Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dnia 30.10.2004... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dnia-30-10-2004-a-37342/)

Macio.Men 24.07.2004 00:51

Cytat:

Napisany przez memorando
Palisz znowu głupa ESEM...??? przestań te fajki palić bo mam wrażenie że dodają cu tylko cynizmu i głupoty żegnam miłego dnia dla mnie to niesą żarty tym bardziej że z moją Panią na 99% zapracowaliśmy na dzidziusia i zrobiliśmy to z premedytcją zwaną miłością a nie wpadką. Pozdrawiam esem nieznam się na żartach tyczących sie mojej Pani pozdrawiam.

Daj spokój, to żart przecież był. Nikt tobie przecież źle nie życzy. Luz chłopie. :piwo:

pozdrowienia

memorando 24.07.2004 00:54

Cytat:

Napisany przez Macio.Men
Daj spokój, to żart przecież był. Nikt tobie przecież źle nie życzy. Luz chłopie. :piwo:

pozdrowienia

oki wyrzucam posta masz rację przepraszam Esema i piwo dla was chłopaki:)

mr_spock 24.07.2004 00:59

jaki byl cel usowania posta?
jak juz cos napisales to ponies konsekwencje...
to podchodzi pod manipulacje ;)

a tak poza tym, to i tak go widac, bo byl zacytowany przez Macio.Men'a

memorando 24.07.2004 01:19

Cytat:

Napisany przez mr_spock
jaki byl cel usowania posta?
jak juz cos napisales to ponies konsekwencje...
to podchodzi pod manipulacje ;)

a tak poza tym, to i tak go widac, bo byl zacytowany przez Macio.Men'a

Posta postawiłem jako żart z Esema bo ciągle daje ta mordkę z papierosem i chcialem zwrócić mu uwagę łopatologicznie że nieżartuje się z takich spraw tym bardziej że poprawiłem się i niedałbym posta bez pokrycia..jak kiedyś,....Najechano na mnie wtedy słusznie i trzeba bylo zapomnieć o tym bo ja np: nauczylem się z tamtych opini wyciągnąłem wnioski i niedaję durnowatych postów bez pokrycia a żart esema był nie na miejscu kązdy się uczy na błędach i każdy może się zmienić ale to niepowód aby kogos skazywać na straty z powodu starych win i żartować z niego dobranoc dziękuj za wszystkie ciepla slowa nawet teraz widzę że esem chcial mnie rozbawić ale niestety nieznam się na żartach na temat nie odpowiem więcej przepraszam esem pozdrawiam wszystkich dziękuję za wszystko bedę tutaj rzadko od niedzieli albowiem muszę sie przeprowadzić a netu niebędę mieć :(

Loczek 24.07.2004 07:10

I o to chodzi :)

epol 24.07.2004 23:02

No, to trzeba, też zmienić nazwe tematu :D

memorando 24.07.2004 23:53

Cytat:

Napisany przez epol
No, to trzeba, też zmienić nazwe tematu :D

Thanatos yamkee, lub inny mod poprawcie datę na 30.10.2004 w topicu:) :)

mr_spock 25.07.2004 00:00

yamkee tego moda akurat nie znam...???
to pewnie jakas szycha, siedzi caly czas w ukryciu i ma na nas oko :)

memorando 25.07.2004 00:16

Cytat:

Napisany przez mr_spock
yamkee tego moda akurat nie znam...???
to pewnie jakas szycha, siedzi caly czas w ukryciu i ma na nas oko :)

przepraszam chodzilo o jankesa jestem zamyślony... i literki zanikają mi w oczkach:)

CIAPEK 25.07.2004 01:08

wszystkiego dobrego oczywiście, ponownie :)

P.S.
Mam prośbe, zgłoś się do mnie jakoś na priv, nie mogę się z Tobą skontaktować albo ty nie możesz :ysz:

memorando 25.07.2004 08:34

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
wszystkiego dobrego oczywiście, ponownie :)

P.S.
Mam prośbe, zgłoś się do mnie jakoś na priv, nie mogę się z Tobą skontaktować albo ty nie możesz :ysz:

masz pw...:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:12.