Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   ...::: Eurowizja - TaTu vs Ich3 :::... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/eurowizja-tatu-vs-ich3-21590/)

CIAPEK 26.05.2003 22:59

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
to ja pytalem, dzieki :)

ale za kilka dni moze bede mial stale lacze, to wtedy poszukam sobie tego i innych rzecz ;)

ok :)

Szczerze? To pościągałem troche kawałków z tej eurowizji i po dokładnym przesłuchaniu pare razy uważam, że niektóre na prawde były niezłe-tzn. melodyjne, że chodzą po głowie ;). :spoko: Po samej eurowizji nie mogłem jakiś czas zasnąć bo punkty mi ciągle przed oczami latały :):3msie:

andrzejj9 26.05.2003 20:50

to ja pytalem, dzieki :)

ale za kilka dni moze bede mial stale lacze, to wtedy poszukam sobie tego i innych rzecz ;)

CIAPEK 26.05.2003 14:57

Ilość załączników: 1
Temat Eurowizji przeszedł na dalszy plan (naturalna reakcja). :)

Dla jeszcze zainteresowanych podaje stronke, gdzie jest wszystko na ten temat i grup, które wystąpiły. Także dokładne nazwy zespołów i tytuły, które mogą pomóc przy śćiągnięciu sobie z netu jakiegoś kawałka.

To oficjalna stronka Eurowizji/dział Results :) Można, zobaczyć, posłuchać, poczytać

Eurovision.tv

Ktoś także pytał, ale nie wiem już kto o dokładną nazwe zespołu i kawałka belgijskiej reprezentacji--> Urban Trad - Sanomi. Na Kaazie leży tego pełno (ten kawałek akurat w na prawde dobrej jakośći)jak i prawie wszystkie inne.

:3msie:

VermilioN 25.05.2003 21:56

A moje typy byly nastepujace:
1. Norwegia
2. Bosnia i Hercegowina
3. Belgia

CIAPEK 25.05.2003 18:51

Cytat:

-=Shade=- napisa***322;(a)
To jest jedno wielkie oszustwo, jakies machlojki na tle politycznym:P
też można było wyczuć jakieś oszustwa bo często rozdawane punkty mnie na prawde szokowały!:blee:

-=Shade=- 25.05.2003 18:49

To jest jedno wielkie oszustwo, jakies machlojki na tle politycznym:P

RIP 25.05.2003 18:20

Tak naprawde cala ta impreza to jeden wielki kicz

andrzejj9 25.05.2003 15:52

Cytat:

murt napisa***322;(a)
Urban Trad - "Sanomi"
dzieki :)

a ja ciagle nie moge pojac, jak mogla wygrac Turcja ;)

CIAPEK 25.05.2003 14:12

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
swietny tekst... naprawde swietny
zreszta calkiem ladna recenzja :)

heh, dzięki Sid za pochlebne mi uwagi tutaj i nie tylko :)
Zawsze staram się być obiektywny, choć wiadomo jestem człowiekiem i czasem nie wyjdzie :) (ale to czasem:) )
Pozdro

-Sid-The-Rat=> 25.05.2003 14:07

Cytat:

Tatu to wogóle niech ... Ta ich piosenka i wogóle podejście do Eurowziji to cyrk. Jak oni 3 miejsce zajeli to ja nie wiem. Sierpem i młotem je..
swietny tekst... naprawde swietny
zreszta calkiem ladna recenzja :)

CIAPEK 25.05.2003 14:04

Oglądałem i poziom był taki nawet choć nie jestem zwolennikiem tego typu muzyki. Najlepsze były grupy po Ich3.

Gratuluje Ich Troje-nie było tak źle, bo były gorsze kaszany disco polowe i fałszujące, że aż...:blee: Miło ze strony Niemiec, że dali nam max punktacje. ("Dla naszych sąsiadów, dobrych przyjaciół"). Na prawde bardzo mi się to spodobało.

Turków nie komentuje i tej całej chały łącznie z wokalistką, której poziom znajomości angieslkiego śmieszył mnie do łez. <--Porażka.

Tatu to wogóle niech :klnie: Ta ich piosenka i wogóle podejście do Eurowziji to cyrk. Jak oni 3 miejsce zajeli to ja nie wiem. Sierpem i młotem je.;).

I teraz mam problem bo nie pamiętam państwa :(-chodzi o rockową kapele, która wyróżniła się niezwykle w moich oczach pozytywnie, ale została oceniona marnie (piosenka coś tam o nazwie "powracają lata 80 te czy jakoś tak :) )którzy wsytąplili z nienormalną jak na przeważające style piosenką, ale za to na prawde dobrą.

Żal mi także Anglii (0 points), a nie mieli wcale takiej chały jak inne grupy :(

Brawa dla Rumunii za pomysł--> very good song.

Podobała mi się także: Malta, Austria (brawo za pomysł, który się opłacił), Belgia (również niekonwecjonalny styl, a opłacalny), może o kimś zapomniałem, ale na razie to tyle chyba :)

Cieszmy się z Polaków (a nie Ich Troje) bo to oni reprezentowali nas na tak wielkiej arenie, a nie samych siebie (oczywiście to dla nich też fama). Bo fakt faktem to najlepszy występ od czasów Edyty Górniak, gdzie po niej były same porażki, a to już 10 lat prawie! Bo w 1994.

Pozdro @ll watcher ;):3msie:

Blaze 25.05.2003 12:57

Cytat:

camfo napisa***322;(a)
Przecież głosuje sie tylko 5 minut i nikt nie wie jak głosował sąsiad:), ale fakt faktem, że eurowizja to sąsiedzki konkurs...a niemcy nam dali 12 pkt, a my im "tylko" 5:)
Tak, ale Eurowizja jest już od wielu lat i dawanie punktów po sąsiedzku też jest od wielu lat. Upodobania, przyjaźnie i inne zostają.

Pawel_k 25.05.2003 12:16

Cytat:

Fakt, Turcja wygrala - i niech mi ktos prosze powie, dlaczego???(...)
bo turkow jest duzo np w niemczech i z tamtad zapewne poplynela wiekszosc smsow poparcia :D

polska na 7 :o :o :o dziwie sie ze tak wysoko zaszli(smy) :jezyk:

a i mala opinia o konkursie eurowizji (ogladalem wystep niemcow izraela grecji angli i jeszce paru krajow):
teraz piosenki britney spears wydaja sie byc najlepszymi metalowymi balladami Iron Maiden - jak sluchalem niemcow to malo co mi glosniki nie siadly a reprezentanta izralela chciala zjesc moja mysz komputerowa ^_^ :D ^_^

murt 25.05.2003 11:03

Cytat:

I jeszcze pytanie - wie ktos moze, jak sie nazywali wykonawcy belgijscy (drugie miejsce), moze jeszcze tytul piosenki? Podobala mi sie ona, bo ogolnie lubie tego typu muzyka, i chcialbym posluchac ich innych piosenek, wykonanych juz w pelnym skladzie (17 osob).

Urban Trad - "Sanomi"

mallow 25.05.2003 10:40

Gratulacje dla ich troje :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:43.