![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobry UPS do 299pln
Jego zadania będą następujące:
- ma podtrzymywać komputer przy pracy podczas kilkusekundowych przerw w dostawie prądu - komputer najlepiej jak podziała na tym UPS'ie jakieś 5-max7 minut - przy dłuższym braku napięcia komputer sam się 'poprawnie' wyłączy, tzn. zamknie system itd. po np. 3 minutkach - aby UPS zdołał wyłączyć kompa musi miec komunikację z komputerem - najlepiej USB... cena do 299,- może ktoś z Was ma taki sprzęt bo ja kompletnie się nie znam a nie chce badziewia. Myśle że chyba będzie dobry (dla moich wymagań) sprzęt za taką cenę...
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
z takimi wymaganiami to chyba tylko i wylacznie allegro, w takiej cenie znajdziesz trzymajacy 4 min na pelnym obciazeniu z portem RS232
Mozesz poszukac na allegro uzywanych z nowymi aku
|
|
|
#3 | |
|
Pingwin specjalista.
Cytat:
na pewno jest coś dobrego za 300pln...
|
|
|
|
#4 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Za te pieniądze cudów nie dostaniesz. Jednakże zastanowiłbym się nad takim zasilaczem:
http://www.proline.pl/shop.php?prodid=ACT+POWER+600VA Nowy, niedrogi, moc ma wystarczającą nawet dla obecnych konfiguracji... sam się przymierzam do zakupu tego zasilacza, tylko że teraz mam inne wydatki, więc ten zakup muszę odłożyć w czasie. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pingwin specjalista.
Podoba mi się Ever ECO Pro CDS 500, usb, trzyma 5 min - cena 321pln... stanieje ?!
![]() http://www.ever.com.pl/pl/upselector...php?ModelNr=36
|
|
|
#6 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Cytat:
![]() W dodatku strona i zarazem Producent nie wzbudza we mnie zaufania, jeśli na OFICJALNEJ stronie napisane jest, że kształt napięcia wyjściowego ma kształt SINUS Jeśli już, to ma kształt sinusoidy!! Powinni przyjąć tam jakiegoś inżyniera, zamiast marketingowców, bo później są takie brednie i kompromitacja Zresztą z tego co mi wiadomo, to UPS'y dają napięcie wyjściowe raczej o przebiegu prostokątnym...
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2002
![]() |
Mam takiego Evera (kilka lat) tylko bez USB (i bez RS-a) spokojnie wytrzymuje 10 - 12 min z monitorem 17" płytkę DVD zawsze zdążę nagrać do końca. Nigdy nie miałem z nim żadnych problemów i nie musiałem korzystać z 3 letniej gwarancji.
|
![]() |
|
|