![]() |
Wiem teraz zaczołem ściągać. Wcześniej wszedłem na link w podpisie MaciejaT a tam była tylko 0,7.
Ale jak odpalałem kilka stronek w mozilli to troche wolniej się ładowały niż w MyIE2. Ale zaraz sprawdzimy wersję 0,9PL. Interfejst mozilli jest bardzo przejrzysty i intuicyjny, i nawet przypadła mi do gustu. Pozdro UPDATE No :wow: wersja 0,92 jest szybsza. Tak samo odpala stronki jak MyIE2. A niektóre nawet szybciej. Przez kilka dni będe ją testował. I chyba przy niej zostanę. Polecam wszystkim. Przetestujcie :spoko: ;) :spoko: Naprawde warto |
Macie może FireFox 0.9.2 PL ?
|
Ja kozystam z Opery[jeszcze 7.23], moglbym prosic o jakiegos scrina, w standardowej skorze[jesli wogle je ma, bo ja z tego nie kozystam] tego FireFox....[wzorowo najnowsza wersje....] :mruga:
|
Ja użtywam FireFox`a 0.8 i jest :spoko:
|
Chyba pozostanę już przy Mozilli.
Przejście z IE na Mozille firefox 0,92 jest jak przesiadka z syrenki na mercedesa. Do Billa [ JOR IE IS SIT....!!! ] |
Hmmm, używam teraz najnowszej Opery i mam pytanie - czy to tylko moje wrażenie, czy forum wczytuje się na niej zdecydowanie wolniej niż na 7.21? W sumie to nie ma jakiś specjalnych zmian, które sprawiłyby, że 7.52 byłaby dla mnie lepsza, więc spokojnie mogę wrócić do tamtej. No może poza jedną - już nie mam problemów z Javą, a to dużo dla mnie znaczy. Ale też i przy 7.21 nigdy nie miałem, dopiero w ostatnim czasie coś się jakby przestawiło i nie mogłem z tym dojść do ładu.
|
Cytat:
|
Cytat:
jest niestety taka strona która wymaga activeX, oczywiscie wszystko się na niej dobrze wyswietla, ale nie ma możliwości brania udziału w łosowaniach... |
Cytat:
|
Ormianin... moj WuBeK na Operce smiga az milo :>
i to nie wina Opery, ze jakis bank nie dziala na niej :podbite: edit: a co do forum, to faktycznie cos wolno to dziala, no ale na IE mam w sumie tak samo, nie wiem co sie dzieje :-o |
Cytat:
Przejdz na FireFox i będzie chodzić szybciej lub bierz na forum obrazki z pamięci podręcznej. Masz na górze z prawej strony taki APARAT :) Pozdro |
Cytat:
Mówiono, że to konstrukcja forum zwalnia na Operce właśnie działanie forum. Że jest skopane forum. No OK to jakim sposobem radzi sobie IE - skoro jest szwajcarskim serem i gównem jakich mało? Śmiać się chce :) Wniosek wysuwa się jeden, w sumie to FAKT - Opera jest bardzo wrażliwa(niedopracowana??), IE radzi sobie doskonale. Przecież to można wywnioskować bardzo prosto, ale oczywiście pewnie się myle. Bo mam IE :zawstydz: ;) |
To, ze wiekszosc ludzi jedzie na IE spowodowane jest tym, ze jest to domyslna przegladarka w windzie - > a to powoduje, ze wiekszosc stron jest pod nia robiona...
nic wiecej... gdyby domyslna byla opera (troche abstrakcyjna wizja :) ) to sytuacja wygladala by dokladnie odwrotnie. Uzywam Opera od niedawna i chyba przy niej zostane tylko ze wzgledu na wygode obslugi. "Opera chodzi szybciej, a IE jest bleee" ta sa dyskusje na poziomie - wyzszosc swiat wielkiej nocy nad swietami bozego narodzenia... Nawet jesli tak jest, to 1sek. mnie naprawde nie zbawi, a te ciagle rozjezdzajace sie forum i splaszczone obrazki potrafia zdenerwowac... - a jako, ze jestem masachista jade na operce ;) edit... 80% internautow nie ma pojecia, ze istanieja inne przegladarki, a to wiekszosc dyktuje warunki |
kolejne pytanie:
chodzi o Opere Pamięc podręczna dysku, Pamięc podręczna RAM - na ile najlepiej te opcje ustawić ? |
Jak grzyby po deszczu: cztery nowe piekne dziurki w misiu wszystkie oznaczone jako
Extremely critical. Chyba szykuje się znowu nagly wzrost udziałów Opery i Mozillopodobnych w rynku przeglądarek :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:24. |