Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.05.2003, 18:15   #1
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Talking ...::: Eurowizja - TaTu vs Ich3 :::...

Witam !

A jednak stało sie na EW bedzie nasz kraj reprezentował znany i lubiany przez niektórych zespół ICH3 .... ehhhh

Jak przeczytalem ze stanie w szrankach z TaTu itp to ciekawe jaki bedzie dinał tej imprezy ....

Jedno jest pewne tegorocznej Eurowizji nie obejrze .....

Pozdrawiam
Laser jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.05.2003, 18:22   #2
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ich Troje na Eurowizje to pomyłka, pisałem już wczesniej, że powinno jechać Blue Cafe z piosenką "You maybe in love", a nie Ich Troje z jakąś smutną piosenką, której przekaz dla mnie jest lekko śmieszny.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.05.2003, 18:42   #3
Luke
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 05.04.2002
Luke zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie wiem co niektórzy powiedzą, ale ja mimo wszystko lubię Tatu. Ich troje pozostawię bez komentarza .

Moja skrzynka
Luke jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.05.2003, 19:24   #4
Sorty
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 07.03.2003
Sorty zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ale pamietacie występ Edytki Górniak na Eurowizji? Jej tesh nikt nie lubił a jednak zdobyła drugie miejsce. Moim zdaniem Ich troje na Eurowizję to wielka pomyłka, ale cóz to nasze smutne społeczeństwo wybrało swojego faworyta.
Stary 23.05.2003, 19:29   #5
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
eurowizja i ich3 sa siebie warci

inna sprawa ze na tle niektorych wypryskow artystycznych to ich3 moze chodzic z dumnie podniesiona glowa...

co jest jeszcze gorsze
Stary 23.05.2003, 19:36   #6
jacoob
Jacoob Member

Data rejestracji: 31.08.2001
jacoob niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Sorty napisa***322;(a)
Ale pamietacie występ Edytki Górniak na Eurowizji? Jej tesh nikt nie lubił a jednak zdobyła drugie miejsce. Moim zdaniem Ich troje na Eurowizję to wielka pomyłka, ale cóz to nasze smutne społeczeństwo wybrało swojego faworyta.
Tak ,wygrała i dalej jej nikt nie lubił .Potem chciała się jakoś zrechabilitować i hymn nam zaśpiewała
Stary 23.05.2003, 20:34   #7
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ponoć na giełdzie dziennikarskiej w Rydze, ich3 stoją wysoko 2-3 miejsce :o , ale by były jaja gdyby wygrali :o
Stary 23.05.2003, 20:46   #8
tomgoo
&lt;&lt;&lt;Watcher&gt;&gt;&gt;

Data rejestracji: 28.06.2002
tomgoo niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Hmm według mnie mają nikłe szanse. Powinni uplasować się na 5-6 miejscu. A tak wogóle ICH3 nie zasługują na wyjazd na finały...
Tatu pewnie wygrają a potem pojadą na slub
tomgoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.05.2003, 21:54   #9
-=Shade=-
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 08.04.2003
-=Shade=- zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ich 3 to jest porazka stulecia. Takie moje zdanie, mdli mnie jak slysze Wisniewski. Zamiast tego syfskiego zespolu powinni jechac albo Blue Cafe albo Varius Manx. Na tym festwalu reprezentanci Polski maja duze szanse na ostatnie miejsce
The very meaning of our lives

Maila do mnie wyślij na ten adres
-=Shade=- jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.05.2003, 22:40   #10
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
wspolczuje telewidza ze beda musieli znosic widoc Wiesniackiego, a to ze beda walczyc z Tatu swiadczy tylko o "poziomie" ""imprezy"" - (jednak nie ma to jak nasze Opole - tego to nawet euroszajsowizja nieprzebije...)
Stary 23.05.2003, 23:45   #11
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja tam do ICH3 nic nie mam ale ich nie slucham...
nie wiem co wy macie do wisniewskiego, to ze jest taki kontrowersyjny to jego styl, tak jak inni ma cos swojego. Jest niby taki glupkowaty, ale z tego co czasem migne w telewizji na JJJ to on tam wychodzi na naprawde madrego faceta, potrafi sie wypowiedzec madrze, na temat.
a eurowizji jak co roku nie bede ogladal
Stary 24.05.2003, 00:04   #12
kapsel
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 18.08.2002
kapsel zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Denerwują mnie takie komentarze besztające ich3 .Mnie osobiście też nie podoba sie ich muzyka powiem wiecej jest bardzo zla .Ale jak czytam komentarze ze na eurowizje powinno pojechac niebieskie caffe albo variaci na maxa to mnie w dupie sciska :o Musiscie zrozumiec ze ICH3 wygralo konkurs i to ono pojedzie na eurowizje Nasze gwiazdy sa gowno warte co pokazal piasek szczesniak lipnicka i inne pierdy polskiego showbiznesu Powiem wam GOWNO DUZE GOWNO Powiem Wam jeszcze jedno ICH3 maja szanse zajac wysokie miejsce na pewno nie wygraja ale wydaje mi sie ze beda dosc wysoko .Dlaczego ?? Ano dlatego ze tandeta sie dobrze sprzedaje .Pamietam ze kiedys wygral ten konkurs tranzwestyta Wiec co chcecie od ICH3 ?? Mozna ich nie lubic ale nie mowcie ze to jakas porazka czy idioci 8) Powiem wiecej oni sa najbardziej elokwentni z wszystkich tych naszych gwiazd .Sam osobiscie cenie Wisniewskiego jest przykadem ze z niczego mozna zrobic cos , gosciu nie ma kompletnie glosu ale glupi narod kupuje jego plyty i to mi sie podoba gosciu umie wykorzystac okazje .A nasze inne gwiazdeczki ; zeby utrzymac popularnosc pokazuja gole dupy w playboyu albo w innym maximie .Wiec jeszcze raz postuluje do was o zastanowienie sie nad tym co piszecie .Wisniewski to taki sam czlowiek jak my ( no moze "troszke" inny 8) ) i trzeba go szanowac bo nie dal sie jeszcze tak do konca zgnoic jak te nasze modelki z playboya
Zgadzam sie takze ze slowami mallowexa Wisniewski to bardzo madry czlowiek ktory umie wykorzystac glupote ludu polskiego
Pozdrawiam

kapsel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.05.2003, 06:11   #13
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Mam dosc podobne zdanie. Nie przepadam za Ich Troje, ale jest to po prostu neutralny stosunek. Nie robie tak, jak wiekszosc ich przeciwnikow i nie zaczynam od razu bluzgac na nich, tylko dlatego, ze nie lubie ich muzyki. A jesli chodzi o Eurowizje, to ciesze sie, ze wygrali akurat oni. Pozostale piosenki nie reprezentowaly moim zdaniem kompletnie nic, a ta piosenka jest na czasie, latwo wpada w ucho i ma, moim zdaniem, naprawde duze szanse na zajecie wysokiego miejsca, a moze nawet na wygrana.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.05.2003, 15:43   #14
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
tatu to porazka
Stary 24.05.2003, 16:43   #15
pepperman
Guru

Data rejestracji: 10.08.2002
pepperman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
eurowizja to konkurs dla chcacych spiewac. zupelnie nie rozumiem o co tam chodzi . tam nie wygrywa najlepszy tylko ten, ktory dostanie najwiecej glosow. dlatego jak dla mnie to cos mogloby odejsc w niebyt. i jeszcze ten przekroj gatunkowy...
pepperman jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: