![]() |
Cytat:
Widać słabiutką wolę masz :D |
Cytat:
Potem mi pokazali sssss. |
ja zucilem palenie za pomoca biegania :P nie polecam nikomu, kto sam nie chce - tez nalog :D
|
Mój ojciec rzucił palenie za pomocą plastrów niquitin. Na początku mocne, później słabsze. Trwało to parę miesięcy. Ale nie pali już rok czasu i nie zapowiada się coby zapalił. ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Sceptykom, niedowiarkom i kpiarzom polecam spróbować. Niewiele jest jeszcze stacjonarnych sklepów, gdzie można wejść i posmaczyć nie będąc zobowiązanym do kupna, ale przybywa ich. Sam w to nie wierzyłem, póki nie spróbowałem i nie od razu też byłem przekonany, że przy tym zostanę. Palę ponad 3 miesiące, od prawie 3 miesięcy nie wypaliłem zwykłego papierosa. Spróbowałem, owszem, ale zaraz wylądował w koszu. Po e-papierosie nie ma powrotu do analogowego palenia. |
Cytat:
Druga sprawa że gro posiadaczy zamiast jarać smakowy tytoń jara z tego zioło :fiu: |
Evo, Janty czy DSE?
|
Odświeżę temat dla chcących palić zdrowiej, a niedowiarkom ku zagwozdce...
Ja używam tego papierosa od 23 marca tego roku. Zważywszy, że paliłem od wielu lat, dla mnie to epokowy wynalazek. Całkowicie!!! zastępuje mi zwykłego papierosa. Nie śmierdzę wreszcie, nie zatruwam innych i czuję się zupełnie lepiej niż paląc tamte szlugi. Zawartość nikotyny dobieram sobie w zależności od pory dnia - do pracy mocniejszą, wieczorem low dla dłuższego pufania. Jeśli ktoś jest zainteresowany tym ustrojstwem zapraszam na TO forum. Uwierzcie, warto. |
Ja tak, jak juz tak nalegacie, to wybieram:
iPapierosy, iVodka iZycie iDziewczyny iPsa Jedyne czego nie chce to iPod :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
nie po to zapier..alam w fabryce świątek-piątek,
żebyście jakieś gówno palili:rozga: |
E to taki proszek był, do prania.