![]() |
Jako młody kierowca z doskonałym wzrokiem i niestępionym refleksem nie powinieneś był przede wszystkim doprowadzić do zarysowania. Może musiałbyś kilka razy poprawić, zanim byś wyjechał i może nawet ktoś z przechodniów by sobie pomyślał, że Ci brak umiejętności, skoro się tak motasz, ale chyba nie opłaciło się próbować wykonać manewr szybko i sprawnie, bo to sprawnie nie wypaliło...
No ale zdarzyło się, trudno. To tylko rysa na samochodzie. Szkoda tylko, że nie odjechałeś 20 metrów dalej i nie pomyślałeś na spokojnie, co dalej. Tyle dobrego, że przytomnie przesiadłeś się z pasażerką - uniknąłeś dzięki temu ryzyka jakiegoś gorszego błędu spowodowanego zdenerwowaniem. |
Fe! Moje dziecko utrąciło kiedyś komuś lusterko (może pół roku miała prawko) Pozbierała, zostawiła na dachu, a za wycieraczką numer telefonu. Pacjent zadzwonił, że lusterko się tylko wypięło, dało się poskładać i pogratulował odwagi.
|
Cytat:
;) |
Cytat:
|
Pali jakies ziola i potem rysuje samochody :sciana:
|
Ale to jest dobry przykład ekologicznego zachowania w motoryzacji.
Ktoś gościowi porysował auto, sprawca uciekł...nie ma więc forsy na naprawę, a gościu zwyczajnie może nie mieć. Nie będzie więc naprawiał, a tym samym oszczędzi środowisku pyłów od wiadra szpachli, jak również puszki lakieru z którego połowa idzie w powietrze :idea: |
Jakby mocniej łupnąć, to jeździłby tramwajem. To jest dopiero ekologia :szczerb:
|
Ale ja nie łupnąłem w niego tak, że potrzeba tam szpachli, żeby łatać jakieś jopska, tylko się o niego obtarłem - właściwie nie o jego bok, a "kant", więc został mu ślad w jednym miejscu - ja mam rysę długości 1/3 samochodu.
Ale macie rację - podle się zachowałem. |
No to ten samochód nabrał nareszcie ekologicznego wyglądu grata eksploatowanego do końca. :P
|
Smartek - nieladnie :(
a wracajac do tematu kwestia ekologicznych samochodow jest bardzo wazna sam mysle powaznie o kupnie "zielonego" auta moze nie az tak zielonego, ale to wlasnie przyklad najbardziej zielonego auta (wg, Clarksona ;) ) http://playingintraffic.files.wordpr...piga_green.jpg |
Parę puszek spreju i robisz swojego na zielono :spoko:
Nawet bardziej, niż ten tu. |
Cytat:
Chociaż chciałbym, żeby naprawdę zaczęła się era samochodów, powiedzmy, na wodór. Dziękuję zobaczyć kiedyś paliwo po 15 zł litr i doświadczać wzrostu cen wszystkiego spowodowanych ceną tego surowca (wygląda na to, że wkrótce same Chiny będą w stanie wyżłopać parędziesiąt procent światowej produkcji ropy). Poza tym to byłoby ciekawe - pewnie zaczęło by się od nowa ulepszanie technologii, pokonywanie kolejnych barier dynamiczności i prędkości przez coraz to nowe samochody - w tej chwili każdy kolejny rekord prędkości oznacza samochód z chwilowym spalaniem na poziomie litra/km, do takiego poziomu już doszliśmy... |
Cytat:
|
Kto powiedział, że to pierwsza? :>
|
I wywal to radio bo znowu będziesz miał stres jak Ci szybę wybiją.
Bo radio JVC to badziew i nie szkoda... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:56. |