Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   ...::: Eurowizja - TaTu vs Ich3 :::... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/eurowizja-tatu-vs-ich3-21590/)

Laser 23.05.2003 18:15

...::: Eurowizja - TaTu vs Ich3 :::...

Witam !

A jednak stało sie na EW bedzie nasz kraj reprezentował znany i lubiany przez niektórych zespół ICH3 .... ehhhh

Jak przeczytalem ze stanie w szrankach z TaTu itp to ciekawe jaki bedzie dinał tej imprezy ....

Jedno jest pewne tegorocznej Eurowizji nie obejrze .....

Pozdrawiam;)

CIAPEK 23.05.2003 18:22

Ich Troje na Eurowizje to pomyłka, pisałem już wczesniej, że powinno jechać Blue Cafe z piosenką "You maybe in love", a nie Ich Troje z jakąś smutną piosenką, której przekaz dla mnie jest lekko śmieszny.

Luke 23.05.2003 18:42

Nie wiem co niektórzy powiedzą, ale ja mimo wszystko lubię Tatu. Ich troje pozostawię bez komentarza :).

Sorty 23.05.2003 19:24

Ale pamietacie występ Edytki Górniak na Eurowizji???? Jej tesh nikt nie lubił a jednak zdobyła drugie miejsce. Moim zdaniem Ich troje na Eurowizję to wielka pomyłka, ale cóz to nasze smutne społeczeństwo wybrało swojego faworyta.

-Sid-The-Rat=> 23.05.2003 19:29

eurowizja i ich3 sa siebie warci :D

inna sprawa ze na tle niektorych wypryskow artystycznych to ich3 moze chodzic z dumnie podniesiona glowa...

co jest jeszcze gorsze

jacoob 23.05.2003 19:36

Cytat:

Sorty napisa***322;(a)
Ale pamietacie występ Edytki Górniak na Eurowizji???? Jej tesh nikt nie lubił a jednak zdobyła drugie miejsce. Moim zdaniem Ich troje na Eurowizję to wielka pomyłka, ale cóz to nasze smutne społeczeństwo wybrało swojego faworyta.
Tak ,wygrała i dalej jej nikt nie lubił .Potem chciała się jakoś zrechabilitować i hymn nam zaśpiewała :blee: :D :D

Zetoxa 23.05.2003 20:34

ponoć na giełdzie dziennikarskiej w Rydze, ich3 stoją wysoko 2-3 miejsce :o , ale by były jaja gdyby wygrali :o

tomgoo 23.05.2003 20:46

Hmm według mnie mają nikłe szanse. Powinni uplasować się na 5-6 miejscu. A tak wogóle ICH3 nie zasługują na wyjazd na finały...
Tatu pewnie wygrają a potem pojadą na slub :D

-=Shade=- 23.05.2003 21:54

Ich 3 to jest porazka stulecia. Takie moje zdanie, mdli mnie jak slysze Wisniewski. Zamiast tego syfskiego zespolu powinni jechac albo Blue Cafe albo Varius Manx. Na tym festwalu reprezentanci Polski maja duze szanse na ostatnie miejsce:)

Pawel_k 23.05.2003 22:40

wspolczuje telewidza ze beda musieli znosic widoc Wiesniackiego, a to ze beda walczyc z Tatu swiadczy tylko o "poziomie" ""imprezy"" - :D :D (jednak nie ma to jak nasze Opole - tego to nawet euroszajsowizja nieprzebije...) :D

mallow 23.05.2003 23:45

ja tam do ICH3 nic nie mam ale ich nie slucham...
nie wiem co wy macie do wisniewskiego, to ze jest taki kontrowersyjny to jego styl, tak jak inni ma cos swojego. Jest niby taki glupkowaty, ale z tego co czasem migne w telewizji na JJJ to on tam wychodzi na naprawde madrego faceta, potrafi sie wypowiedzec madrze, na temat.
a eurowizji jak co roku nie bede ogladal :)

kapsel 24.05.2003 00:04

Denerwują mnie takie komentarze besztające ich3 :idea: .Mnie osobiście też nie podoba sie ich muzyka powiem wiecej jest bardzo zla .Ale jak czytam komentarze ze na eurowizje powinno pojechac niebieskie caffe albo variaci na maxa to mnie w dupie sciska :o Musiscie zrozumiec ze ICH3 wygralo konkurs i to ono pojedzie na eurowizje :cisza: Nasze gwiazdy sa gowno warte co pokazal piasek szczesniak lipnicka i inne pierdy polskiego showbiznesu ??? Powiem wam GOWNO DUZE GOWNO :cisza: Powiem Wam jeszcze jedno ICH3 maja szanse zajac wysokie miejsce na pewno nie wygraja ale wydaje mi sie ze beda dosc wysoko .Dlaczego ?? Ano dlatego ze tandeta sie dobrze sprzedaje .Pamietam ze kiedys wygral ten konkurs tranzwestyta :blee: Wiec co chcecie od ICH3 ?? Mozna ich nie lubic ale nie mowcie ze to jakas porazka czy idioci 8) Powiem wiecej oni sa najbardziej elokwentni z wszystkich tych naszych gwiazd .Sam osobiscie cenie Wisniewskiego jest przykadem ze z niczego mozna zrobic cos , gosciu nie ma kompletnie glosu ale glupi narod kupuje jego plyty i to mi sie podoba gosciu umie wykorzystac okazje :czytaj: .A nasze inne gwiazdeczki ; zeby utrzymac popularnosc pokazuja gole dupy w playboyu albo w innym maximie .Wiec jeszcze raz postuluje do was o zastanowienie sie nad tym co piszecie .Wisniewski to taki sam czlowiek jak my ( no moze "troszke" inny 8) ) i trzeba go szanowac bo nie dal sie jeszcze tak do konca zgnoic jak te nasze modelki z playboya :jezyk:
Zgadzam sie takze ze slowami mallowexa Wisniewski to bardzo madry czlowiek ktory umie wykorzystac glupote ludu polskiego
Pozdrawiam :jupi:

andrzejj9 24.05.2003 06:11

Mam dosc podobne zdanie. Nie przepadam za Ich Troje, ale jest to po prostu neutralny stosunek. Nie robie tak, jak wiekszosc ich przeciwnikow i nie zaczynam od razu bluzgac na nich, tylko dlatego, ze nie lubie ich muzyki. A jesli chodzi o Eurowizje, to ciesze sie, ze wygrali akurat oni. Pozostale piosenki nie reprezentowaly moim zdaniem kompletnie nic, a ta piosenka jest na czasie, latwo wpada w ucho i ma, moim zdaniem, naprawde duze szanse na zajecie wysokiego miejsca, a moze nawet na wygrana.

Patrix 24.05.2003 15:43

tatu to porazka

pepperman 24.05.2003 16:43

eurowizja to konkurs dla chcacych spiewac. zupelnie nie rozumiem o co tam chodzi :blee: . tam nie wygrywa najlepszy tylko ten, ktory dostanie najwiecej glosow. dlatego jak dla mnie to cos mogloby odejsc w niebyt. i jeszcze ten przekroj gatunkowy...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:53.