![]() |
Słyszał ktoś coś na temat producenta Gamucci?
|
Wątek na temat e-papierosów już na forum jest:
http://forum.cdrinfo.pl/f5/e-papierosy-81835/ Nie zakładaj nowego tematu, bo wystarczyło podczepić się z postem, pod już istniejący! |
Gamucci e-papieros
Co sądzicie o papierosach firmy Gamucci? Słyszeliście coś o tej firmie?:D
|
Cytat:
1 wkład do e-papierosa to 3-4 zł. W zależności od modelu e-fajka zastępuje od 2 do 15 papierosów. Cytat:
|
Cytat:
|
I efekt jest taki, że wczoraj, w niesamowicie zaopatrzonych delikatesach Mini Europa, było do wyboru kilka rodzajów fajek (tak chyba z 5) :cojest:
|
tak, zielone banderole na fajkach można dziś sprzedać ostatni raz
od jutra tylko brązowe. |
Po pierwszym nie wolno sprzedawać po starej - akcyzy tracą ważność. Trzeba te fajki zabrać, spisać, wystąpić o nową akcyzę, poczekać nie wiadomo ile, potem nakleić nowe akcyzy... :sciana:
To samo z winami (z wódką też, ale ta sprzedaje się szybciej niż np. wina po 200 złotych) :sciana: Tylko nie wiem, kiedy dokładnie banderole na alkohol tracą ważność... |
to są odroczone podwyżki z 1 stycznia:sciana:
te z 1 lipca pojawią się później:sciana: |
Moje fajki podrożały o 1 PLN na paczce. Ale jak to jest? Przecież podwyżki miały być od 1 lipca, a tu już sprzedają po nowej cenie :hmm:
|
Najwieksze... Palenie to glownie choroba rak ;-).
Kiedys eFajki byly taka sama sensacja jak sluchawki BT. Dzis sluchawki juz nikogo nie dziwia a ePapierosy upowszechniaja sie w podobny sposob... |
No pewnie nie, ale nikotyna uzależnia bardziej niż większość innego świństwa, więc potem człowiek musi śmiesznie wyglądać z plastikowym papierosem z żaróweczką. :haha:
Jak ktoś musi nikotynę przyjmować, a nie chce palić, to plasterki chyba dają radę, no tyle, że nie ma tego rytuału palenia, a to może być równie mocne przyzwyczajenie... |
Leniuch ;-). A jak wciagam pare wodna to umre od niej?
|
Cytat:
|
Musze miec poczucie humoru do bani bo czytam sam siebie i mnie to nie smieszy...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:54. |