![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skoki?
Nie - formuła, oczywiście. ![]() Po pierwszym wyścigu IMO zdecydowanie za wcześnie na wyciąganie jakichkolwiek wniosków.
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak się w końcu nie zaczną wyprzedzać to co by nie zrobili - będzie nudno. Wszyscy jechali od początku do końca swoim tempem i gdyby nie przypadki losowe Kubicy i Vettela, nie działo by się kompletnie nic. No chyba, że jechali dziś na rekonesans nowych reguł i nie szarżowali za bardzo.
Debiutant do mety dojechał tylko jeden, a są tam tacy co pewnie nie dojadą przez cały sezon. Nadal polecam BTCC, zwłaszcza tym którzy łapią to z anteny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nawet Kubica w wywiadzie stwierdził, że wyścigi w sumie są (dla kierowcy) nudne. Skoro więc są dla kierowców nudne, dla widzów nudne, to dla kogo (poza sponsorami) interesujące?
![]()
![]() |
#20 |
Cogito ergo doleo
Data rejestracji: 24.04.2005
![]() |
Jestem naprawdę w szoku. Rewelacyjny wyścig Kubicy, w którym pokazał, że nie tylko potrafi jeździć szybko i bezbłędnie ale i świetnie bronić się przed szybszymi kierowcami
![]() Jak dla mnie Schumi na razie pokazuje, że już nie nadaje się do tego sportu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niech ktos teraz powie, ze to nudny sport....
i nawet w studiu nie wialo nuda i zenada jak to ma przewaznie miejsce ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.08.2002
![]() |
Dzis nie wiało nudą bo:
Po pierwsze bylo mokro, po drugie bylo mokro, po trzecie jak bylo mokro to sie chłopacy poślizgali na maksa przy starcie. 1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak wyschlo tez nie wialo nuda
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
the one
CDRinfo VIP
Szczerze mówiąc, to oglądając (nie od początku, ale większość) stwierdziłem, że w końcu naprawdę dużo się dzieje i są jakieś emocje, ale potem.. stwierdziłem, że to i tak jest nudny sport, a emocji jest sporo, ale jak na Formułę.
To przykre, ale w sumie jest to prawda i dzisiejszy wyścig był atrakcyjny (przynajmniej dla mnie), nie jako zawody same w sobie, ale w porównaniu do ostatnich, czy też przeciętnych. W sumie nie było tak źle, ale.. dla mnie to jest dalej coś, co może lecieć w tle, jak robi się coś innego. Ale żeby oglądać specjalnie..
![]() |
#25 |
Obejrzałem specjalnie fantastyczny wyścig - szacunek dla Kubicy za bezbłędną jazdę. Petrov coraz bardziej mi się podoba: popełnia błędy, ale jak złapie trochę wyczucia i doświadczenia, to będzie bardzo mocny. Zespół spisał się rewelacyjnie na pit stopie.
Hamilton jest cholernie szybki w Mclarenie, ale wydaje mi się, że brakuje mu tego spokoju innych zawodników - te jego komenty na team radio były takie... szczeniackie. Red Bulle - pech. Ferrari bardzo ładnie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.08.2002
![]() |
Bylo tylko troche mniej nudno i to tylko dzieki głównie Hamiltonowi i Massie, ale gdyby nie mokry tor na poczatku to wyścig by sie "stawił" i po 1-2 okrążeniach i dalej wialo by nudą.
Zero wyprzedzania w czołówce co bylo widac jak Hamilton dojechał do Kubicy, mimo duzo szybszemu bolidowi, Robercik nie dał mu praktycznie szans na wyprzedzenie. Jeszcze następny wyścig w Tajlandii jak bedzie deszcz to bedzie sie dzialo a jak nie to sznureczek do mety. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Specjalnie nie czytałem tego tematu, bo wyścig oglądałem z powtórki i nie chciałem znać wcześniej wyniku.
![]() Robert pojechał bardzo dobrze - jego doświadczenie pomogło mu się obronić przed zmasowanym atakiem Hamiltona. Szkoda mi Vettela, w którego bolidzie nawaliły hamulce. Niedługo po wypadnięciu z trasy powiedział w BBC, że najpierw czuł dziwne wibracje, potem "coś" mu wypadło z przedniego lewego koła, a na najbliższym zakręcie samochód już nie hamował. Według jego słów, "Brakes just exploded".
![]() |
![]() |
#28 |
noob
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
Vettel ma niesamowitego pecha. Drugi wyścig, drugi raz przewalił zwycięstwo przez kiepski bolid...
![]() |
#29 |
the one
CDRinfo VIP
Fakt, że Vettel zasłużył na zwycięstwo i tak jak przykładowo, kiedy widzę problemy Hamiltona to nie potrafię mu współczuć (zwłaszcza, że dzisiaj też popełnił dwa błędy, które spowodowały problemy u innych), to z korzyści Kubicy kosztem Niemca trudno mi się cieszyć. Nie da się ukryć, że na razie ma w tym sezonie pecha, ale z drugiej strony - takiego samego w zeszłym miał Kubica.
![]() |
#30 | |
Cytat:
http://f1.wp.pl/kat,101078,title,McL...wiadomosc.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
F1 sezon 2009 | melag | Off topic | 389 | 15.11.2009 16:32 |
F1 sezon 2008 | melag | Off topic | 754 | 12.12.2008 19:51 |
Samsung Spinpoint F1 HD502IJ 500 GB | latet | Dyski HDD, SSD - Opinie, testy i recenzje | 9 | 28.04.2008 00:52 |
F1 sezon 2007 | melag | Off topic | 790 | 06.02.2008 22:11 |
Yamaha F1 kaput | pali | Napędy optyczne CD | 26 | 17.05.2003 03:05 |