![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#61 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Dzwoniłem jeszcze do kolegi i chodzi ok. No tylko sie tnie troche... za duży ping czy co?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#62 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
narzekanie jest w naturze polakow
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Chyba z 2 godziny wczoraj wygadałem... dzwoniłem do ludzi których raz w życiu widziałem "a tak żeby pogadać", koleś jeden nawet mówił "spoko, nie będe ci impulsów marnował".. hehe, nie wiedział o tym że dzwonie za darmoche
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciekawe tylko jakie rachunki będą mieli ci
Do których dzwoniliście ![]() Na koszt abonenta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
u mnie działa bezproblemowo.
nie che łączyć się tylko z komórkami, 0-800 i 0-700 ![]() chyba, że źle wpisywałem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Matrix has him
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
αρχή
stąd, że też chyba nie wierzy w dzwonienie za free.
a może to polska jest takim dziwnym krajem, gdzie za wszystko się płaci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Ces't la vie! Ciekawe kto pozwoliłby mi dzwonić od siebie z fona za darmo gdzie tylko chcę Byle tylko na stacjonarny ![]() Haczyk gdzieś być musi ![]() Bo jeżeli nie ja, to kto za to płaci? ![]() Dobrze wiemy, że jeżeli w grę wchodzą sieci abonenckie To koszty jakieś są ![]() I to pewnie niemałe - bo przecież i zagramanicę dzwonić niby można ![]() A więc: Raz, dwa, trzy płacisz .. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
αρχή
niby tak, tylko jakie są podstawy do ściągania pieniędzy za połączenie od osoby, do której dzwonimy?
rozmawiałem z turboni'm i zastanawialiśmy się, czy ten sofcik to przypadkiem nie jakiś trojan... ale skanowanie nic nie wykazało. może też chodzić o reklamy wysyłane na nasze konto email. dlatego podałem te z www.mailinator.com. co jeszcze - może być to wersja beta, która została udostepniona za free dla testów. zobaczymy, na razie jest za darmo, więc korzystam ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 09.12.2004 o godz. 11:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Jak ktoś dzwoni na koszt abonenta To łączący się pyta - czy ten ktoś przyjmie rozmowę na swój koszt ![]() Ale ... Z drugiej strony nie ma żadnego potwierdzenia pisemnego A wszystko jest na krzywy ryj :\ To znaczy jak później udowodnić, że nie zgodziliśmy się na przyjęcie takiej rozmowy ![]() Przecież ten łączący może powiedzieć: "No przecież on się zgodził!" ![]() Nie mówię, że akurat w przypadku Babble tak jest i będzie Ale biorąc pod uwagę obecny system TPSA da radę robić takie przekręty jak nie wiem Ktoś młody może sobie poradzi, ale przykładowe staruszki? Akurat moim rodzicom bez ich zgody nagle zmieniono plan standardowy Na darmowe weekendy i wyższy abonament I jak udowodnisz, że tego chciałeś lub nie? Wszystko jest załatwiane przez telefon - więc nawet żadnych podpisów nie potrzeba! Ludzie! O co chodzi? ![]() To legalne robienie w *****! ![]() A ty najpierw płać, a potem ![]() No i to tylko taki mały przykład ![]() Więc jeżeli wszyscy na świecie zaczną rozmawiać przez Babble Za darmo! I zrezygnują z telefonów ![]() To kto na tym zarobi? ![]() No bo przecież ktoś musi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zaginiony pielgrzym
Data rejestracji: 17.05.2002
![]() |
Na tej stronie można podać numer telefonu i sprawdzić cenę za połączenie
http://www.babble.net/portal/support/s-pricing.php jak się poda stacjonarny w polsce to pisze że to jest strefa nr1 i że jest za darmo a jak się poda numer komurek w polsce to pokazuje że zapłacimy 11.50 pensów za minutę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Matrix has him
![]() |
W sumie to ciekawa sprawa z tym babble, wiadomo, ktoś za te połączenia musi płacić, a że w życiu nie ma nic za darmo... coż, bywają promocje. Mam nadzieje że po tym miesiącu nie okaże się że miałem ileś tam rozmów np. ze stanów na koszt abonenta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
lol dziala - dzisiaj przyszedl mail z aktywacja konta
![]() ![]() dzwonilem na automat tepsy - dziala, to chyba na koszt tepsy nie dzwonilem ![]() edit: smartek, cudotworco, a jak dzwoniles na komerke to w jakiej ja masz sieci? pobralo oplate? bo kurde strach, potem zonk i ktos mnie zabije.... Ostatnio zmieniany przez Predi : 09.12.2004 o godz. 13:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Być moze beta... bo np nie ma jeszcze wysyłania sms. Zobaczcie też ze tym programem mozna komuś skutecznie zablokować telefon. Dzwonimy do kogoś i nie rozłączmy...
![]() |
|
|