![]() |
No wiesz? szlag cie trafia? bo nie wyszlo obracanie kota ogonem? Mialo byc zero a nie jedna na miesiac wiec pretensje do siebie. Pewnie jak cos wyglada jak news, jest nad newsami to jednak nie jest news bo wielki pan Administrator twierdzi inaczej...
Ciekawostka druga z tymi komentarzami - ja mam jakas dziwna wersje waszej strony bo u mnie do newsow sa komentarza. Zreszta, nie chce mi sie bawic w udowadnianie ze news to news. |
Cytat:
A komentarzy nie ma, bo nie umozliwia tego nasz system do publikacji newsow. Moze kiedys sie dorobimy lepszego, chociaz watpie... bo niby za co...ehh |
Drodzy Admini troche wyczucia...
Nie tak dawno sam Misiek napisal na forum odnosnie reklam heliona ze reklamy beda w reklamach (banerach) a newsy w newsach.
A dzisiaj co? Znowu reklamka w newsach. Przepraszam, nie w newsach - w krotkiej notce wygladajacej jak news, znajdujacej sie nad newsami bleee. W sumie nie mam pewnosci czy to od dzis czy od jakiegos czasu bo mialem przerwe w zagladaniu na forum. Najbardziej wkurzylo mnie to ze profilaktycznie jej nie mozna komentowac - nie ma to jak asekuracja co panowie? Powiem krotko. Ż A Ł O S N E! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:44. |