![]() |
Najlepiej rzucić palenie. Papierosy to syf straszny... I rzeczywiście śmierdzi niemiłosiernie.
|
Tak. Za to w miarę dobre cygara śmierdzą strasznie, ale jak się je fajnie cmoka! ||
|
Cytat:
Ladnie pachnie, nie zaciagasz sie, szpan pelny -same zalety. |
E, tam - próbowałem... Primo - z nie-zaciąganiem to słabo, bo nałogowy palacz i tak się będzie z przyzwyczajenia zaciągał, a dym fajkowy ciężki jest. Secundo - z pachnieniem też nie do końca, bo jak faja leży to śmierdzi strasznie. Tertio - albo fajkę będziesz czyścił po każdym paleniu (a mi się nie chciało), albo do ust wlewa ci się z niej zakapior straszny... Ergo: same wady - wróciłem do papierosów...
|
Reetou, może fajka wodna zatem + smakowy tytoń? Polecam.
|
jakaś tępa moda na te faje wodne ostatnio ...
dziś E-Papierosy jutro E-Sex a pojutrze ? |
E-zycie
|
E to taki proszek był, do prania.
Całkiem, całkiem....nie powiem, robił co do niego należało :taktak: |
nie po to zapier..alam w fabryce świątek-piątek,
żebyście jakieś gówno palili:rozga: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja tak, jak juz tak nalegacie, to wybieram:
iPapierosy, iVodka iZycie iDziewczyny iPsa Jedyne czego nie chce to iPod :) |
Odświeżę temat dla chcących palić zdrowiej, a niedowiarkom ku zagwozdce...
Ja używam tego papierosa od 23 marca tego roku. Zważywszy, że paliłem od wielu lat, dla mnie to epokowy wynalazek. Całkowicie!!! zastępuje mi zwykłego papierosa. Nie śmierdzę wreszcie, nie zatruwam innych i czuję się zupełnie lepiej niż paląc tamte szlugi. Zawartość nikotyny dobieram sobie w zależności od pory dnia - do pracy mocniejszą, wieczorem low dla dłuższego pufania. Jeśli ktoś jest zainteresowany tym ustrojstwem zapraszam na TO forum. Uwierzcie, warto. |
Evo, Janty czy DSE?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:14. |