Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 25.05.2003, 00:39   #31
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Fakt, Turcja wygrala - i niech mi ktos prosze powie, dlaczego Mimo najszczerszych checi nie udalo mi sie znalezc w tej piosence nic, co mogloby uzasadniac taki nad nia zachwyt. No ale niech bedzie, ze gusta sa rozne.

Ich Troche natomiast wypadlo wedlug mnie calkiem niezle, wlasciwie to bardzo dobrze. Szkoda tylko, ze nie wykorzystali mozliwosci tej rewelacyjnej scenografii. To zdecydowanie mogloby zwiekszyc ich szanse, szkoda.

I jeszcze pytanie - wie ktos moze, jak sie nazywali wykonawcy belgijscy (drugie miejsce), moze jeszcze tytul piosenki? Podobala mi sie ona, bo ogolnie lubie tego typu muzyka, i chcialbym posluchac ich innych piosenek, wykonanych juz w pelnym skladzie (17 osob).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.05.2003, 00:45   #32
Nysander
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 11.05.2003
Nysander w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ja tam sie ciesze ze Polska zajela 7 miejsce ... nie wazne ze nie lubie Ich 3 ale to nasz reprezentant i powinnismy sie cieszyc z ich sukcesu

Ostatnio zmieniany przez Nysander : 25.05.2003 o godz. 00:59
Nysander jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.05.2003, 00:45   #33
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
no, przynajmniej tym razem sie wyslalo - wyjasniam, o co mi chodzi. Dwa razy probowalem wyslac te wiadomosc powyzej i dwa razy skutek byl taki, ze w momencie gdy przyciskalem odpowiedz, pojawial sie niebieski ekran i rzedy bezsensownych literek, a potem nastepowal reset. Od prawie pol roku tego nie mialem, a dzisiaj dwa razy. Nie wiem, czy to problem z komputerem, czy jakis blad na forum

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.05.2003, 01:13   #34
Blaze
Fire Walk With Me

Data rejestracji: 20.04.2003
Blaze zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Naprawdę gratuluję Ich Troje zajęcia 7. miejsca pomimo, że nie podoba mi sie ich muzyka. Jednak wygrali w Polsce i na koncercie pokazali się ładnie.
Uwazam jednak, że Eurowizja to konkurs dla "sąsiadów". Wiadomo sąsiad za sąsiadem stoi co było widać na przykładzie państw rosyjskojęzycznych i nie tylko ("oni nam dali 12, to mu im conajmiej 10")

Windows XP Pro SP2 protected by Kaspersky Internet Security 6
Blaze jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.05.2003, 09:26   #35
sayan
Guru

Data rejestracji: 15.03.2002
sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ale co robiła Austria w czołówce (5 chyba miejsce)

no my tez dostalismy 12 od Niemców,i chyba 10 od Ukrainy

Sąsiedzi RUULEZ

WCHODŹ na czat, a link znajdź gdzie indziej !!!!!!!
sayan jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.05.2003, 09:59   #36
camfo
Wymiatacz

camfo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Blaze napisa***322;(a)
("oni nam dali 12, to mu im conajmiej 10")
Przecież głosuje sie tylko 5 minut i nikt nie wie jak głosował sąsiad, ale fakt faktem, że eurowizja to sąsiedzki konkurs...a niemcy nam dali 12 pkt, a my im "tylko" 5

najlepszy polski film - Dzień Świra!

I TY możesz pomóc:
www.pajacyk.pl
www.thehungersite.com
camfo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.05.2003, 10:15   #37
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
a mi sie i tak podobala jednomyslnosc w stosunku do angli... jednak jest jakis ogolny 'gust'...
Stary 25.05.2003, 10:38   #38
-=Shade=-
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 08.04.2003
-=Shade=- zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Eurowizja ssie na calej lini. Pierwsze miejsce - Turcja . Tego to sie nie spodziewalem , ale pozniej zrozumialem o co biega.
Jak wygrac Eurowizje ? Bierzemy jakis znany kawalek i go przerabiamy. Turcja przerobila sobie Tarkana - "Simarik" inni przerobili sobie Bumfunk Mc's "Freestyler" i masz przeboj. Wszestkie pozostale utwory zrobione byly na jedno kopyto i wialo od nich nuuuuuuda, jedynie Austryjak sie wylamal i jako jedyny (!)dal troche mocniejszy akcent ( gitary !) w refrenie. Reszta brzmiala jak jakies "disco polo". Po cichu liczylem na Tatu ale jak uslyszalem ta ich komopzycje to odrazu wiedzialem ze nic z tego nie bedzie. Polska - przynajmniej pojedziemy na nastepna Eurowizje, a 7 miejsce to naprawde niezly wynik.
The very meaning of our lives

