![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Osiem zespołów FOTA (Ferrari, McLaren, Renault, BMW Sauber, Toyota, Brawn, Red Bull Racing i Scuderia Toro Rosso) wydało oświadczenie, że wycofuje swoje zgłoszenia startów w 2010 roku w F1 i tworzy własną serię wyścigową. FIA ma do dzisiaj wieczorem czas na wycofanie się z nowych regulaminów, albo w przyszłym sezonie może nie liczyć na zarobienie jakiś pieniędzy, a wręcz przeciwnie... Bo kto pójdzie im oglądać nowe zespoły ścigające się z Willimsem i ForceIndia?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sponsorzy sa za zespolami...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nareszcie!
Moze bedzie powrot, do normalnych wyscigow zespolow fabrycznych. Z normalnymi zasadami, nowatorskimi konstrukcjami, z rozsadnymi, jasnymi przepisami. A nie wyscig wozkow golfowych z zamontowanym plugiem do odsniezania ![]() To miala byc elita elit, a nie wyscigi drugo i trzecorzednych zaspolikow z marnymi sposorami.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
FIA idzie w zaparte przypominając zespołom, że dzisiaj mija ostateczny termin składania (bezwarunkowych) wniosków akcesowych na sezon 2010. Widać księgowy Mosleya mu jeszcze nie powiedział, że zabraknie mu pieniążków na orgietki po wycofaniu czołowych, a właściwie większości teamów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Ciekawe na ile Polsat ma prawa do F1?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tak. BMW przygotowało poprawki do samochodu i Kubica zamiast jeździć, to już drugą sesję siedzi w boxie, a mechanicy rozdłubują mu maszynę. Co oni robią w tym sezonie, cholera?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() A tak poważnie, to wydaje mi się, że inżynierowie z BMW to po prostu cieniaki i nie wiedzą co mają zrobić. Ten sezon dla BMW i Kubicy jest już na pewno stracony.
![]() |
![]() |
#8 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
Właśnie przez ciągłe afery f1 coraz bardziej mnie denerwuje, co roku o coś się kłócą i sądzą. Gdzie za dużo kasy tam zawsze będą wojny.
Dlatego od jakiegoś czasu oglądam wyścigi BTCC, polecam. Zawsze się coś dzieje, nie ma zmanierowanych księżniczek pokroju Hamiltona, nie kłócą się o kase, nie wygrywa ciągle ten sam gość. Bardzo fajna seria. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Red Bull "dodał sobie skrzydeł", przekładany Brawnem i Toyotą.
Będzie ciekawie. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
Co tu taka cisza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koleś rzeczywiście jest straszny jeśli chodzi o uwagi odnośnie wyścigu. Na początku myślałem, że ludzie przesadzają tak go oceniając, ale po obejrzeniu kilkunastu takich spotkań przekonałem się, że rzeczywiście jest to stały poziom, jaki reprezentuje. Pozostaje pytanie - czemu się go trzyma i czy nie ma nikogo lepszego?
A wyścig.. No cóż... może i strategia BMW mnie przerasta, ale jeśli ktoś startuje z bardzo ciężkim samochodem, jedzie na jeden pitstop i po drodze nie ma żadnej awarii, to zjazd na drugie tankowanie jest przynajmniej dziwny..
![]() |
#13 |
Wyścig był w sumie mało emocjonujący, bo jak na starcie wyrwał Vettel, to go nikt już nie dogonił. RedBull był dzisiaj nie do objechania, nieźle wypadł Rosberg, gratulacje dla ForceIndia za pierwszą dziesiątkę. Było trochę walki w 2 dziesiątce, ale w sumie bez większych emocji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Jakoś ogólnie F1 zaczęła mnie bardzo irytować. To wszystko co się tam dzieje bardzo mnie zniechęca.
Chociaż fajne jest to, że ten sezon ułożył się tak niespodziewanie. Oj, utarło to nosa "wielkim" tego sportu. Cieszy to.
![]() |
#15 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zwróćcie uwagę, ze wygrywają zespoły, które poszły klasyczna droga rozwojowa.
Te wielkie stajnie stosujące KERS, sa znacznie gorsze. To cos znaczy ![]() A BMW i Kubica - no przespali i zaprzepaścili dobry sezon, zeszłoroczny. Szkoda. Niemiaszki pokpili sprawę. A Kubica, wcale nie taki orzeł, Vettel okazuje sie lepszy. I nie mam na myśli samochodu. Ps: Zientarskiego jakoś nie lubiłem od zawsze. Wydawało mi sie, a teraz mam pewność, ze gada bzdury.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[ARTYKUŁ]TuneUp Utilities 2009 | Bartez | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 5 | 16.10.2009 19:43 |
F1 sezon 2008 | melag | Off topic | 754 | 12.12.2008 19:51 |
Samsung Spinpoint F1 HD502IJ 500 GB | latet | Dyski HDD, SSD - Opinie, testy i recenzje | 9 | 28.04.2008 00:52 |
F1 sezon 2007 | melag | Off topic | 790 | 06.02.2008 22:11 |
Yamaha F1 kaput | pali | Napędy optyczne CD | 26 | 17.05.2003 03:05 |