![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#91 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jarson i Kogoro gratulacje. W przypadku Kogoro wyjątkowo uznaję, bo podał 2 wyniki, ale uznajmy, że liczy się pierwszy. Przy następnych typach proszę o konkrety. Nie ma albo albo
![]() Proszę o adresy na PW. Jutro wysyłam smycze do osób, które podeślą dane do godz 16 ![]() A co do meczu, bardzo dobry. Jeden z lepszych naszej reprezentacji w ostatnim czasie. Bardzo dobra gra Perquisa i Wasyla w obronie. Tytoń nie zawiódł, choć tak naprawdę nie miał za wiele roboty. Poza tą bramką, Rosjanie nie mieli praktycznie żadnej sytuacji bramkowej. Z Czechami muszą zagrać bardziej ofensywnie i powinno być dobrze ![]() Moje typy na jutro: Dania - Portugalia 1:1 Holandia - Niemcy 0:1 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#92 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polska - Czechy 2:1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
panowie to nie lyzwiarstwo figurowe i nie liczy sie styl a wynik. co z tego, ze grali ladnie skoro mogli wygrac. ostatnie 10-20 minut do dobitnie pokazuje. po 1 zmianie nawet powinien sie smuda obudzic jak mierzej biegal obok ruskich jak obok slupow. remis nie jest zly ale moglo byc duzo lepiej. zreszta sam listkiewicz w studiu powiedzial, ze zagraniczni eksperci i trenezy sie dziwia dlaczego ich nie przycisnelismy w koncowce.
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
...żebym nie wykrakał tego remisu z Czechami
![]()
![]() |
#95 |
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mecz powinien się podobać. Demek, to jest sport. Wszyscy mieliśmy obawy o dużą przegraną, ale serce kibica liczyło na więcej. Czasem różne rzeczy ważą. W dzisiejszym meczu może mogliśmy nawet wygrać. Może. Też tak sądzę, ale... To było dobre widowisko, męczące dla piłkarzy. Ważne, że w ostatnim meczu gramy o coś więcej niż o honor, czyli o więcej niż zazwyczaj.
![]() |
#96 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
nie zgadzam się, wolę zwycięstwo po paskudnym, nudnym meczu
![]()
![]() |
#97 |
Forumator
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Też tak wolę. Wolałbym. Niemniej sport to także widowisko.
![]() |
#98 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smuda po prostu zignorowa***322; GrekĂłw i efekt widzieli***347;my...
Najwa***380;niejsze, ***380;e w sobot***281; b***281;d***261; emocje. Du***380;e emocje, bo ka***380;demu zale***380;y na wygranej :-) Czesi maj***261; pewnie niez***322;y orzech do zgryzienia. Wys***322;ane z mojego MT11i |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dla mnie ważniejsze od wyniku jest to jak nasi graja.
Wiadomo - cieżko oczekiwać wygranej z najlepszymi drużynami na świcie, jeżeli kadra jest bardzo młoda i świeża i każdy (włącznie ze mną) wróżył jej najgorsze. Ale jest różnica po przegranej, gdzie nasi zagrali beznadziejnie, a kiedy dali z siebie wszystko. A jak pokazuje historia nasi grają dobrze, ale tylko wtedy gdy przeciwnik jest wymagający - a najlepiej jeżeli są to Niemcy albo Rosjanie. O dziwo mam wrażenie, że łatwiej pokonać naszą reprezentację Ekwadorowi niż Niemcom, z którymi rok temu o mało nie wygraliśmy. Także jestem zadowolony i z meczu i z wyniku. W poprzednim meczu po pierwszym golu nasi grali już średnio (może się za bardzo zmęczyli) stąd wynik łatwy był do przewidzenia. I tak nieźle wyszło, bo mogliśmy dostać jeszcze ze dwa gole (np po karnym). Nawet jeżeli na Euro nie zajdziemy daleko, to przynajmniej z odmłodzoną kadrą (która moze wreszcie nie zmieni trenera zaraz po imprezie) mamy może jakieś szanse na występ w następnym mudialu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
ja wiem, ze nie przegrali i mozna byc zadowolonym.
ale po pierwszym meczu ruskich mowilem, ze nie maja obrony a jedyne co potrafia to kontra. wszyscy sie smiali...no to sie okazalo, ze mam racje. ja nie jestem zadowolony z wyniku. bo mozna bylo sprobowac wygrac ten mecz
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Dania - Portugalia 1:3
Holandia - Niemcy 1:1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
bardzo dobry mecz naszych, szczególnie 2 połowa (końcówka), przed meczem nie wierzyłem w inny wynik jak zwycięstwo Rosji, także remis to wynik marzenie! no ale na 3 remis nie możemy sobie pozwolić...
a na dziś: Dania 0:2 Portugalia Holandia 1:2 Niemcy |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Duńczycy nie dadzą się Portugalii, będzie remis. Może 2:2?
Niemcy załatwią Holandię 3:2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Cogito ergo doleo
Data rejestracji: 24.04.2005
![]() |
Dania - Portugalia 1:1
Holandia - Niemcy 1:2 Włochy - Chorwacja 1:0 Hiszpania - Irlandia 3:0 Szwecja - Anglia 1:1 Ukraina - Francja 0:1 |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
euro, euro 2012, euro wyniki |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Batalia o EURO 2012.... | demek | Off topic | 297 | 09.08.2014 20:20 |
Nie mamy żadnych szans zdążyć na Euro 2012 | CIAPEK | Off topic | 55 | 12.07.2010 14:53 |
"write strategy"812S&832S tylko wyniki! | xzas | Napędy optyczne DVD | 7 | 12.07.2004 18:46 |