![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja ciagle korzystam [a wlasciwie moj ojciec] z Lukas'a i tez jest bardzo zadowolony - darmowe przelewy itp.
pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
mBank ok, ale teraz jak bede mial regularne przychody nie wykluczam ze poszukam czegos bardziej atrakcyjnego.
Nie podoba mi sie ta oplata 50gr za przelewy zewnetrzne, oplata za wydanie karty do rachunku emax i oplata za wydanie kredytowej. Inteligo z tego co wiem bierze kase za prowadzenie rachunku :/
![]() |
#3 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
obecnie jedynie mbank jest najbardzej atrakcyjny... 50 groszy za przelew jest niczym przy oplatach za prowadzenie rachunku i karty kredytowej... ja nie robie specjalnie wiele przelewow zewnetrznych wiec mi to malo przeszkadza... Inteligo, jest tez nadal dosc atrakcyjne (tym bardzej ze czesc rzeczy mozna zalatwic w kazdym oddziale budynku banku PKO BP), jesli utrzymujesz 99 zl na rachunku to kasy nie pobieraja, jesli schodzisz nizej niz ta suma, placisz... kazdy bank ma swoje kruczki i regulamin, z ktorym kazdy powinnien sie zapoznac... Lukas wprowadzil oplaty, Volkswagen tez... obecnie tylko mbank
![]() |
![]() |
#4 |
Jak może to pomoże
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Tylko dodam że mBank ma sporą sieć bankomatów gdzie można wypłacić bezpłatnie pieniążki:wszystkie Euronety + bankomaty BZ WBK.
Wada mBanku - nie wypłacisz natychmiast bardzo dużej gotówki. Do opłat, zakupów i allegro OK ( te 50 groszy za przelew można przeboleć ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez bgn : 23.08.2005 o godz. 08:18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
a ja mam konto w INTELIGO (PKO BP)
Moze przelewy zewnetrzne drogie, ale reszta OK, obsluga w PKO BP, duzo bankomatow, jak dla mnie OK
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Ja mam w Inteligo i jestem zadowolony, wielkim plusem jest możliwość płacenia w necie kartą Visa Electron.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
bezproblemowo mogę wpłacać pieniądze w sieci pko bp. opłaty też nie są aż ta duże (a napewno niższe niż w rachunkach tradycyjnych). no i jest dobrze zabezpieczone (karta kodów etc). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Ostatnio rzadziej się tutaj pojawiam, najpierw nie miałem przez kilka dni łacza stałego (ale stwierdziłem, że nie ma to sensu i wróciłem do Neostrady ![]() Ale przechodząc do tematu - właśnie sobie założyłem e-konto w Inteligo. W sumie planowałem to już dawno - ale jakoś nie wychodziło, teraz było mi już jakieś konto pilnie potrzebne i wybór padł właśnie na Inteligo. Załapałem się też jeszcze na promocyjną darmową prenumeratę PCWorld na pół roku. A dlaczego Inteligo ? W sumie nie analizowałem zbytnio ofert - wybrałem Inteligo chyba z dwóch głównych powodów: - po pierwsze - w pobliżu nie mam darmowego bankomatu mBank - a PKO mam jeden niespełna 100 metrów od domu, a następne dwa w promieniu kilometra ! - możliwość darmowych wpłat w każdej jednostce PKO No i jeszcze zaważył w pewnym stopniu fakt tej promocji z prenumeratą. A wady - niestety jest ich trochę. Przede wszystkim jest ogólnie gorsza oferta niż mBank - opłata za posiadanie karty Visa, przelewy 99 groszy, a przede wszystkim brak dobrej oferty lokat - szczególnie przy mniejszych kwotach (chyba np. w mBank'u można ulować np. 500 zł - bo w Inteligo nie). No i kiepskie oprocentowanie - jeśli dobrze pamiętam to chyba aktualnie 1 %. Więc jak widać - trochę zalet, trochę wad. Mi jak na razie wystarczy, problemów jeszcze nie miałem - zobaczymy jak będzie dalej. Pozdrawiam ro29 Ostatnio zmieniany przez ro29 : 23.08.2005 o godz. 01:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Mam skonczone 16 lat
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Cytat:
@Piotrek123 a gdzie ty chcesz lecieć jak na koncie masz mniej niż 100zł ![]() A tak serio, to jeśli obsługują karty Visa Electron to chyba nie ma problemu
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Ja ma konto w mBanku i jestem bardzo zadowlony
![]() Karta za darmo itp. Jedyne te 50gr za przelew zewnętrzny, ale z tego co zauważyłem to większośc sprzedających na allegro ma konto w MBanku, więc przelewy mam za darmo ![]() Bezpłatna wypłata z bankomatów Euronet i WBK ![]() Bardzo dobra infolinia ![]() Czego więcej chcieć? Kiedyś miałem Inteligo, ale zrezygnowałem ze względu na opłaty (karta, przelewy...) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Ja mam w Inteligo, ale obecnie poniżej 100zł
![]() Trzeba będzie pare groszy dorzucić ![]() Przy okazji pytanko: Czy ktoś z was płacił za samolot kartą visa electron przez neta? Zastanawiam się nad EasyJet lub Ryanair
![]() |
#14 |
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Ja mam inteligo. Zaozylem jak mialem 17 lat i potrzebny byl podpis rodzica. Teraz mam juz 18 i konto jest juz pelnoprawnie MOJE
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Ja podobnie - jak już kiedyś pisałem - co prawda w Poznaniu jest mBank, ale w pobliżu miejsc gdzie bywam, nie ma ani bankomatów bez prowizji, ani mBanku - więc wybrałem Inteligo - mam 100 metrów do bankomatu, a w zapasie jeszcze trzy. Choć ofertę mają ogólnie gorszą niż mBank. Pozdrawiam ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|