![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1081 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pytanie czy na pewno to te same materiały. Co mi z odwzorowania jak np. mogą być zastosowane inne materiały? Grosze?
Roleksa też można niby kupić o 1000x mniej niż w markowym sklepie. Pytanie ile podziała? Oczywiście nie chcę generalizować, bo czasami faktycznie można kupić coś taniego i lepszego niż droższy odpowiednik (np. Powerbanki od xiaomi. Markowe aku panasonic/lg za śmieszne pieniądze w porównaniu do odpowiedników np. od LG) ale do tej pory nie zdarzyło mi się znaleźć coś takiego o 4-5x taniej.Zobacz. Tamten zestaw ma 5 szkieł! To wszystko za 13 perodolarów?
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czy ja Ci juz nie pisalem, ze ze trzy lata temu kupilem za okolo 3 USD z przesylka okulary polaryzacyjne z filtrem uv400 do asg? (niewymienne szkla i etui oraz opaske na kark dokupilem oddzielnie za rownie wielkie pieniadze, calosc moze wyszla z 7 USD?)
i uzywam ich od dzis - jeszcze zadne okulary mi tyle nie wytrzymaly (nawet te markowe po jakis dwoch latach pekaly i to nie od upadku - po prostu zuzycie materialu) a na tych sladu na razie nie widac, ze sa uzywane a w nich jezdze, biegam a nawet plywam jak sie wyglupiam i nie mam okularkow plywackich edit: i wcale nie 13 bo jeszcze mozna taniej przez apke mobilna i kolejne 2 USD taniej przez kupon sprzedawcy, ktory dostaniesz jak tylko klikniesz kup a jeszcze przezd zaplaceniem
|
|
|
|
|
|
#1083 |
|
logged out
CDRinfo VIP
W niedzielę testowałem okulary. Powiem jedno. Bez filtru polaryzacyjnego nie powinno się jeździć! Zero zmęczenia, idealny widok, kolory świetnie wyciągnięte. Arctica S232C leży praktycznie idealnie na mojej łepetynie.
@Patrix ![]() ![]() @nimal pytanie czy zawsze i wszędzie mamy ten sam typ filtru? Jak sobie poczytałem foruma to wychodzi, że jeżeli dwie pary mają filtr polaryzacyjny, to wcale nie znaczy, że to jest ta sama jakość.Tak czy inaczej może się skuszę na taką dodatkową parę kiedyś żeby porównać i wyrobić sobie ostatecznie zdanie
|
|
|
#1084 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No 3 tygodnie jeżdżenia do roboty moim 15 letnim złomem przeżyłem
boli mnie doopa kilosów pewnie wyszło ze 300 , no ale nie jeździłem kilka lat co dzień tylko od święta - ale fajnie jest , mam zamiar pedałować ile się da
|
|
|
|
|
|
#1085 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Szykuję się na jutro, rano deszcz, później chłodno, wiatr już trochę przeszkadzający, 18 km/h, będzie fajnie!
|
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
SCHWALBE MARATHON PLUS TOUR 28x1.75 tak sobie kupiłem, drrrroooogggoo, ale mam nadzieję, że będę zadowolony.
![]() Załącznik 79635 Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 19:14 |
|
|
|
|
|
#1087 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
@edu
Toś Pan poszalał ... ![]() oby służyły
|
|
|
|
|
|
#1088 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Może przestanę łapać gumy na Wale Zawadowskim...
|
|
|
|
|
|
#1089 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Mam wersję mondial i spisuje się jak na razie świetnie.
Kończę właśnie wyprawę dookoła polski na rowerze i żadnych problemów z oponami ;-) W tamtym roku zrobiłem ok 3k km. Jedyny minus to ich wysoka głośność na asfalcie. |
|
|
|
|
|
#1090 | |
|
Guru
Data rejestracji: 15.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#1091 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Jeżdżę sporo po asfalcie, bo... opony które mam zapadają się w najmniejszym piachu, na dodatek od razu zarzuca. Jak ruszam z domu, to za 300 metrów zaczyna się głuchy las, mam zamiar więcej duktów ćwiczyć, a mniej asfaltów.
|
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Brawo ed
|
|
|
#1093 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W grze Colin Mcrae 2.0 to lubiłem jeździć po szutrze
|
|
|
|
|
|
#1094 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Miałem górala remontować, ale tak ten problem rozwiązałem.
|
|
|
|
|
|
#1095 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Czy da się w Endomondo wyświetlić na jednej mapie N treningów? Tam jest coś takiego jak łączenie ale można max 3.
Ewentuanie mogę wykorzystać inne narzędzie bo Endomondo ma możliwość eksportu tras.
|
![]() |
| Tagi |
| dętka, pedałowanie, pedały, szprycha |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| prenumerowane dyskusje | rycho | Propozycje, sugestie, błędy forum | 3 | 30.12.2006 13:38 |
| Rowerowe peer-to-peer | raven66 | Off topic | 2 | 26.08.2005 10:27 |
| dyskusje o nero 6 | -Sid-The-Rat=> | Napędy optyczne CD | 1 | 14.07.2003 18:29 |
| zaprenumerowane dyskusje | mapsajm | Propozycje, sugestie, błędy forum | 4 | 31.08.2002 20:47 |