![]() |
Cytat:
|
Ale wydaje mi sie ze nie oto ci chodzi??
|
Mini-DVD to też widziałem ale chodzi mi właśnie o taką kwadratową :)
|
To nie posiadam. Przykro mi.
|
Cytat:
|
moze koledze chodzilo ze bedziesz mogl odtwarzac Mini-DVD? da sie takie cosik zrobic na zwyklej plycie cdr... cdrom czyta jak i dvdrom. tylko ze pojemnosc nie ta sama co dvdr :)
ja tez mowie ze sie nie da w cdromie czytac dvd plytek.... laser, laser, laser! |
Nie chodzilo mu o Mini-DVD, tylko wyraznie podkreslil ze cd-rom bedzie czytal plyty DVD jak DVD-rom
|
To robil cie w balona i jeszcze chcial za to kase... :(
Swoja droga, ostatnio pelno takich "cudow" na allegro jest :D |
mozesz kupowac pod warunkiem ze da ci gwarancje ze bedzie dzialalo, jak nie to zwrot pieniedzy.
|
Moim zadaniem gościu szuka frajera żeby troche kasy zarobić, bo nie było, nie jest i nie będzie można odczytać płyty DVD w napedzie CD.To jest troche inna technologia zapisu i odczytu. Pozrównie do gramofonu za***iście pasuje do tego.
POzdro |
Cytat:
|
Cytat:
Powiem ci, ze nawet do odtwarzacza CD nie dobrze jest to wsadzic, w wiekszosci instrukcji jest to opisane. Niestety taka plytka pieknie psuje machanike :( |
Cytat:
|
Cytat:
A przy okazji - czym wyczyscic laser tak, zeby nie musial tego robic kilka razy dziennie i zeby chociaz na powiedzmy tydzien starczylo? |
Cytat:
Jesli musisz to robic bardzo czesto to chyba jedynie taka plyta czyszczaca, nie ma sensu otwieracz non-stop urzadzenia i czyscic alkoholem. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:51. |