![]() |
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
Plemnik widzę że twój topic przyciąga do rozmowy całą śmietankę CDRINFO :) nawet Misiek się odezwał ;)
Komentować treści wypowiedzi jednak nie będę :czytaj: i tak za dużo ostatnio złych słów zostało napisane :blee: :blee: :blee: nie tylko w tym topicu :blee: :blee: :blee: |
Cytat:
A tak powaznie to jutro ani za tydzien nic sie nie zmieni. Reklamy beda mialy taka forme jak obecnie i nic poza tym. |
Taaa faktycznie nie wyglada jak news... nie osmieszaj sie...
|
Cytat:
Pozdrawiam Misiek4 |
Cytat:
|
Zdorwe podejscie zdrowym podejsciem, nie w tym problem. Problem w oszustwie jakiego sie dopuszczono - najpierw pyta sie uzytkownikow co o tym mysla a jak wynik wychodzi nie po mysli pytajacych (czytaj szefostwa) to pisze sie ok, skoro tak. Nastepnie robi sie i tak to samo w innym ubranku (to nie news tylko wtyczka - a jaka roznica jak wyglada i zacghowuje sie tak samo?). W tym jest problem czego pan BD udaje ze nie rozumie. Dzisiaj chodzi o drobnostke bo te reklamy nie sa uciazliwe, ale co bedzie jutro?
|
He, He - czasami pojawiają się tutaj "tematy zastepcze", całkiem jak w naszym życiu politycznym - wygląd strony, jej zawartość jest jaka jest i prawdę mówiąc guzik mnie to obchodzi i obchodzić nie powinno.
|
Stef i masz do tego zdrowe i obiektywne podejscie. Tak trzymac.
|
Cytat:
|
reklama dzwignia handlu...........
nie rozumiem waszego(obydwu stron ) zdenerowania. mi osobiscie reklamy nie przeszkadzaj dopoki sa one w dobrym tonie i dyskretne nie cierpie gdy ktos mnie zasypuje mailami o reklamach, tak samo nie lubie wtskakujacych okienek z reklamami... a taka reklama jak na cdrinfo.... jak mnie zaciekawi to spojrze a jak nie, to omijam wiec po co sie denerowac.... jest tyle wazniejszych problwmow na swiecie!!! z uszanowaniem Stef |
AMEN
a chyba nie o o chodzilo Adminom, jak wchodzili w komitywe z Helionem :D takie posuniecia zabija kazdy serwis |
Jest taka stara zasada : jak sie nie podoba to tego nie uzywaj/ogladaj itp. I musze wam szczerze powiedziec ze dla mnie strona glowna cdrinfo.pl nie istnieje od czasu powstania tego problemu.
Szczerze mowiac lepiej skorzystac z newsow na mniej nachalnych serwisach a tutaj zagladac tylko na forum, czego i wam zycze. Zreszta watpie zebym teraz komus polecal www.cdrinfo.pl jezeli juz to forum.cdrinfo.pl albo inny serwis - no i problem rozwiazal sie sam 8) |
Nooo, szanowny BD i Bartez'ie... To że ktoś nie widzi sensu wypowiadania się na temat, na jaki z góry macie swój stosunek (olewczy wobec zdania ogółu) nie znaczy, że inne zdania nie istnieją. Popieram Plemnika, ale nawet ja mam już dość pisania co i jak, bo budowę cepa zna niby każdy dres (według teorii BD), ale już zasad działania portalu DLA LUDZI nie zna ani dres, ani BD.
Przykro to pisać, panowie, ale WSZYSCY począwszy od Miśka robią serwis tylko pod siebie. No cóż, skoro czynnik ludzki potrzebny nie jest, to czas po prostu to miejsce opuścić. I ja tak zrobiłem. |
No to owszem nie docieralo do mnie ze nie ogarniasz swoim rozumem ze to to samo, w tym samym miejscu tylko pod inna nazwa. EOT
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:17. |