![]() |
Cytat:
|
z tego co sie orientuje w Morphie nie mozna ustawic ile osob ma od ciebie sciagac, emule sam sobie dopasuje odpowiednia ilosc :)
|
No i wysypał sie Emule po zmianie na nowszą wersję. Na osloskopie napisali że mam zmienić tylko plik exe w binarce, ale program już nie powstał po zamianie. Uruchomiłem więc nowego Morpha, wrzuciłem do niego jedynie folder confi i tu mam pytanie. W poprzedniej wersji jednocześnie wysyłałem dane do 4 użytkowników, a w nowej wersji dochodzi do 10 w ty że 4 mam opis"przesyłanie" a w reszcie na czerwono "completing". Jak zrobić żebym wsyłał tylko do 4 użytkowników ponieważ mam za słabe łącze aby w jednym czasie obsłużyć 10 osób. Najlepsze jest to że w konfiguracji nic nie zmieniałem.
|
Cytat:
|
qfir : dla mnie technologia peer2mail nie sprawdza sie w niczym innym jak w wymienianiu plikow z konkretnym znajomym... Nie wyszukam pliku ktory chce, chyba ze znacie jakies linkownie do P2M ;-D!
|
Cytat:
|
nie - jest jakis soft ktorym mozna sprawdzic gdzie tkwi problem ?
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Znalazłem tylko żeby przy tworzeniu torrenta tworzył hashe dla innych sieci. Może w nastepnej wersji będzie to juz dostepne żeby pobierać pliki również z sieci edonkey
|
ja ciagle przerabiam temat highID w eMule - otoz dowiedziałem się od Admina że to prawdopodobnie po mojej stronie jest problem :( z firwalem - mam win 98se czy on ma tak jak XP firwela ? - jak ewentualnie wylączyć ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Yarozelsky mod LSD jest zakazany i szkodzi sieci p2p.Ponadto możesz naraźic sie na nieprzyjemności ze strony innych użytkowników.
Wszystkich zaintersowanych odsyłam do http://www.searchengines.pl/phpbb203/ A co do mojego rekordu to miałem około 150kB Ponadto low ID nie wpływa zbytnio na szybkość transferów tylko na ilość źródeł Zgodze sie z tym,że na bezpośredni transfer nie ma, ale dodaje to źródelka,które one mogą powodować wzrost transferu. |
1. nie wiem
2. zalezy od łącza. U mnie admin ograniczył p2p do max 100 połączeń więc tyle dałem 3. nainstaluj nowego emula w miejsce poprzedniego bez kasowania plików. Najlepiej bedzie jednak ja sciągniesz binarki i ręcznie podmienisz. 4. mam tego azorka i nie widze w nim obsługi ed2k chyba ze tą funkcje dodaje sie przez plugin |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:09. |