![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 22.11.2004
![]() |
Mam pytanko - w koncu doprosiłem się o przekierowanie portu - tylko jednego Admin przekierował mi jeden port tylko inny ale dalej mam LowID
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Gość
|
u mmnie na neo 128 ''szarpie''
max 17kb i to jest max tego lacza mam high Id ,Kozysta z ed2,kad'a i proxy
|
|
|
|
#33 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
masz pewnie zewnetrzne IP
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Gość
|
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez Yarozelsky : 28.04.2005 o godz. 09:53 |
|
|
|
|
#35 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
ja jestem w osiedlowym lanie i mam win98
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Latwo mowic "warto meczyc admina o przekierowanie portow"... Ja mam taki osiedlowy internet ze mam stale 40 kb/s ni mniej ni wiecej ale tylko przez .... HTTP, FTP na 21 i MAIL! Paranoja! Wszystkie P2P przyblokowane, zewnetrzne IP obiecuja od zeszlego roku i nic z tego nie ma. Ech, nienawidze monopolisty na terenie naszego maista, a sensownej alternatywy nie ma (nie wezme Neo, bo ma limity...).
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
mi chodzi czy jak mam port 5083 przekierowany to mam szanse uzyskac highID ?
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
jasne... tylko musisz mieć w opcjach ustawniony ten port (ale to chyba oczywiste) i admin musi całkowicie wyłączyć firewalla na tym porcie. Być moze ze odblokował tylko pakiety wychodzące i dlatego tak się dzieje.
|
|
|
|
#39 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Dziwna rzecz się stała. Emul działał sobie przez 3 dni ale musiałem restratnąć kompa. Po ponowny uruchomieniu programu, emule nie widzi dwóch najważniejszych xródełek czyli tych co mają całe pliki. Poprzednio w ciągu 10 h pobrałem 1,2 gb a teraz zaledwie 50 mb
![]() Co się mogło stać? Przecież w ciagu 2 minut nie zninęli? Druga sprawa, ile najlepiej połączeń na plik nastawić (mam 400). Trzecia sprawa, chcę zmienić klienta, jakie pliki muszę zgrać aby mieć zachowane ustawienia? Folder config wystarczy? Wiem że wszystkie informacje są na forach tematycznych, ale tutaj najszybciej dostaję odpowiedzi ![]() Czwarta sprawa, czy nowy Azureus 2.2.0.2 obsługuje sieć Edonkey? Znałazłem takie info na stronie azora, ale czy ktoś to próbował? |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#41 |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
1. nie wiem
2. zalezy od łącza. U mnie admin ograniczył p2p do max 100 połączeń więc tyle dałem 3. nainstaluj nowego emula w miejsce poprzedniego bez kasowania plików. Najlepiej bedzie jednak ja sciągniesz binarki i ręcznie podmienisz. 4. mam tego azorka i nie widze w nim obsługi ed2k chyba ze tą funkcje dodaje sie przez plugin
|
|
|
|
#42 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 27.03.2005
![]() |
Yarozelsky mod LSD jest zakazany i szkodzi sieci p2p.Ponadto możesz naraźic sie na nieprzyjemności ze strony innych użytkowników.
Wszystkich zaintersowanych odsyłam do http://www.searchengines.pl/phpbb203/ A co do mojego rekordu to miałem około 150kB Ponadto low ID nie wpływa zbytnio na szybkość transferów tylko na ilość źródeł Zgodze sie z tym,że na bezpośredni transfer nie ma, ale dodaje to źródelka,które one mogą powodować wzrost transferu. |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Gość
|
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez Yarozelsky : 29.04.2005 o godz. 12:04 |
|
|
|
|
#44 | |
|
Cytat:
co prawda nie ma tylu plikow co na innych p2p, ale za to sciaga sie zawsze maxymalnym transferem
|
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
ja ciagle przerabiam temat highID w eMule - otoz dowiedziałem się od Admina że to prawdopodobnie po mojej stronie jest problem
z firwalem - mam win 98se czy on ma tak jak XP firwela ? - jak ewentualnie wylączyć ?
|
|
|
|
![]() |
|
|