![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie powiem, ze nie jestem zaskoczony.
Ale po calej serii bledow strategicznych BMW, ten kolejny blad, dobija zespol Saubera. Ciekawe, czy znajda nabywce na F1Sauber. I osobiscie nie liczylbym na Kubice w Ferrari. To nie ta polka ![]() Moze raczej Brawn, albo inny sredniak. Oczywiscie, to tylko moje spekulacje, niczym nie poparte. (ale jak juz wspomnial ojciec Roberta, Kubica utracil kontakt z normalna rzeczywistosica, i tkwi w wyizolowanym, sztucznym swiecie F1, a tam jest walka na kly i pazury - do ostatniej krwi)
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Masz rację, też uważam, że Ferrari jest dla niego za słabe
![]() ![]() Imo jak się okaże, że Massa nie będzie mógł startować w przyszłym sezonie, bo ten to już raczej ma stracony, to w Ferrari wyląduje Alonso i wtedy Flav będzie miał dwa wolne miejsca w Renówkach, bo Piqueta to pewnie wykopią sami. Potencjalne wolne miejsca na przyszły sezon to mają zresztą chyba wszyscy oprócz Red Bulla, więc możliwości jest dużo. Saubera będzie pewnie prowadził sam Peter, a jak nie to zainwestuje w niego któraś z ekip odrzuconych przy rozdawaniu nowych licencji. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Głupi Yasio
Badzmy powazni, Kubica nie jest topowym kierowca, cokolwiek bysmy o tym nie mysleli.
Jak sie okazuje Schumi wraca do gry (okazyjnie, bo okazyjnie) ale.... Kubica wyladuje w Renault, albo Brawnie. Zreszta-warto pomyslec inaczej: czy F1 sa potrzebne zespoly fabryczne? czy raczej zespolom fabrycznym F1 jest niepotrzebne. Przy tych przepisach, raczej to drugie.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest czy nie jest - IMO poziom technicznych umiejętności kierowców jest tak wyrównany, że ma marginalne znaczenie do ostatecznego wyniku na torze. Tak naprawdę, 95% zależy od konstruktorów i mechaników (i jak dobrze rozumieją się z kierowcą), 4% od szczęścia a 1% od umiejętności kręcenia kółkiem.
Zalety Kubicy to opanowanie, stały poziom i mała ilość popełnianych błędów - i IMO cechy charakteru mają większe znaczenie, przy tak wyrównanym poziomie umiejętności "technicznych". Do tego jest lubiany (nie wiem, czy nie bardziej we Włoszech, niż w Polsce - w końcu od kilkunastu lat tam mieszka i startuje w różnych sportach motorowych), skromny i sympatyczny - czyli marketingowo znacznie lepiej się prezentuje dla Ferrari niż większość pozostałych kierowców. Gdybać sobie możemy a kryteriów decyzyjnych jest wiele - na pewno umiejętności nie dyskwalifikują Roberta _jeżeli_ Ferrari będzie szukało nowego kierowcy.
Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich. WAŻNE Ostatnio zmieniany przez Wawelski : 29.07.2009 o godz. 21:10 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A tymczasem jednak przymierzają do Ferrari Schumachera:
http://sport.onet.pl/0,1248769,2017312,wiadomosc.html http://www.formula1.com/news/headlines/2009/7/9703.html Swoją drogą jeśli rzeczywiście wystartuje, to będzie to ciekawy test na to, ile rzeczywiście w Formule zależy od kierowcy. Co prawda zawsze będzie można usprawiedliwić ewentualne niepowodzenie przerwą, stanem zdrowia itp. ale z kolei jeśli przykładowo zająłby czołowe miejsce, to biorąc pod uwagę dotychczasowe wyniki Ferrari w tym sezonie, byłby to dobry argument za tym, że jednak kierowca jest najważniejszy.
|
|
|
#6 | |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
No nie tak do końca, uważam, że taki Nakajima, Fisichella, Piquet czy Barrichello nie zostaną mistrzami nawet jakby im dać najlepsze auto w stawce, a dwóch z nich już takie auta miało. Kierowca to jednak trochę więcej niż 1%. Co nie zmienia faktu, że najważniejsze są umiejętności i doświadczenie inżynierów. Ostatnio zmieniany przez pops : 29.07.2009 o godz. 23:33 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i dobrze
bo on slaby jest
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#9 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Czyli po tym sezonie zwalniaja sie najprawdopodobniej 2 miejsca w stajni Reanult.
Bankowo beda chcieli sciagnac Kubice. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Komputer uratował Massę
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Głupi Yasio
http://www.youtube.com/watch?v=Rq8pACrzaFE
Wpadek Haitfielda i Alonso.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Głupi Yasio
No i co?
![]() Nikt juz nie kubicuje Kibicy?! Gdzie ci znawcy, kibice i zapalency? A moze ktory zajmie sie komentowaniem w Polsacie? Teraz komentuja ze studia, Kochanski z Borowczykiem. Bo podobno Sokol sie na to nie zgodzil
|
|
|
|
|
#13 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Kibicują po cichu.
![]() Ja będę oglądał jak zwykle, ale u mnie komentują: Jake Humphrey, David Coulthard, Eddie Jordan, Martin Brundle i Jonathan Legard.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane. ![]() Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 23.08.2009 o godz. 13:14 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Hamilton prawdopodobnie straci zwycięstwo.
Przegrał przez pit-stop. Mechanicy nie zdążyli na czas przynieść opon i Lewis czekał... ![]() W sumie spędził tam 14 sekund. ![]() Według boss'ów McLarena zawiodła komunikacja i współpraca - za późno wezwano mechaników, by przyszykowali koła. Sebastianowi Buemi'emu właśnie skończyły się hamulce. Edit: Przegrać z czasem - nieźle. ![]() Schowek00406.png
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane. ![]() Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 23.08.2009 o godz. 15:42 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Głupi Yasio
Wyścig byl tak potwornie nudny, ze zjedliśmy z psem ciastko na spółkę i poszliśmy na spacer.
Reszta wyścigu odbyła sie bez nas. Na spacerze bylo duzo ciekawiej. Pies byl tez zadowolony. Suchanie bredni p. Zientarskiego, Małrycego i tego mlodego przekracza moje możliwości akceptacji.
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| [ARTYKUŁ]TuneUp Utilities 2009 | Bartez | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 5 | 16.10.2009 19:43 |
| F1 sezon 2008 | melag | Off topic | 754 | 12.12.2008 20:51 |
| Samsung Spinpoint F1 HD502IJ 500 GB | latet | Dyski HDD, SSD - Opinie, testy i recenzje | 9 | 28.04.2008 00:52 |
| F1 sezon 2007 | melag | Off topic | 790 | 06.02.2008 23:11 |
| Yamaha F1 kaput | pali | Napędy optyczne CD | 26 | 17.05.2003 03:05 |