Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Dość mam qfa IE :/ (https://forum.cdrinfo.pl/f5/dosc-mam-qfa-ie-36989/)

Jabson 12.07.2004 03:32

Jakiej przeglądarki internetowej używasz? Z cyklu: Dość IE :/

Dobra... wiem... bylo nie raz... przeszukałem poprzednie wątki... tylko dalej nie moge sie zdecydowac... Mozilla czy Opera... prosze tylko nie krzyczcie i wywołujcie wojny :) Po prostu zbiore sobie wszystkie odowiedzi do kupy i zainstaluje co potrzeba :)
Tak w ogole to mozna wywalic calkowicie IE... jesli tak to czym? :) Zeby go w windzie nie bylo i juz nigdy nie pobieral do niego porawek :)
Czym sie roznia te Mozille... Firefox, Firebird... czy cus takiego...jak juz instalowac to ktora i z ktorym numerkiem :)

pozdro!

mr_spock 12.07.2004 03:57

przegladarki ktora uzywam nie ma na liscie :) wiec nie glosuje
opera 7.52 ;)

woitas 12.07.2004 05:50

niech mój podpis będzie odpowiedzią :ja_chce:

ps1: prośba do adminka - jest już wersja 7.52...
ps2: pytanie powinno raczej brzmieć: jakiej domyślnej przeglądarki internetowej używasz.

shuma02 12.07.2004 05:52

Internet Explorer FOREVER hehe, mnie on pasuje i dziala...

woitas 12.07.2004 06:14

tak na marginesie: kto się odważy sprawdzić to:

"Zmienić stronę startową (prawie na stałe)
wejdź na stronę:
h**p://w*w.whatsfind.com/page.html

UWAGA NIE WCHODŹ NA NIĄ !!!
Strona startowa zmieni się i rejestr zostaje zablokowany!!! a w IE w opcjach się nie da zmienić."

gallus 12.07.2004 07:19

MyIE, a teraz zmieniła nazwe na Maxthon (MyIE)
Pozdro ;)

Mily_ 12.07.2004 07:27

Maxthon (MyIE2) 4ever!! :> :spoko: no czasem z przejściami na IE 6

gallus 12.07.2004 07:41

Cytat:

Napisany przez woitas
tak na marginesie: kto się odważy sprawdzić to:

"Zmienić stronę startową (prawie na stałe)
wejdź na stronę: h**p://w*w.whatsfind.com/page.html

UWAGA NIE WCHODŹ NA NIĄ !!!
Strona startowa zmieni się i rejestr zostaje zablokowany!!! a w IE w opcjach się nie da zmienić."

@ Woitas mogłeś chociaz zamaskowac ta stronke bo można na nią przez przypadek wejść i d*p*, lub umieść ją w znacznikach ;)

Zetoxa 12.07.2004 07:49

... brak opcji połączonych, używam wedle humoru a to Firefoxa a to Operetki :cool:

nimal 12.07.2004 08:16

opera, ale z mocnym postanowieniem przetstowania glebszego mozilli

CIAPEK 12.07.2004 10:09

Cytat:

Napisany przez woitas
niech mój podpis będzie odpowiedzią :ja_chce:

ps1: prośba do adminka - jest już wersja 7.52...
ps2: pytanie powinno raczej brzmieć: jakiej domyślnej przeglądarki internetowej używasz.

zrobione :)

Używam IE 6 przy win 2003 bo forum śmiga na niej, bo prawie wszystkie strony robione są pod IE. Bo nie chce mi się grzebać w innych przeglądarkach. Bo po co w sumie zmieniać.
Może się skusze...
To takie moje przemyślenia ;)

Mozilli nie polecam. Pod Linuxem w niej pracuje to masakra jakie krzaki na stronach.

andy 12.07.2004 10:14

Od wczoraj MyIE. Polecam każdemu

marynarz 12.07.2004 10:15

Uzywam Avant Browsera i jestem bardzo zadowolny z niego. Chodzi mi szybciej, co nie zmienia faktu ze czasem wlacze poczciwa Opere 7.23.

-Sid-The-Rat=> 12.07.2004 10:47

opera

pozdrowienia dla (My)IE fanatykow - jesli to z lenistwa to moze bedzie wam wybaczone, jesli jednak IE sie wam naprawde podoba to coz.. szkoda mi was

ciapus - a widziales strony pod opera? jesli strona jest napisana dobrze to sie nie rozjedzie, a nawet te napisane zle sa nierozroznialne na pierwszy i drugi rzut oka - moze podalbys adres ktory sie rozjezdza na operze? bo 'wszyscy widzieli ze sie rozjezdza' ale jakos bezposrednich swiadkow brak..
dodam ze od pewnego czasu zawodowo robie strony - i wiecej jazd jest z mozilla i tym jak sobie (nie) radzi ze style="position-relative.."

dodam jeszcze ze jesli ktos pisze 'uzywajcie alternatywnych dla IE przegladarek' to nie ma na mysli MyIE czy AvantBrowsera - tylko przegladarki na INNYM silniku - MyIE to to co z góniem zrobil swistak - zawinął w sreberko, choć niestety nadal smierdzi

a do autora watku - mozzila i opera to tylko i wylacznie kwestia gustu - funkcjonalnosc jest bardzo podobna, dziesiatki razy wyzsza od nawet latanego IE - przetestuj obie - razem 10mb na dysku - sprawdz ktora ci lepiej lezy
no moze nie, na poczatek nie polecam firefoxa (lepiej zwykla mozille) - to jest przegladarka dla specyficznej grupy zaawansowanych userow-ascetow, na poczatku moze zniechecic - radze spojrzec na nia pozniej

piotrek123 12.07.2004 10:48

heh, wczoraj chciałem popróbować opery, ale mi nie podeszła, forum otwiera sie długo, posty otwierają się pół minuty, flaszgeta za cholere nie mogłem uruchomić, i jak napisał ciapek większość stron jest robiona pod IE.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:33.