![]() |
Cytat:
A tamta dyskusje pamietam (wiekszosc osob zreszta tez) i nawet nie chce mi sie pisac na jej i ten temat. Juz wole sie poczepiac ortow. |
Cytat:
|
no moje gratulacje a gdzie odbedzie sie slub :sylwek: :sluze: :zespol:
|
????
@memorando: to już było: użyj opcji SZUKAJ. 8) |
Cytat:
|
:)
Cytat:
Ooo co chodzi z tą pracą domową? PS: Dzisiaj jak szedłem do domu ze sklepiku z bułkami :P to na klatce coś takiego ... Zaginą (powinno być zaginął) i tam dalej tekst że cocel-spaniel itp... z paroma ortami i koleś był nie zdecydowany bo to kontakt: 344-21-31 lub przekreślone lub i niżej 0503-xxx-xxx i to przekreślone i napisane obok 694-233-xxx :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
esem :rotfl:
|
no memo wszystkiego naj.... teraz bedziemy mial po rowno z tymi co sa zaobraczkowni (ja tez sie do nich zalicza i nie narzekam - tylko sobie CHWALE :spoko:
i troche na pocieche :bicz: |
noto gratulacje serdeczne
zycze duzo sexu malo ciazy no chyba ze chcecie inaczej pozdro |
Ja również życze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :piwo: :jupi:
@esem - to było mocne ^_^ :lol: :jupi: |
padlo to kilka slow, ktore przydalo by sie skomentowac... a glowny zainteresowany jakos chyba nie ma zamiaru...
albo jest tak "zapracowany" z przyszla Pania Memorando :);) |
gratuluje gratuluje
ale zart esema wymiata... |
Zmieniam awatarka jutro wtróciłem z nad morza owszem zmienia się termin ślubu na 30 października. Życie jest piękne cudowne. Mam farta jak szóstka w totolotka dosłownie...Szymborka zresztą w wierszu ich dwoje napisała...."Nigdy nieznali się wcześniej a połączyło ich uczucie nagłe..." Dziękuję wam za cudowne życzenia buziaki dla wszystkich:):):)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:59. |