![]() |
Jakiej przeglądarki internetowej używasz? Z cyklu: Dość IE :/
Dobra... wiem... bylo nie raz... przeszukałem poprzednie wątki... tylko dalej nie moge sie zdecydowac... Mozilla czy Opera... prosze tylko nie krzyczcie i wywołujcie wojny :) Po prostu zbiore sobie wszystkie odowiedzi do kupy i zainstaluje co potrzeba :)
Tak w ogole to mozna wywalic calkowicie IE... jesli tak to czym? :) Zeby go w windzie nie bylo i juz nigdy nie pobieral do niego porawek :) Czym sie roznia te Mozille... Firefox, Firebird... czy cus takiego...jak juz instalowac to ktora i z ktorym numerkiem :) pozdro! |
przegladarki ktora uzywam nie ma na liscie :) wiec nie glosuje
opera 7.52 ;) |
niech mój podpis będzie odpowiedzią :ja_chce:
ps1: prośba do adminka - jest już wersja 7.52... ps2: pytanie powinno raczej brzmieć: jakiej domyślnej przeglądarki internetowej używasz. |
Internet Explorer FOREVER hehe, mnie on pasuje i dziala...
|
tak na marginesie: kto się odważy sprawdzić to:
"Zmienić stronę startową (prawie na stałe) wejdź na stronę: h**p://w*w.whatsfind.com/page.html UWAGA NIE WCHODŹ NA NIĄ !!! Strona startowa zmieni się i rejestr zostaje zablokowany!!! a w IE w opcjach się nie da zmienić." |
MyIE, a teraz zmieniła nazwe na Maxthon (MyIE)
Pozdro ;) |
Maxthon (MyIE2) 4ever!! :> :spoko: no czasem z przejściami na IE 6
|
Cytat:
|
... brak opcji połączonych, używam wedle humoru a to Firefoxa a to Operetki :cool:
|
opera, ale z mocnym postanowieniem przetstowania glebszego mozilli
|
Cytat:
Używam IE 6 przy win 2003 bo forum śmiga na niej, bo prawie wszystkie strony robione są pod IE. Bo nie chce mi się grzebać w innych przeglądarkach. Bo po co w sumie zmieniać. Może się skusze... To takie moje przemyślenia ;) Mozilli nie polecam. Pod Linuxem w niej pracuje to masakra jakie krzaki na stronach. |
Od wczoraj MyIE. Polecam każdemu
|
Uzywam Avant Browsera i jestem bardzo zadowolny z niego. Chodzi mi szybciej, co nie zmienia faktu ze czasem wlacze poczciwa Opere 7.23.
|
opera
pozdrowienia dla (My)IE fanatykow - jesli to z lenistwa to moze bedzie wam wybaczone, jesli jednak IE sie wam naprawde podoba to coz.. szkoda mi was ciapus - a widziales strony pod opera? jesli strona jest napisana dobrze to sie nie rozjedzie, a nawet te napisane zle sa nierozroznialne na pierwszy i drugi rzut oka - moze podalbys adres ktory sie rozjezdza na operze? bo 'wszyscy widzieli ze sie rozjezdza' ale jakos bezposrednich swiadkow brak.. dodam ze od pewnego czasu zawodowo robie strony - i wiecej jazd jest z mozilla i tym jak sobie (nie) radzi ze style="position-relative.." dodam jeszcze ze jesli ktos pisze 'uzywajcie alternatywnych dla IE przegladarek' to nie ma na mysli MyIE czy AvantBrowsera - tylko przegladarki na INNYM silniku - MyIE to to co z góniem zrobil swistak - zawinął w sreberko, choć niestety nadal smierdzi a do autora watku - mozzila i opera to tylko i wylacznie kwestia gustu - funkcjonalnosc jest bardzo podobna, dziesiatki razy wyzsza od nawet latanego IE - przetestuj obie - razem 10mb na dysku - sprawdz ktora ci lepiej lezy no moze nie, na poczatek nie polecam firefoxa (lepiej zwykla mozille) - to jest przegladarka dla specyficznej grupy zaawansowanych userow-ascetow, na poczatku moze zniechecic - radze spojrzec na nia pozniej |
heh, wczoraj chciałem popróbować opery, ale mi nie podeszła, forum otwiera sie długo, posty otwierają się pół minuty, flaszgeta za cholere nie mogłem uruchomić, i jak napisał ciapek większość stron jest robiona pod IE.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:33. |