![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 14.03.2003
![]() |
eMule Polpak HELP !!!
Cześć , jak do tej pory cały czas królowała Kazaa . Postanowiłem spróbować nowego smaku - eMule.
Problem w tym , że nie chce się łączyć z żadnym serwerem. Korzystam z łącza Polpak w sieci lokalnej i szczerze pisząc nie wiem jakie ustawić parametry łącza ( ISDN ; ISDN 2x ; DSL ; Cable ...) Wstawiłem ISDN wydaje mi się najbliższe prawdzie. Niestey przy próbie łączenia się z jakimkolwiek serwerem efekty są takie : "Próba podłączenia do ......serwer....... przedawnił się" Co o tym sądzicie ? Port mam 4661 ( próbowałem 8080 i 8000 ) Może mój Admin paluszki gdzieś wtykał ? Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
spobuj overneta: www.overnet.com
podpina sie do tej samej sieci, a nie potrzebuje serwerow, ani przekierowanego portu ![]() uzywam od dlugiego czasu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 14.03.2003
![]() |
Cytat:
![]() Dzięki Nimal |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Author
Zlotowicz
sciagasz najnowsza wersje z podanej stronki, instalujesz i wlasciwie to wsio
przy instalacji mozna wybrac jezyk polski, ale jak sie pomylisz i zainstalujesz angielski to NIE mozna tego zmienic - w czasie instalacji dosysane sa odpowiednie pliki z netu i tego nie odwrocisz bez deinstalacji nie przejmuj sie prosba o rejestracje przy instalacji - pisza ze tam jakas wersja pro itd. - roznia sie TYLKO obecnoscia reklamy - jak Ci sie spodoba to mozesz wtedy kupic, jak nie kupisz bedzie dzial tak samo na dzien dobry overnet zadaje pare pytan - szybkosc lacza (mozesz zostawic same zero - wtedy masz max, pamietaj ze ustawiona przez uzyszkodnika granica transferu od Ciebie, wplywa tez na sciaganie!), ksywke i foldery gdzie ma ssac i to wsio - przechwytuje ladnie linki ed2k jak kazdy inny klient, nie marwisz sie serwerami, nie musisz miec zewnetrznego ip ![]() nie martw sie slabym transferem na dzien dobry - daj mu pare godzin ![]() ![]() ![]() wg mnie optymalna ilosc plikow do jednoczesnego sciagania to okolo 10, ale zalezy od szybkosci lacza i dostepnosci plikow, wiec sam ocen ![]() i kolejny overnetowiec nawrocony przeze mnie bedzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
A czym różnią się wersje GUI oraz Command Line Client?
![]() |
![]() |
#6 |
Author
Zlotowicz
command line - to linia polecen
gui - graphic user interface - interface graficzny uzytkownika cos jeszcze? wybor jest jasny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|