezkach osiagam x50!?!?! w nero cdspeed. PCAV 40x jak zloto. Moze nowy bios pomogl? Nie wiem.. Wiem tylko tyle ze przygotowany bylem do narzekania tymczasem jest calkiem ok :) |
no piekny post myslalem ze nigdy to sie nie stanie :)
I tak uwazam, ze Ci co pisza o kumplach, bratach itd i ich sprzecie to sa malo wiarygodni. Kazdy ma prawo miec swoje zdanie, a moje jest ..... "kto czyta nie bladzi" |
Cytat:
Dziekuje wszystkim za udzial w najwiekszej dyskusji w historii tego forum. Przemek. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:52. |