![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Egzorcyzmy
Dla osob, ktore ogladaly film Egzorcyzmy Emily Rose >
Obejrzalem przed chwila ten film i jestem pod bardzo duzym wrazeniem moze nie efektow i samej gry - ale wogole istoty zagadnienia poruszanej w tym filmie co wiecej dokopalem sie do pliku w formacie real na ktorym przedstawiono zdjecia prawdziwej osoby na ktorej wzorowano caly film - byla ona opetana sa tam zdjecia jak wyglada podczas egzorcyzmow i jak mowi - przerazajace..... Podaje link (w Firefoxie + real alternative nie dziala - chodzi tylko w IE przynajmniej u mnie ) ciekaw jestem waszych opinii..... Tasma z prawdziwym nagraniem Trumnę wykopano 2 lata po śmierci Anneliese....po co?Otóż pewna dziewczyna,która mieszkała nie tak daleko twierdziła,że Anneliese przyśniła się jej w nocy(ta dziewczyna NIGDY nie spotkała Anneliese)i powiedziała,żeby odkopano jej ciało i jeśli okaże sie,że w 2 lata po jej śmierci jej zwłoki będę nie rozłożone,ale w będą w dobrym stanie,to będzie to ostatecznym dowodem na to,że Bóg istnieje a jej opętanie było prawdziwe...Tak to wygląda w skrócie-Wykopano więc tę trumnę,ale niestety nie dopuszczono do zwłok ani tej dziewczyny ani też RODZICÓW!!!,twierdząc,że ciało jest w straszliwym stanie...Więc nikt nie zobaczył ciała Anneliese oprócz szeroko rozumianego słowa "Działaczy"...ponoć grabarze,z którymi przeprowadzany jest wywiad twierdzili,że słyszeli rozmowę właśnie tych działaczy i przytaczają słowa " to nie może wyjść na światło dzienne,nikt nie może o tym wiedzieć..."ile w tym prawdy?Chyba się nigdy nie dowiemy...Pozdrawiam
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja wiem ile w tym prawdy, w tym nie ma prawdy. no, może ewentualnie któreś imie może być prawdziwe. a w strefie 11 z tvn to myślisz, że opowiadają tam prawdziwe historie ? ściema i tyle, albo sprawna reklama filmu, albo komuś się nudziło i nagrał to aby ludzie się zastanawiali, albo jakiś schizofrenik coś gdzieś "zobaczył'.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
West Coast Player
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
i raczej pod publiczke tego nie krecili bo z tego co zrozumialem to byly materialy ksiedza, ktory to robil i tez z duzymi oporami zgodzil sie ujawnic - co do oceny kazdy ma inny pnkt widzenia i nie neguje tego - aczkolwiek uwazam, ze rzeczy takie dzieja sie nie mozna udawac, ze nie istnieje wogole problem....
|
|
|
|
#4 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e ja to przeżywam codziennie rano, przed wstanięciem wacka na baczność
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
edit: wierze w istnienie Boga, a co sie laczy to i w istnienie szatana,ktory potrafi opetac.
Ostatnio zmieniany przez malaczarna : 12.01.2006 o godz. 22:21 |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Wiesz mi, że ten świat nie jest tak materialny i oczywisty, jak niektórym mogłoby się wydawać..
|
|
|
|
#7 | ||
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
Cytat:
Cytat:
, ale to chyba późno w nocy pójdzie.
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
West Coast Player
CDRinfo VIP
![]() |
Historia
Mp666 - a to jak wytlumaczysz ? "W czasie modlitw dokonywano nagrań (istnieje aż 51 taśm). Część z nagrań, zwłaszcza głosy demoniczne (Anneliese mówiła sześcioma różnymi męskimi głosami), wykorzystano jako fragmenty ścieżki dźwiękowej w filmie" Miala podpiety modulator ?
Obiektywni.pl Ostatnio zmieniany przez Calme : 12.01.2006 o godz. 22:23 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ide spac, bo to nie środek tygodnia a zapuszczam iron maiden rock in rio
muza zupełnie bez szatana. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
Cytat:
filmik wzięty z działu humor. nie wiem co ona akurat miała a czego nie miała, ale nadal twierdzę, że albo całość jest oszustwem, albo ona jest psychicznie chora. edit poza tym czy naprawdę wierzysz we wszystko co przeczytasz ? Ostatnio zmieniany przez pops : 12.01.2006 o godz. 22:50 |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
West Coast Player
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
Zycze Ci natomiast aby takie historie jak ta nie zdazaly Ci sie nigdy w zyciu - BTW - nie budz sie dzis o 3 w nocy ![]() ![]()
|
|
|
|
#12 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
W życiu wiele jest rzeczy, których na pierwszy rzut oka nie rozumiemy. A nie rozumiemy, dlatego, że powszechnie rozumiana nauka i to, co "możliwe" po prostu nie potrafi wyjaśnić ich istnienia. Kwestią nie jest zadawanie pytania, czy one istnieją, ale czy potrafimy jest dostrzegać.
|
|
|
|
#13 | ||
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
Cytat:
dla mnie to ściema i tyle. jak się o czymś nie przekonam empirycznie, to w to nie wierzę, a te historie są mocno naciągane. przypomnę tylko, że jak wchodził pierwszy blair witch to też po sieci krążyły różne historie i też byli tacy co uważali to za prawdopodobne. Cytat:
sory, nie chcę nikogo obrażać ani się kłucić, mam nadzieję, że nikt tego tak nie odbierze. Ostatnio zmieniany przez pops : 12.01.2006 o godz. 23:20 |
||
|
|
|
|
|
#14 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
I rozumiem podejście - ja również nie zamierzam się kłócić, bo nie o to chodzi. Nie twierdzę również, że w głównym temacie nie masz racji, bo nie widziałem ani samego filmu, ani jeszcze tych materiałów. Chciałem tylko po prostu udowodnić (lub chociaż wskazać), że jest wiele rzeczy, których nie łatwo jest wytłumaczyć, ale nie oznacza to, że od razu są one oszustwem, czy mistyfikacją.
|
|
|
|
#15 | |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
Cytat:
|