![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#46 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
obecnie jedynie mbank jest najbardzej atrakcyjny... 50 groszy za przelew jest niczym przy oplatach za prowadzenie rachunku i karty kredytowej... ja nie robie specjalnie wiele przelewow zewnetrznych wiec mi to malo przeszkadza... Inteligo, jest tez nadal dosc atrakcyjne (tym bardzej ze czesc rzeczy mozna zalatwic w kazdym oddziale budynku banku PKO BP), jesli utrzymujesz 99 zl na rachunku to kasy nie pobieraja, jesli schodzisz nizej niz ta suma, placisz... kazdy bank ma swoje kruczki i regulamin, z ktorym kazdy powinnien sie zapoznac... Lukas wprowadzil oplaty, Volkswagen tez... obecnie tylko mbank
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
Jak może to pomoże
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Tylko dodam że mBank ma sporą sieć bankomatów gdzie można wypłacić bezpłatnie pieniążki:wszystkie Euronety + bankomaty BZ WBK.
Wada mBanku - nie wypłacisz natychmiast bardzo dużej gotówki. Do opłat, zakupów i allegro OK ( te 50 groszy za przelew można przeboleć ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja jestem w mBanku i jestem zadowolona
![]() mam zalozone eKonto (jest ono darmowe) jedynym minusem jest jak narazie malo bankomatow ![]() moj brat rowniez ma konto w mBanku i niw narzeka sobie ![]()
![]() |
#49 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak się ma 20 przelewów zewnętrznych, to mBank robi się okropnie drogi, wolę zapłacić w BSK 5 zł za prowadzenie rachunku i mieć za darmo przelewy.
![]() |
#50 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
a ja mam konto w INTELIGO (PKO BP)
Moze przelewy zewnetrzne drogie, ale reszta OK, obsluga w PKO BP, duzo bankomatow, jak dla mnie OK
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Ja mam w Inteligo i jestem zadowolony, wielkim plusem jest możliwość płacenia w necie kartą Visa Electron.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
bezproblemowo mogę wpłacać pieniądze w sieci pko bp. opłaty też nie są aż ta duże (a napewno niższe niż w rachunkach tradycyjnych). no i jest dobrze zabezpieczone (karta kodów etc). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Ostatnio rzadziej się tutaj pojawiam, najpierw nie miałem przez kilka dni łacza stałego (ale stwierdziłem, że nie ma to sensu i wróciłem do Neostrady ![]() Ale przechodząc do tematu - właśnie sobie założyłem e-konto w Inteligo. W sumie planowałem to już dawno - ale jakoś nie wychodziło, teraz było mi już jakieś konto pilnie potrzebne i wybór padł właśnie na Inteligo. Załapałem się też jeszcze na promocyjną darmową prenumeratę PCWorld na pół roku. A dlaczego Inteligo ? W sumie nie analizowałem zbytnio ofert - wybrałem Inteligo chyba z dwóch głównych powodów: - po pierwsze - w pobliżu nie mam darmowego bankomatu mBank - a PKO mam jeden niespełna 100 metrów od domu, a następne dwa w promieniu kilometra ! - możliwość darmowych wpłat w każdej jednostce PKO No i jeszcze zaważył w pewnym stopniu fakt tej promocji z prenumeratą. A wady - niestety jest ich trochę. Przede wszystkim jest ogólnie gorsza oferta niż mBank - opłata za posiadanie karty Visa, przelewy 99 groszy, a przede wszystkim brak dobrej oferty lokat - szczególnie przy mniejszych kwotach (chyba np. w mBank'u można ulować np. 500 zł - bo w Inteligo nie). No i kiepskie oprocentowanie - jeśli dobrze pamiętam to chyba aktualnie 1 %. Więc jak widać - trochę zalet, trochę wad. Mi jak na razie wystarczy, problemów jeszcze nie miałem - zobaczymy jak będzie dalej. Pozdrawiam ro29 Ostatnio zmieniany przez ro29 : 23.08.2005 o godz. 01:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez bgn : 23.08.2005 o godz. 08:18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Mam skonczone 16 lat
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Ja mam w Inteligo, ale obecnie poniżej 100zł
![]() Trzeba będzie pare groszy dorzucić ![]() Przy okazji pytanko: Czy ktoś z was płacił za samolot kartą visa electron przez neta? Zastanawiam się nad EasyJet lub Ryanair
![]() |
#57 | |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Cytat:
@Piotrek123 a gdzie ty chcesz lecieć jak na koncie masz mniej niż 100zł ![]() A tak serio, to jeśli obsługują karty Visa Electron to chyba nie ma problemu
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Ja ma konto w mBanku i jestem bardzo zadowlony
![]() Karta za darmo itp. Jedyne te 50gr za przelew zewnętrzny, ale z tego co zauważyłem to większośc sprzedających na allegro ma konto w MBanku, więc przelewy mam za darmo ![]() Bezpłatna wypłata z bankomatów Euronet i WBK ![]() Bardzo dobra infolinia ![]() Czego więcej chcieć? Kiedyś miałem Inteligo, ale zrezygnowałem ze względu na opłaty (karta, przelewy...) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Ja mam inteligo. Zaozylem jak mialem 17 lat i potrzebny byl podpis rodzica. Teraz mam juz 18 i konto jest juz pelnoprawnie MOJE
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Ja podobnie - jak już kiedyś pisałem - co prawda w Poznaniu jest mBank, ale w pobliżu miejsc gdzie bywam, nie ma ani bankomatów bez prowizji, ani mBanku - więc wybrałem Inteligo - mam 100 metrów do bankomatu, a w zapasie jeszcze trzy. Choć ofertę mają ogólnie gorszą niż mBank. Pozdrawiam ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|