![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Re: eMULE !!! (znowu ...)
Cytat:
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Gość
|
...wiecie co a mnie ten Osiol to juz zaczyna wqr***!!!...
...nie ciagnie mi sie kompltenie nic, no moze z 5Kb/h(!!!)... ...z serwerem laczyl mi sie ostatnio 2,5h... ...boze kto to wymyslil!!!... ...pozdr... |
|
|
|
#18 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
Cytat:
1. Wchodzisz w ustawienia wybierasz zakładke pliki i musisz odptaszkować "Dodaj plik w trybie wsztszymany" - powinno pomóc 2. Ze względu na Open Source odmian emule jest kilkadziesiąt nie wykluczone iż niektóre mają szpiega - radze stosować pierwowzór. 3. U mnie na ASDL emule wyciąga do 40 kb/s (i to na Low ID) oczywiście swoje trzeba odczekać |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.03.2002
![]() |
Heh wrocmy do wlasciwej dyskusji
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.08.2002
![]() |
Jeśli chodzi o "eMULE" - to praktycznie nie używam .
Jeden z powodów - bardzo kiepski transfer .Eksperymentowałem z kilkoma wersjami i niestety 5-10kb/s to u mnie norma . Jak na razie jedynie na "DC" mogę osiągnąć 40-50kb/s . Następny powód to skutecznosc szukania plików oraz jej ilość . Na "DC" znalazłem prawie wszystko (muzyka) co mnie interesowało ,a były to płyty wykonawców mało popularnych i ciężko dostępnych .Kazaa oraz eMULE zaoferowało mi tylko jakieś 20% tego co znalazł "DC" . Kilka słow na temat dziwactw oraz niezidentyfikowanych obiektów . Nie weim jak w eMULE ale w Kazaa na porządku dziennym miałem następujący dziwny przypadek : ściągłem sobie 10% filmu ,rozlaczyłem się z Kazaa ,weszłem do pliku przez "F3" i w pliku mogłem podziwiać sobie np. rozmowy z ostatniego tygodnia z GG użytkownika od którego ściągałem plik .Jak to zobaczyłem to włos zjeżył mi się na głowie .To tylko jeden przykład dotyczący tego co można zobaczyć w ściąganym pliku ,a było podobnych ciekawostek sporo . Dlatego też nie dziwi mnie stwierdzenie iż prwawdopodobnie w "eMULE" objaw jest podobny .jaro |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
jeśli juz ktos cos takiego zaobserwował to może by tak podawać na jakich wersjach programów to się działo / zapomniało mi się wczoraj o tym napisać żeby nie generalizować tylko padawać konkrety, czyli jaka wersja programu , jaki mod bo nawet prawdziwe oskarżenia ale podane w ogólnikowej formie bez konkretów nic nie wnoszą konstruktywnego /
i może kierowac to również na fora osłowate tam powinien być większy odzewa ze kazunia takie myki robi to mne wcale nie dziwi ![]() pozdro
|
|
|
|
#22 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
Trzeba sie rejestrowac zeby zobaczyc tego posta/topicka
.
|
|
|
|
#24 |
|
Głupi Yasio
Cytaty:chytry: :chytry:
Nie to, zebym kablowal ale mnie to rozbawilo![]() typowa konwersacja osob ktore o osiolku g**** wiedza(no nie liczac 1-2 osoby). Sczegolnie ta w drugiej czesci. Bo w pierwszej czesci sie kloca o bezpieczenstwie. Oni sie tam kłócą o bezpieczeństwo a my spokojnie sobie ssamy, niech żyje eMule najlepszy ten co wszedl do pliku z kaazy przez F3 i znalazl gadu-gadu... to tak jak bym wlazl na forum dotyczace np dc i pytal sie ludzi o emule czyli takich ktorzy nic nie wiedza o tym ) bardzo ciekawa rzeczy tam pisza no i fakt te f3 mnie rozwalilo ) ja nie wiem ale jak potrzebowalem odp dla emule to znalazlem odpowiednie forum jak szukalem dla kazy to to samo ale najwidoczniej jestem geniuszem ) pozdrawiam Proponuje dac to raczej do usmiechnij sie. Pozdrawiam ![]() Swoja racje maja (mamy)
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
Hmm.. tak to jest napisane ze zabardzo nieiwadomo o co chodzi
Swoja droga, nigdy nie uzywalem zadnych mulow oslow itp bo te programy sa dla mnie za cienkie ( czytaj za wolno sie nimi sciaga , jakbym mial sciagac film na transferze 10 KB/s to ja dziekuje ). Kaza jest dobra bo mozna nia sciagac mp3 ( tylko mp3 ) do reszty jest DC i ftp
|
|
|
|
#26 |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
To mozesz kopsnąć jakis fajny adresik ftp z nowosciami jak masz
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#28 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Witam ! Ja juz chciałem zakladac nowy topic ![]() Nie wiem czy to ten ale jak ten to .... |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Głupi Yasio
Yo
![]() Ten sam stary dobry Yahol ![]() Pragne was skierowac: ![]() http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...threadid=21718 Pozdroofka ![]() Y.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
WITAJ !!! PONOWNIE !! mam nadzieje ze nie tylko w interesach (ZIP) tutaj sie zjawiłeś, ale zostaniesz na dłużej ? (jak bedzie... )
|
|
![]() |
|
|