![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: Jakiej domyślnej przeglądarki internetowej używasz? | |||
Mozilla Firefox 0.9 Final |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 10.94% |
Opera 7.52 |
31 | 48.44% |
Internet Explorer 6 SP1 |
13 | 20.31% |
Mozilla 1.6 |
1 | 1.56% |
Netscape 7.1 |
0 | 0% |
MYIE2 [nakładka na IE] |
8 | 12.50% |
Avant Browser [nakładka na IE] |
3 | 4.69% |
SlimBrowser [nakładka na IE] |
0 | 0% |
Mozilla 1.7.1 |
1 | 1.56% |
Wszystkich głosów: 64. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#46 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiem teraz zaczołem ściągać. Wcześniej wszedłem na link w podpisie MaciejaT a tam była tylko 0,7.
Ale jak odpalałem kilka stronek w mozilli to troche wolniej się ładowały niż w MyIE2. Ale zaraz sprawdzimy wersję 0,9PL. Interfejst mozilli jest bardzo przejrzysty i intuicyjny, i nawet przypadła mi do gustu. Pozdro UPDATE No ![]() Polecam wszystkim. Przetestujcie ![]() ![]() ![]()
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 13.07.2004 o godz. 10:39 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Macie może FireFox 0.9.2 PL ?
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
Ja kozystam z Opery[jeszcze 7.23], moglbym prosic o jakiegos scrina, w standardowej skorze[jesli wogle je ma, bo ja z tego nie kozystam] tego FireFox....[wzorowo najnowsza wersje....]
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Ja użtywam FireFox`a 0.8 i jest
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chyba pozostanę już przy Mozilli.
Przejście z IE na Mozille firefox 0,92 jest jak przesiadka z syrenki na mercedesa. Do Billa [ JOR IE IS SIT....!!! ]
![]() |
#51 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hmmm, używam teraz najnowszej Opery i mam pytanie - czy to tylko moje wrażenie, czy forum wczytuje się na niej zdecydowanie wolniej niż na 7.21? W sumie to nie ma jakiś specjalnych zmian, które sprawiłyby, że 7.52 byłaby dla mnie lepsza, więc spokojnie mogę wrócić do tamtej. No może poza jedną - już nie mam problemów z Javą, a to dużo dla mnie znaczy. Ale też i przy 7.21 nigdy nie miałem, dopiero w ostatnim czasie coś się jakby przestawiło i nie mogłem z tym dojść do ładu.
![]() |
#52 | |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
Cytat:
![]() jest niestety taka strona która wymaga activeX, oczywiscie wszystko się na niej dobrze wyswietla, ale nie ma możliwości brania udziału w łosowaniach...
![]() |
![]() |
#54 | |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#55 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Ormianin... moj WuBeK na Operce smiga az milo
![]() i to nie wina Opery, ze jakis bank nie dziala na niej ![]() edit: a co do forum, to faktycznie cos wolno to dziala, no ale na IE mam w sumie tak samo, nie wiem co sie dzieje ![]()
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 13.07.2004 o godz. 13:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Cichy mod
![]() ![]() |
Cytat:
Przejdz na FireFox i będzie chodzić szybciej lub bierz na forum obrazki z pamięci podręcznej. Masz na górze z prawej strony taki APARAT ![]() Pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Mówiono, że to konstrukcja forum zwalnia na Operce właśnie działanie forum. Że jest skopane forum. No OK to jakim sposobem radzi sobie IE - skoro jest szwajcarskim serem i gównem jakich mało? Śmiać się chce ![]() Wniosek wysuwa się jeden, w sumie to FAKT - Opera jest bardzo wrażliwa(niedopracowana??), IE radzi sobie doskonale. Przecież to można wywnioskować bardzo prosto, ale oczywiście pewnie się myle. Bo mam IE ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
To, ze wiekszosc ludzi jedzie na IE spowodowane jest tym, ze jest to domyslna przegladarka w windzie - > a to powoduje, ze wiekszosc stron jest pod nia robiona...
nic wiecej... gdyby domyslna byla opera (troche abstrakcyjna wizja ![]() Uzywam Opera od niedawna i chyba przy niej zostane tylko ze wzgledu na wygode obslugi. "Opera chodzi szybciej, a IE jest bleee" ta sa dyskusje na poziomie - wyzszosc swiat wielkiej nocy nad swietami bozego narodzenia... Nawet jesli tak jest, to 1sek. mnie naprawde nie zbawi, a te ciagle rozjezdzajace sie forum i splaszczone obrazki potrafia zdenerwowac... - a jako, ze jestem masachista jade na operce ![]() edit... 80% internautow nie ma pojecia, ze istanieja inne przegladarki, a to wiekszosc dyktuje warunki
![]() |
#59 |
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
kolejne pytanie:
chodzi o Opere Pamięc podręczna dysku, Pamięc podręczna RAM - na ile najlepiej te opcje ustawić ?
![]() |
#60 |
Bojownik Ruchu Oporu
Data rejestracji: 09.11.2003
![]() |
Jak grzyby po deszczu: cztery nowe piekne dziurki w misiu wszystkie oznaczone jako
Extremely critical. Chyba szykuje się znowu nagly wzrost udziałów Opery i Mozillopodobnych w rynku przeglądarek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|