Maila do mnie wyślij na ten adres

Ostatnio zmieniany przez -=Shade=- : 25.05.2003 o godz. 11:58
-=Shade=- jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.05.2003, 10:40   #39
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Gratulacje dla ich troje
Stary 25.05.2003, 11:03   #40
murt
Rejestrowany

Data rejestracji: 07.07.2002
murt niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>murt niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
andrzejj9 napisa***322;(a)

I jeszcze pytanie - wie ktos moze, jak sie nazywali wykonawcy belgijscy (drugie miejsce), moze jeszcze tytul piosenki? Podobala mi sie ona, bo ogolnie lubie tego typu muzyka, i chcialbym posluchac ich innych piosenek, wykonanych juz w pelnym skladzie (17 osob).
Urban Trad - "Sanomi"
murt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.05.2003, 12:16   #41
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
andrzejj9 napisa***322;(a)
Fakt, Turcja wygrala - i niech mi ktos prosze powie, dlaczego(...)
bo turkow jest duzo np w niemczech i z tamtad zapewne poplynela wiekszosc smsow poparcia

polska na 7 :o :o :o dziwie sie ze tak wysoko zaszli(smy)

a i mala opinia o konkursie eurowizji (ogladalem wystep niemcow izraela grecji angli i jeszce paru krajow):
teraz piosenki britney spears wydaja sie byc najlepszymi metalowymi balladami Iron Maiden - jak sluchalem niemcow to malo co mi glosniki nie siadly a reprezentanta izralela chciala zjesc moja mysz komputerowa ^_^ ^_^
Stary 25.05.2003, 12:57   #42
Blaze
Fire Walk With Me

Data rejestracji: 20.04.2003
Blaze zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
camfo napisa***322;(a)
Przecież głosuje sie tylko 5 minut i nikt nie wie jak głosował sąsiad, ale fakt faktem, że eurowizja to sąsiedzki konkurs...a niemcy nam dali 12 pkt, a my im "tylko" 5
Tak, ale Eurowizja jest już od wielu lat i dawanie punktów po sąsiedzku też jest od wielu lat. Upodobania, przyjaźnie i inne zostają.
Blaze jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.05.2003, 14:04   #43
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Oglądałem i poziom był taki nawet choć nie jestem zwolennikiem tego typu muzyki. Najlepsze były grupy po Ich3.

Gratuluje Ich Troje-nie było tak źle, bo były gorsze kaszany disco polowe i fałszujące, że aż... Miło ze strony Niemiec, że dali nam max punktacje. ("Dla naszych sąsiadów, dobrych przyjaciół"). Na prawde bardzo mi się to spodobało.

Turków nie komentuje i tej całej chały łącznie z wokalistką, której poziom znajomości angieslkiego śmieszył mnie do łez. <--Porażka.

Tatu to wogóle niech Ta ich piosenka i wogóle podejście do Eurowziji to cyrk. Jak oni 3 miejsce zajeli to ja nie wiem. Sierpem i młotem je..

I teraz mam problem bo nie pamiętam państwa -chodzi o rockową kapele, która wyróżniła się niezwykle w moich oczach pozytywnie, ale została oceniona marnie (piosenka coś tam o nazwie "powracają lata 80 te czy jakoś tak )którzy wsytąplili z nienormalną jak na przeważające style piosenką, ale za to na prawde dobrą.

Żal mi także Anglii (0 points), a nie mieli wcale takiej chały jak inne grupy

Brawa dla Rumunii za pomysł--> very good song.

Podobała mi się także: Malta, Austria (brawo za pomysł, który się opłacił), Belgia (również niekonwecjonalny styl, a opłacalny), może o kimś zapomniałem, ale na razie to tyle chyba

Cieszmy się z Polaków (a nie Ich Troje) bo to oni reprezentowali nas na tak wielkiej arenie, a nie samych siebie (oczywiście to dla nich też fama). Bo fakt faktem to najlepszy występ od czasów Edyty Górniak, gdzie po niej były same porażki, a to już 10 lat prawie! Bo w 1994.

Pozdro @ll watcher

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!

Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 25.05.2003 o godz. 14:06
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.05.2003, 14:07   #44
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Tatu to wogóle niech ... Ta ich piosenka i wogóle podejście do Eurowziji to cyrk. Jak oni 3 miejsce zajeli to ja nie wiem. Sierpem i młotem je..
swietny tekst... naprawde swietny
zreszta calkiem ladna recenzja
Stary 25.05.2003, 14:12   #45
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
swietny tekst... naprawde swietny
zreszta calkiem ladna recenzja
heh, dzięki Sid za pochlebne mi uwagi tutaj i nie tylko
Zawsze staram się być obiektywny, choć wiadomo jestem człowiekiem i czasem nie wyjdzie (ale to czasem )
Pozdro

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: