![]() |
noto gratulacje serdeczne
zycze duzo sexu malo ciazy no chyba ze chcecie inaczej pozdro |
no memo wszystkiego naj.... teraz bedziemy mial po rowno z tymi co sa zaobraczkowni (ja tez sie do nich zalicza i nie narzekam - tylko sobie CHWALE :spoko:
i troche na pocieche :bicz: |
esem :rotfl:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
:)
Cytat:
Ooo co chodzi z tą pracą domową? PS: Dzisiaj jak szedłem do domu ze sklepiku z bułkami :P to na klatce coś takiego ... Zaginą (powinno być zaginął) i tam dalej tekst że cocel-spaniel itp... z paroma ortami i koleś był nie zdecydowany bo to kontakt: 344-21-31 lub przekreślone lub i niżej 0503-xxx-xxx i to przekreślone i napisane obok 694-233-xxx :D |
Cytat:
|
????
@memorando: to już było: użyj opcji SZUKAJ. 8) |
no moje gratulacje a gdzie odbedzie sie slub :sylwek: :sluze: :zespol:
|
Cytat:
|
Cytat:
A tamta dyskusje pamietam (wiekszosc osob zreszta tez) i nawet nie chce mi sie pisac na jej i ten temat. Juz wole sie poczepiac ortow. |
wow...
Baku [pl] chyba prace domowa odrobil |
Cytat:
Taka jedna dziewczyna mi powiedzała że zmieniam nagrywarki jak rękawiczki, ale Ona zmieniała chłopaków jak rękawiczki, ale co to ma do tego... A tak wogóle to powodzenia życze! |
Gratuluje :) oby nie skonczylosie to tak jak w poprzednim poscie :)
|
gdyby moja rodzina, po przejechaniu 800-1000km na moje wesele zobaczyla na stolach tylko 2 butle szampana i oranzade, to by chyba mnie wykleli i na taczce wywiezli ;)
nimal@ mi sie tez przytrafilo dojadac na miescie... na wakacjach u ciotki, "przyjedz do nas, do stlycy, bedzie fajnie"... ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:02. |