Ormianin |
12.03.2004 09:39 |
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
A to prawda. Najwieksza wada obecnych wiez Panasonica (zreszta nie tylko - jak patrze na Aaiwe to nie wiem, czy smiac sie czy plakac) jest wlasnie wyglada. Taka jedna z odtwarzaniem MP3 jeszcze ujdzie, ale do podobania mi sie jeszcze daleka droga. Tylko Technics caly czas jest tradycyjny i musze przyznac, bardzo ladny.
|
Technics i panasonic to jest tedna firma... tylko panasonic to low end, a Technics to niby hi end... ale te same podzespoly w srodku... mam radiomagnetofon panasonika... stoi sobie w kuchni... dziala dobrze, ma 10 lat ale gra tylko radio, wiec ciezko porownywac jego eksploatacje w calosci...
Mam kino domowe Sony, amplituner, magnetofon,DVD i bardzo sobie chwale... natomiast mam tv philps, naladowany elektronika, ma 6 lat i juz 4 razy byl w naprawie, czuje ze znowu zacznie siadac...
poza tym inwestycja w elektronike to strata pieniedzy,...
ostatnio podlaczylem glosniki creativa nie pamietam modelu, 4 sat. x subwofer, to gralo dla mnie tak samo jak markowe wieze... szkoda inwestowac w jakas weze, lepiej taki zestaw z prostym cichym kompem
|