![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: Jakiej domyślnej przeglądarki internetowej używasz? | |||
Mozilla Firefox 0.9 Final |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 10.94% |
Opera 7.52 |
31 | 48.44% |
Internet Explorer 6 SP1 |
13 | 20.31% |
Mozilla 1.6 |
1 | 1.56% |
Netscape 7.1 |
0 | 0% |
MYIE2 [nakładka na IE] |
8 | 12.50% |
Avant Browser [nakładka na IE] |
3 | 4.69% |
SlimBrowser [nakładka na IE] |
0 | 0% |
Mozilla 1.7.1 |
1 | 1.56% |
Wszystkich głosów: 64. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#76 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... o ile pod winXP nie widac różnicy w szybkości ładowania forum pomiędzy Operą a Firefoxem, o tyle pod win2003 wyraźnie szybciej ładuje Firefox, inne strony zresztą również.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#77 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() nie wiem jak, ale kiedyś to przypadakiem zrobiłem. muszę tylko dojść jak. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Aha, a jaką wersję Opery masz? Bo w 7.21 nie miałem z tym problemu, dopiero w 7.52.
![]() |
![]() |
#79 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Używam AvantBrowser i mimo iż to tylko "nakładka" to posiada wiele zalet jakich IE nie ma, jednocześnie działają stare "przyzwyczajenia" a wygląd stron sie nie zmienia.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Możecie mi powiedzieć jak zmusić Firefoxa do używania gestów gryzoniem? Ściągnąłem (a właściwie kliknąłem install, coś tam pobrało i tyle, żadnej inforamcji czy zainstalowało ani nic) rozszerzenie "Mouse Gestures" ze tej stronki http://texturizer.net/firefox/extensions/#mousegest ,no i pupa....Narzędzia-->Rozszerzenia żadna nowa opcja się nie pojawiła, w Narzędzia-->Opcje też nic nie widzę....to jak to zrobić?
![]() |
![]() |
#81 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Raczej w wtyczkasz szukaj
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Hit me if you can!
![]() |
Nie wydaje mi się żeby to były wtyczki, a jestem przekonany że są to dodatki. Poczytaj tutaj http://beta.firefox.pl/marcoos/pomoc/extensions.html
![]() |
![]() |
#83 |
Cichy mod
![]() ![]() |
To w FireFox nazywa się dodatki (dodatki, wtyczki, ulepszenia, pulg-in`y) to nie to samo
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Hit me if you can!
![]() |
Już chyba wiem dalczego gesty nie chcą działać :/ "Uwaga dla wersji Firefox0.9 zmienił się instalator dodatków, dodatki niedostosowane mogą nie działać a już na pewno nie będą widoczne w menedżerze dodatków, wiec nie będzie mozna wejść do ich usatwień, ani ich wyłączyć/odinstalować."
cytat za stroną mozilla.pl Qrde a tak chciałem mieć te gesty, człowiek przyzwyczaił się do nich w Operze a tu na razie nie działają. Szkoda, bede musiał obyć się bez nich, bo nie zrezygnuję z Firefoxa. Forum na Firefoxie otwiera się praktycznie natychmiast, a na Operze trwa to kawałek czasu. Wychodzi na to że będzie u mnie królował duecik Opera 7.51 & Firefox 0.9 ![]()
![]() |
![]() |
#85 | |
Cichy mod
![]() ![]() |
Cytat:
Zainstaluj wersje 0.8 (www.mozillaorg.pl i wersje testowe). Tutaj działają gesty ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Hit me if you can!
![]() |
Dzięki Piterniel wszystko działa pięknie
![]() ![]()
![]() |
![]() |