![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#676 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak, dokładnie PM/PM, co mnie zmyliło? wszędzie piszą przy PM/PM, że to przedni.
Tak więc muszę mieć dwa przednie i jeden dać na tył ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#677 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PM nie ma podzialu na przod i tyl
![]() ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wy tu się nade hamulcami spuszczacie a tu tymczasem niejaki Peter Sagan (ksywa Wiecznie Drugi) sobie bez hamowania miszczostwo świata wykręcił.
![]()
![]() |
![]() |
#679 | |
Pingwin specjalista.
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#680 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Nie zerwal lancuch bo by nie dojechal i nie dopchal 500m tylko mu sie pedal wypial
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
Gdzieś wyżej zamieściłem filmik na którym jakiś gościu wygrywa wyścig gdzie zaraz po ruszeniu padł mu napęd czy łańcuch ;-)
To jest dopiero wyczyn - wygrać dzięki odpowiedniemu balansu ciałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Pingwin specjalista.
Sorry @demek w takim razie mówimy o różnych osobach, bo ten co go miałem na myśli nie miał łańcucha. Aaron Gwin.
![]() 1:20.
![]() |
#683 |
ZnakJaworznickiegoBikera
A ja i jou mowimy o Saganie na MŚ w niedziele ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Pingwin specjalista.
Tak wiem, nie skojarzyłem no i nie mam w pamięci jak ci panowie się nazywali
![]()
![]() |
#685 |
ZnakJaworznickiegoBikera
@Patrix nie chce isc jutro na rower?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Guru
Data rejestracji: 06.12.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w ile taką trasę robisz i jak bardzo jesteś padnięty po niej?
![]() |
![]() |
#687 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Jako, ze 2 tygodnie prawie bez jezdzenia to cel na jutro w 5,5h. 5h czystej jazdy i 30 minut na fotki z Paryza, moga byc Tatry widoczne. Padniety nie bede. Z forma sprzed miesiaca ponizej 4h samej jazdy do zrobienia. Na MTB na grubych gumach.
![]() Z 2014 moze znajde na dysku ale tam wyszlo wlasnie 20kmh bo mialem dwie kotwice i na start sezonu to bylo ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM Ostatnio zmieniany przez demek : 03.10.2015 o godz. 22:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
ZnakJaworznickiegoBikera
No to jak poszlo. Wyjazd po 10, powrot zaraz po 16. Wliczony czas na wymiane gumy. Opona do wymiany bo ma dziure. Tam detka cala, wbil mi sie jakis kolec, troche zajelo az go zlokalizowalem bo nie wystawal w srodku opony. Wyszlo z przypadku jak ja wymienialem gume a koledzy pompowali zeby od razu kleic, dziura byla prosto od gory a nie z boku.
![]() ![]() ![]() Prawdziwe nachylenie 19% a nie 16,5. Ruszylem telefonem i juz nie chcialem czekac az sie znow ustabilizuje. ![]() Dziura z boku - na prawo widac kolec ![]() Krzeszowice ![]() Paryz ![]() ![]() Max speed ![]() Srednia predkosc ![]() Goly czas jazdy. Nie zawiera dojazdu (predkosc byla wyzsza niz ta srednia) Male podsumowanie jest takie, ze 52km jechalem ze skurczami miesni przednich dolnych uda, jazda pod gore na stojaco byla niemozliwa bo od razu lapaly skurcze. A to bylo jeszcze sporo przed najtrudniejszymi podjazdami. Pierwszy wyjechany na 26 (przod)/28 (tyl) bez zejscia z roweru z dupa na siodelku nawet na ![]() Drugi podjazd byl duzo stromszy, z 1,5km podprowadzilem 100m (na dwa razy) bo nie moglem stanac na pedalach, gdybym nie probowal stawac to bym podjechal. Zaraz jak sie zaczely skurcze to juz nie bylo sklepow, ale byl tylko kawalek pod gore i zjazd dlugi. Na dole w sklepie magnezu brak ale byla Muszynianka magnezowa. Do samych Krzeszowic jakos poszlo a tam shot magnezowy oshee. Nie pomoglo. Przed Trzebinia drugi. Tez nie pomoglo. Na Gory Luszowickie juz byl dramat pod gore, zjechalem na lewa strone (przed motorem jadacym z naprzeciwka, jechal szybko ale byl "daleko") zeby oprzec noge o skarpe, coby sie nie wypierd...ic. To byla rzeznia i napad konkretny ![]() Nie bylem w ogole zmeczony po powrocie. Jeden kolega mial podobne problemy do mnie, jak zajechalismy to mowil "ledwo zyje" minala chwila i ozyl jak ja. Powiem szczerze, ze nie ogarniam tego co sie stalo.
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM Ostatnio zmieniany przez demek : 04.10.2015 o godz. 23:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Czas chyba zakupic jakas tania kamere, zeby nie bylo szkoda jak sie rozbije.
![]() Pomykam sobie na rowerku, 37kmh wg licznika w kierunku jak strzalka. Na czerwono przejscie dla pieszych, na czarno przebruk z granitow 20cm, wiec wielkich trzepaczek. Na przejsciu wyprzedza mnie pani w wieku ok25 lat, w seledynowym toledo, po czym gwaltowanie wraca na swoj pas i ostro hamuje przed przebrukiem. Musialem spir...c na lewo a tam samochod w moja strone. Po zsumowaniu odleglosci kierownicy z jednym i drugim lusterkiem chyba bym centymetra nie otrzymal. Zatrzymalem sie przed nia i popukalem w glowe, pani z morda, ze jej sie spieszy... https://www.google.pl/maps/dir/50.20...a=!4m2!4m1!3e0 przejechanie tego odcinka zajelo jej 5 minut i troche, przepuszczalem ludzi na kazdym (6) przejsciu dla pieszych, oczekujac az dojda kolejni (w granicach rozsadku, Ci co byli 2m od przejscia). Na koncu tego odcinka malowali kolejne przejscie, wiec byl jednostronny przejazd. Mina bezcenna, pomachalem i przejechalem obok kolejki.
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zwęzić ulicę trzeba!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
dętka, pedałowanie, pedały, szprycha |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
prenumerowane dyskusje | rycho | Propozycje, sugestie, błędy forum | 3 | 30.12.2006 12:38 |
Rowerowe peer-to-peer | raven66 | Off topic | 2 | 26.08.2005 10:27 |
dyskusje o nero 6 | -Sid-The-Rat=> | Napędy optyczne CD | 1 | 14.07.2003 18:29 |
zaprenumerowane dyskusje | mapsajm | Propozycje, sugestie, błędy forum | 4 | 31.08.2002 20:47 |