Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dnia 30.10.2004... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dnia-30-10-2004-a-37342/)

andrzejj9 20.07.2004 23:19

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
no nie mi o tym mowic, a kto pamieta ten pamieta

ps. memo, no coz, trzymam kciuki, ale zebys potem sie tu nie zalil

Ja pamiętam, mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej.

I tego Ci memorando szczerze życzę :)

kodziu 20.07.2004 23:29

No to stary gratulacje!!! :piwo:

mr_spock 20.07.2004 23:32

gratulacje...

ale napisz w koncu gdzie to bedzie, bo moze sie na wodeczke wkrece :P ;)

Mily_ 21.07.2004 08:06

Gratulacje. Wszystkliego najlepszego.

A co do przyjazdu to załatwi się jakiś autobus, zbierze się wiare z forum, rąbnie się naklejke z boku autobusu CDRinfo.pl i jedziemy na ślub :> :spoko:

andrzejj9 21.07.2004 12:28

Cytat:

Napisany przez Mily666
Gratulacje. Wszystkliego najlepszego.

A co do przyjazdu to załatwi się jakiś autobus, zbierze się wiare z forum, rąbnie się naklejke z boku autobusu CDRinfo.pl i jedziemy na ślub :> :spoko:

:spoko:

MacGyver 21.07.2004 14:11

Cytat:

Napisany przez memorando
Witam dzisiaj oświadczyłem się Izie. Dnia 31.12.2004 zapraszamy chętnych na nasz ślub. Pozdrawiam serdecznie. Jest to informacja sprawdzona i pewna:):):):)

Gratulacje :piwo:

nimal 21.07.2004 14:19

Cytat:

Napisany przez mr_spock
... napisz w koncu gdzie to bedzie, bo moze sie na wodeczke wkrece :P ;)

i to wlasnie jest mysl! :spoko:

gallus 21.07.2004 14:34

A jak się okaże że memorando robi impreze bezalkocholową to co chłopaki zrobicie :P ??? [joke] oczywiście nigdy się nie robi imprez bezalkocholowych bo co by goście powiedzieli :D

nimal 21.07.2004 14:43

gallus - niedawno bylem na weselu (i nie chodzi na szczescie o moje) na ktorym jeden z gosci wyszedldomonopolowego kupic sobie wino ||
pare dni temu opowiadalem to kumplowi - on mi na to ze kiedys z wesela zwujkiem wyszli na hotdoga bo byli glodni ||
tez nie jestem za tradycyjnym :"zastaw sie a postaw sie", ale takie sytuacje to juz chyba lekka przegina 8)

gallus 21.07.2004 14:53

No faktycznie, na weselach tyle jadła i napojów, a tu jeszcze gościu sobie po wino wychodzi do monopola, lub po hotdoga do budki, chamsko tak postepować, ja bym się poczuł troszeczke urażony na miejscu państwa młodych, ale to jest moje zdanie.

nimal 21.07.2004 14:56

gallus - przy tych hotdogach nie bylem, ale to z glodu! za malo zarcia bylo ponoc zeby sie najesc
a codo tego wina - to sam mialem ochote, wino postawione bylo paskudne, a na wodke nie mialem ochoty (nic wiecej nie bylo)

mr_spock 21.07.2004 15:02

gdyby moja rodzina, po przejechaniu 800-1000km na moje wesele zobaczyla na stolach tylko 2 butle szampana i oranzade, to by chyba mnie wykleli i na taczce wywiezli ;)

nimal@ mi sie tez przytrafilo dojadac na miescie... na wakacjach u ciotki,
"przyjedz do nas, do stlycy, bedzie fajnie"...
;)

Loczek 21.07.2004 15:14

Gratuluje :) oby nie skonczylosie to tak jak w poprzednim poscie :)

bakupl 21.07.2004 16:56

Cytat:

Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
khem khem...

kacik zlamanych serc to nie tu...

memorando - ciesze sie ze jako jeden z nieliczych wielkich zostalem doceniiony przed smiercia (joke) - ale nie pisz prosze ze to dzieki mnie costam... nie dlatego ze jestem skromny - tylko dlatego ze ****** nic nie zrozumiales z tego co ci pisalem! i nie chce miec nic wspolnego z tymi idiotyzmami ktore wyprawiasz!

stary, szkoda byc samemu? to przestan byc placzliwym, zmiennym jak polityk egocentrykiem - tacy zawsze sa sami

'chce sie ozenic' - co to za pierd? tego sie nie kupuje w sklepie przy zachciance... jak zrozumiesz jak wielka glupote powiedziales to bedziesz gotowy do 'zwiazku' a nie malzenstwa...

samotny? to masz duzo czasu - to kurcze popracuj nad soba, bo bez tego to bedziesz samotny i tylko sie bedziesz dziwil czemu ludzie uciekaja na sam widok tego nicka - ja nie czytam twoich postow bo wiem ze bedzie tam burdel - 3 rozne stanowiska, burza nastrojow, wywlekane prywatne brudy o ktorych wcale nie chce czytac (bo wyobraz sobie ze nie jestes sam - i kazdy ma swoje problemy i szczerze ma w d.. problemy innych - zwlaszcza podawane w taki sposob i w takiej ilosci - brutalne - ale w ogole prawdziwe)

a tytul tego posta to jzu byl szczal z d.. - memorando ktory nie radzi sobie z soba - bierze sobie na glowe kogos innego... [kto sie na to zgodzil?] zagladam i co?
gorzej niz myslalem...

czlowieku - przejdz sie do lekarza - to nie jest przytyk - tylko serio - odwiedz lekarza - bo zatruwasz zycie nie tylko innym - ale przedewszystkim sobie

koniec tematu - a przy okazji prosze o nie wywlekanie spraw tego typu na forum - to jednak pomimo ze offtopic NIE JEST miejsce na kacick zlamanych serc
post pt. okres jest juz przegieciem - i tylko moja sesja jest powodem ze sie nie naczytaliscie moich opini nt wypowiedzi tam zamieszczonych

potem znowu by mnie szef ochrzanil ze obrazam userow - ale czasem kurcze trzeba...

milego - ew. odpowiedz radze przemyslec - bo przeczytam ja najwczesniej w sobote

sid mogłeś mi to na prw dać wywal posta następnym razem nienapoiszę rzadnego posta dopoki niebędę na 1000% pewny dzięki i proszę o usunięcie posta żegnam

rzadnego.... i pisałeś rze rzadnego posta nienapiszesh

Taka jedna dziewczyna mi powiedzała że zmieniam nagrywarki jak rękawiczki, ale Ona zmieniała chłopaków jak rękawiczki, ale co to ma do tego...

A tak wogóle to powodzenia życze!

mr_spock 21.07.2004 17:19

wow...
Baku [pl] chyba prace domowa odrobil

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:08.