![]() |
tak tylko gadają, że nie są zainteresowani...
Na "Kubicomanii" będzie można zarobić ogromne pieniądze ;) |
Powiem tak - zapewne będzie tak jak pisało w tym newsie - wybiorą w jakimś przetargu czy innym konkursie - albo po prostu kto da więcej - jednakże jak już pisałem - chciałbym aby nadal nadawno F1 na TV4.
|
Ja r***243;wnie***380; bym chcia***322; by pozosta***322;o w TV4, ciekawe co z tego wszystkiego wyniknie
|
Mi jest obojętne gdzie to będzie byle by:
1. nie było kodowane, 2. nie zapraszali Hołowczyca,:sciana: on takie głupoty gada, że mam go dość, może i się zna na rajdach samochodowych, ale o F1 nie ma pojęcia. |
Cytat:
|
niestety sponsorem ho***322;owczyca jest orlen i pewnie to oni go wsz***281;dzie wciskaj***261;.
|
najlepiej by bylo na tvp (marzenie)
tvn, tv4, polsat... jeden *** i tak nie zobacze :( |
Cytat:
o nie! zaraz wyskoczy Szaranowicz, kt***243;ry udaje, ***380;e zna si***281; na ka***380;dym sporcie. TVP jest bardzo ***380;enuj***261;ca... :nie: Cytat:
|
moze byc w polsacie - byle komentowali ci co teraz
|
Cytat:
ale jak by Szpakowski to mial kometowac :haha: to by bylo ciekawe |
Cytat:
|
niewazne kto bedzie komentowal, wazne zebym mogl to zobaczyc....
lepszy szaranowisz na tvp, niz nic (a tak bedzie dla mnie jezeli praw nie wykupi tvp :( ) |
Cytat:
Nadal obstaję przy TV4 - PolShitu nie lubiem :P |
@Pagerus TV4 to prawie to samo co PolShit tylko że na TV4 lecą starsze filmy
Ja też obstaje przy TV4, bo oni mają już jakies doświadczenie w pokazywaniu formuły. Bo jak się weźmie za to jakaś inna stacja to bedzie tak jak PolShit zabrał częśc transmisji siatkówki (teraz jest już w miarę, ale na początku było do kitu) Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!! |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:04. |