![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#556 |
Horror Fan
Data rejestracji: 27.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
czy ktos z tu obecnych posiada MH-C9000? prosze podnieść ręke i nacisnąć przycisk. dziekuje.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#557 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
przedwczoraj spalila mi sie ic-8800 wraz z akumulatorami
![]() ladowalem zwyklym trybem dwa acu z lidla i dwa panasonic ![]() chyba nie trudno zgadnac kto byl winowajaca ...
![]() |
#558 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To nie ja!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja też nie! Chociaż... no diabli wiedzą.
Zaczynam się bać tych akumulatorów z Lidla, to może one wykończyły mi dwie ładowarki uniwersalne z Lidla? |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o kurde nie sądziłem że akku może zabrać ze sobą do grobu ładowarkę...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
szkoda ze nie zrobilem zdjecia zaraz po
smrod, dymiace ogniwa i czarny wyswietlacz oddam ja do 'ekspertyzy' czy da sie ustalic na 100% przyczyne czy to lidlowskie wynalazki ktore nie spelnialy nawet parametrow pojemnosci czy tez ladowarka ... dobrze ze bylem w domu az strach sie bac co by bylo gdyby ...
![]() |
#562 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moze nie o aku ale wylaly mi baterie alkaliczne i co ciekawe nie byly to byle jakie baterie a Energizer. Szlag trafil akurat pilota od PS2(dzis bede probowal go odratowac, bo kwasu niby nie ma ale nie dziala,dioda sie swieci). Takze od dzis wale juz takie baterie i wole akumulatorki, tam jak rozsadza ladowarke to przynajmniej dym bedzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Jukebox Hero
To juz nie pierwsze narzekania na firmę energizer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
Wydaje mi sie ze to niekoniecznie firma jest temu winna, a posrednicy
![]() Gdy widze jak "znajomy" ![]() Acha i drobnymi towarami dla malych dzieci tez, na szczescie nie zywnoscia ![]() Wiec nie zdziwil bym sie jakby te baterie byly poprostu przemrozone zawilgocone itd ![]()
![]() |
#565 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
One mialy gwarancje do 2014 wiec stare chyba tez nie byly. Napisalem do energizera Polska ale zero odezwu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Witam Panów!
Czy jakieś nowości na rynku jeśli chodzi o akumulatorki w stylu Sanyo Eneloop i Panasonic Infinium? Czas "odświeżyć flotę" ![]()
![]() |
#567 |
Guru
Data rejestracji: 01.05.2002
![]() |
Dalej Sanyo jest w czolowce. Nic sie nie zmienilo.
![]() |
#568 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i dalej w pojemnosci 2000 mAh
tylko ze nadal faktycznej ![]() ![]() mozna kupic biale lub kolorowe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako, że sprawiłem sobie aparat na duże paluszki, rozglądam się za jakimiś akumulatorkami i ładowarką do tego. Przejrzałem nasze topiki na forum i widzę, że jeśli chodzi o baterie najczęściej polecane są Sanyo Eneloop (wystarczy zresztą spojrzeć dwa posty wyżej
![]() Tylko się upewnię - to jest ten najlepszy zestaw? http://allegro.pl/akumulatorki-sanyo...398548588.html (przykładowa aukcja) Druga sprawa to ładowarka. Tutaj przyznam mam trochę wątpliwości. Też widzę, że najbardziej polecane są BC-700 ewentualnie 900 i nawet bym taką wziął. Widzę jednak, że kosztuje prawie stówę, a ja nie jestem do końca przekonany, czy na pewno będę z tego często korzystał. Aparat dopiero dostanę, więc przekonam się w praktyce, ale niewykluczone, że ma funkcję ładowania akumulatorków bezpośrednio z aparatu, co pewnie częściej bym robił. A do żadnego innego sprzętu akumulatorków nie używam. Jestem zwolennikiem kupowania raczej droższych i porządniejszych sprzętów, dlatego sam model mi się podoba, ale jeśli mam tego nie używać (zbyt często) to może na początek coś tańszego. W każdym razie - jeśli ktoś ma coś innego, to może poleci mi jakąś wersję econo ![]() Kilka stron wcześniej ktoś dawał linka do tej ładowarki, jako potencjalnego konkurenta BC-700: https://www.hurt.com.pl/?o=shpp&i=6117&start=newsletter Wiadomo już, czy jest to coś warte? Kupić można już za ok. 40 zł: http://allegro.pl/item1408377651.html Albo coś takiego: http://allegro.pl/ladowarka-sanyo-mq...398533198.html W zestawie z akumulatorkami za ~50 zł. Jak warto to kupię najdroższą, zawsze może kiedyś się przyda. Ale chcę jeszcze rozważyć inne opcje. http://allegro.pl/ladowarka-bc-700-4...392585041.html
![]() |
#570 |
Jukebox Hero
Ja bym kupił BC-700. Miałem aparat na paluszki i bez BC-700 to było można sobie go na półce położyć.
SX1 na pewno nie jest aż tak prądożerny ale i tak bym nie ryzykował, że nagle pojawi mi sie komunikat low battery (a baterie świeżo po ładowaniu). Nie za często używam paluszków (głównie do padów xboxa i ostatnio lampy błyskowej) ale i tak jak mi sie spali BC to od razu kupuje drugą. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|