![]() |
Cytat:
Szczerze? To pościągałem troche kawałków z tej eurowizji i po dokładnym przesłuchaniu pare razy uważam, że niektóre na prawde były niezłe-tzn. melodyjne, że chodzą po głowie ;). :spoko: Po samej eurowizji nie mogłem jakiś czas zasnąć bo punkty mi ciągle przed oczami latały :):3msie: |
to ja pytalem, dzieki :)
ale za kilka dni moze bede mial stale lacze, to wtedy poszukam sobie tego i innych rzecz ;) |
Ilość załączników: 1
Temat Eurowizji przeszedł na dalszy plan (naturalna reakcja). :)
Dla jeszcze zainteresowanych podaje stronke, gdzie jest wszystko na ten temat i grup, które wystąpiły. Także dokładne nazwy zespołów i tytuły, które mogą pomóc przy śćiągnięciu sobie z netu jakiegoś kawałka. To oficjalna stronka Eurowizji/dział Results :) Można, zobaczyć, posłuchać, poczytać Eurovision.tv Ktoś także pytał, ale nie wiem już kto o dokładną nazwe zespołu i kawałka belgijskiej reprezentacji--> Urban Trad - Sanomi. Na Kaazie leży tego pełno (ten kawałek akurat w na prawde dobrej jakośći)jak i prawie wszystkie inne. :3msie: |
A moje typy byly nastepujace:
1. Norwegia 2. Bosnia i Hercegowina 3. Belgia |
Cytat:
|
To jest jedno wielkie oszustwo, jakies machlojki na tle politycznym:P
|
Tak naprawde cala ta impreza to jeden wielki kicz
|
Cytat:
a ja ciagle nie moge pojac, jak mogla wygrac Turcja ;) |
Cytat:
Zawsze staram się być obiektywny, choć wiadomo jestem człowiekiem i czasem nie wyjdzie :) (ale to czasem:) ) Pozdro |
Cytat:
zreszta calkiem ladna recenzja :) |
Oglądałem i poziom był taki nawet choć nie jestem zwolennikiem tego typu muzyki. Najlepsze były grupy po Ich3.
Gratuluje Ich Troje-nie było tak źle, bo były gorsze kaszany disco polowe i fałszujące, że aż...:blee: Miło ze strony Niemiec, że dali nam max punktacje. ("Dla naszych sąsiadów, dobrych przyjaciół"). Na prawde bardzo mi się to spodobało. Turków nie komentuje i tej całej chały łącznie z wokalistką, której poziom znajomości angieslkiego śmieszył mnie do łez. <--Porażka. Tatu to wogóle niech :klnie: Ta ich piosenka i wogóle podejście do Eurowziji to cyrk. Jak oni 3 miejsce zajeli to ja nie wiem. Sierpem i młotem je.;). I teraz mam problem bo nie pamiętam państwa :(-chodzi o rockową kapele, która wyróżniła się niezwykle w moich oczach pozytywnie, ale została oceniona marnie (piosenka coś tam o nazwie "powracają lata 80 te czy jakoś tak :) )którzy wsytąplili z nienormalną jak na przeważające style piosenką, ale za to na prawde dobrą. Żal mi także Anglii (0 points), a nie mieli wcale takiej chały jak inne grupy :( Brawa dla Rumunii za pomysł--> very good song. Podobała mi się także: Malta, Austria (brawo za pomysł, który się opłacił), Belgia (również niekonwecjonalny styl, a opłacalny), może o kimś zapomniałem, ale na razie to tyle chyba :) Cieszmy się z Polaków (a nie Ich Troje) bo to oni reprezentowali nas na tak wielkiej arenie, a nie samych siebie (oczywiście to dla nich też fama). Bo fakt faktem to najlepszy występ od czasów Edyty Górniak, gdzie po niej były same porażki, a to już 10 lat prawie! Bo w 1994. Pozdro @ll watcher ;):3msie: |
Cytat:
|
Cytat:
polska na 7 :o :o :o dziwie sie ze tak wysoko zaszli(smy) :jezyk: a i mala opinia o konkursie eurowizji (ogladalem wystep niemcow izraela grecji angli i jeszce paru krajow): teraz piosenki britney spears wydaja sie byc najlepszymi metalowymi balladami Iron Maiden - jak sluchalem niemcow to malo co mi glosniki nie siadly a reprezentanta izralela chciala zjesc moja mysz komputerowa ^_^ :D ^_^ |
Cytat:
|
Gratulacje dla ich troje :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:43. |