![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#301 |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
1. R. Kubica
2. R. Kubica 3. R. Kubica 4. R. Kubica 5. R. Kubica ... Warka.. i nie ma mocnych
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#302 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Takie piękne typowanie BMW mi schrzanił...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Ładnie... W BMW chyba zupełnie pogłupieli... Na szybkim torze wypuszczają obu kierowców na tej samej strategii zatankowanych pod korek. Tak dobrze im się jeździło przytankowanym bolidem na treningach? Zobaczymy, czy do punktów chociaż dojadą. Z jednej strony na pitstopie na Monzy sporo czasu się traci, ale z drugiej strony jak zaczną dostawać po sekundzie na okrążeniu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Wygląda na to, że szefom BMW to wisi.
![]()
![]() |
![]() |
#305 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No i po wyścigu...
![]() |
#306 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A czemu to!?
![]() Czy dlatego, ze Jedyny.Wspanialy.Najdoskonalszy.Przesladowanyprzez BMW.Marudalski.Ktoremu.Wiatr.w.oczy.i.Dragi.pod.ko la.rzucaja Rrrrrooooobert Kuuuuubica - odpadl? Wyscig toczy sie dalej. Jest info, ze mogli odwolac go taktyczne - co by oszczedzac silnik. Pojawila sie , niesprawdzona, plotka, ze od czasu zatrudnienia w BMW polskich mechanikow, Nick Haitfeld jezdzi na silniku z Australii. Tak umiejetnie przebijaja numery ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
the one
CDRinfo VIP
Zdziwiłbym się, gdyby zrobili inaczej..
Jeśli nie ma przepisów zabraniających tego, to ja na miejscu kierownictwa przy obowiązkowym zjechaniu kazałbym mu już zjechać do garażu. I tak wiadomo było, że to koniec wyścigu dla niego, a szkoda silnika. Cytat:
Poza tym może rzucisz okiem na początek dzisiejszego wyścigu, start Roberta i późniejsze manewry. I to przy uszkodzonym samochodzie.
![]() |
![]() |
#308 | ||
Głupi Yasio
Cytat:
Cytat:
Kubica - jedyny Polak, musi wygrywac, wszyscy spiskuja, on jest najlepszy!!!! Malysz - cala Polska patrzy na Malysza. Najdoskonalszy skoczek. Otylia - najwspanialsza... itepe... Troche pokory i realizmu. Nie jestesmy potega. Nie jestesmy nawet sredniakiem Siedzimy gleboko w ***** i pojedynczy zawodnik nie jest naszym najdoskonalszym, jedynym, REPREZENTANTEM CALEGO NARODU! Edit: Reprezentantem jest, ale caly Narod nie jest Kubica, Malyszem, ..... Ponadto, wcale nie wierze, ze akurat jemu zależy na reprezentacji ![]() Raczej na mamonie ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! Ostatnio zmieniany przez yahol : 13.09.2009 o godz. 15:18 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
noob
Data rejestracji: 19.12.2005
![]() |
Co ty, za przeproszeniem, chrzanisz?
Jedzie Polak, to kibicuję Polakowi, to chyba normalne. Nie musi wygrywać...
![]() |
#310 | |
Głupi Yasio
Cytat:
Nie jest normalne, nadymanie sie z powodu wystepu Polaka w ogole! To, ze akurat tam jezdzi polak, nie jest powodem do traktowania innych jak psie kupy! Bardziek kibicuje Vettelowi, czy Alonso, lub Masie i wcale nie jestem z tego powodu gorszym patriota od innych, po prostu mam inne poglady na sport. Dla mnie istotne jest to ze zdobywamy mistrzostow w siatkowce i mnostwo ludzi w ta siatkowke gra, niz fak ze pojedynczy zawodnik odnosi sukcesy w elitarnym, kosztownym sporcie. Tak samo kibicje polskim bobsleistom, mimo, ze nie maja zadnych szans, jak i polskim zeglarzom, ktorzy takie szanse maja i propaguja sport i jego idee.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
noob
![]() |
Bobsleje i żeglarstwo to nie są elitarne sporty?
Massa w tym wyścigu nie jechał, więc nie wiem jak można było mu kibicować. Nikt się tu nie nadyma, po prostu większość kibicuje Kubicy, tak jak za moment będą (w tym ja) kibicować siatkarzom, a jutro koszykarzom.
![]() |
#312 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kibicowanie kibicowaniem
ale kazdy ma swoje preferencje i spojrzenie na sport. jak kubica odpada...coz, zdarza sie, ale nie ma co plakac, moze bedzie lepiej, ale wyscig sie nie skonczyl bo zostaje 19 innych zawodnikow..
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
noob
![]() |
Oczywiście, że wyścig się nie skończył.
Jednak po odpadnięciu naszych krajan zawody ogląda się już inaczej. Oglądałem popis naszych kopaczy ze Słowenią do ostatniej minuty... Powiem ci, że było mi najpierw ciężko, potem byłem strasznie wkur***** a na koniec zrobiło mi się po prostu smutno.
![]() |
#314 | |
Głupi Yasio
Cytat:
![]() A nie Kubica odpadl - mozna dalej nie ogladac. Bo NASZ juz nie jedzie!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Nie wiem natomiast, czemu starasz się usilnie pokazać, że Kubica nie jest dobry w tym, co robi. Według mnie jest i cały czas uważam, że ma potencjał, żeby być najlepszy. Uwzględniając to, co napisałem wyżej, nie chciałbym mu tego odbierać (podobnie jak Małyszowi, którego swoją drogą uważam za jednego z najwybitniejszych skoczków w historii).
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[ARTYKUŁ]TuneUp Utilities 2009 | Bartez | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 5 | 16.10.2009 19:43 |
F1 sezon 2008 | melag | Off topic | 754 | 12.12.2008 19:51 |
Samsung Spinpoint F1 HD502IJ 500 GB | latet | Dyski HDD, SSD - Opinie, testy i recenzje | 9 | 28.04.2008 00:52 |
F1 sezon 2007 | melag | Off topic | 790 | 06.02.2008 22:11 |
Yamaha F1 kaput | pali | Napędy optyczne CD | 26 | 17.05.2003 03:05 |