![]() |
Na razie poczekajmy na informacje, że to w ogóle jest mowa o tymczasowej (tylko) niezdolności do wyścigów. Co prawda nowsze informacje są w tej kwestii raczej bardziej optymistyczne, ale na razie nic jeszcze nie jest pewne. O 16:30 ma być oficjalna konferencja, to pewnie będzie wiadomo coś pewnego.
Tymczasem: Cytat:
|
No to teraz pozostają dwie opcje w zależności od stanu Kubicy po operacji.
1. Na kilka pierwszych GP do auta wsiada Senna, potem zastępuje go Kubica. 2. Na cały sezon biorą Heidfelda albo Raikkonena. Cóż, człowiek uczy się na błędach. Kubica już pewnie nie zaryzykuje startu w trakcie testów, bo w ten sposób może zawalić sezon nie tylko sobie, ale i całemu zespołowi. Nie wszystko jest zależne od niego i jak się leci 200kmh po wiejskich drogach to wszystko się może zdarzyć. No i z drugiej strony patrząc, Eric Boullier już nie zrobi takiej głupoty i nie pozwoli na tak idiotyczny zapis w kontrakcie. Zwłaszcza z osobą na której ma się opierać cała przyszłość zespołu. |
|
Cytat:
Cytat:
|
Wnętrze samochodu jest zmasakrowane. :wow:
Edit: Cytat:
|
Cytat:
Co do tej ręki.. Też mam nadzieję, że to jednak niepotwierdzone doniesienia. W końcu kilka minut wcześniej była oficjalna (?) wypowiedź przedstawiciela szpitala, taka operacja raczej trochę trwa, no i nie ma potwierdzenia tych doniesień nigdzie indziej. Tak czy siak, jakaś operacja chyba faktycznie teraz trwa. Pytanie jaka i w jakim celu (informacje są różne). Ale.. i tak wygląda to źle... ----- EDIT /\ wyżej - no niestety w środku ten samochód wygląda znacznie gorzej niż na zewnątrz.. |
|
Cytat:
Edit: Dziwne. Niby śledzę to samo co Andrzej, ale u mnie dopiero teraz pojawiła się ta informacja, którą Andrzej podał wyżej. |
I najnowsze:
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wygląda to aż tak źle na tych zdjęciach (na jakiejś włoskiej stronie jest więcej). Tzn. na pewno też nie dobrze, ale jak się czyta te kolejne doniesienia, to spodziewałbym się dużo większych zniszczeń samochodu..
Ale nie ma co gdybać. Około 14 mają się pojawić jakieś oficjalne informacje. Na pewno tym razem nie będzie tak dobrze, jak po wypadku w Kanadzie, ale mam nadzieję, że te doniesienia dotyczące dłoni jednak były przesadzone (na zdjęciach trudno się dopatrzyć możliwości tak dużych obrażeń - chociaż trudno cokolwiek mówić na pewno). Chociaż ta agencja, które te informacje podała, podobno jest uważana za wiarygodną... ----- EDIT Cytat:
|
Podobno to jego Skoda. Strona www.lotusrenaultgp.com padła.
http://img831.imageshack.us/img831/7140/normal14d.jpg |
Za około pół godziny ma zostać wydany oficjalny komunikat o stanie obrażeń Roberta.
|
Podobno dłoń jest zmiażdżona i grozi mu amputacja. Do tego kilka złamań.
Mam nadzieję, że nie potwierdzą się te informacje. |
Ilość załączników: 1
No nie mów hop. Po tym co piszą teraz w sieci to ja bym się nie zdziwił jakby LRGP podpisało Raikkonena jeszcze w tym tygodniu.
Ale trzeba poczekać na jakieś oficjalne info. Cóż zrobić, do tej pory wszystkie nieparzyste sezony miał *****we. Na razie wszystko wskazuje na to, że i ten taki będzie. Załącznik 56657 Więcej zdjęć: http://www.sportmediaset.mediaset.it...ncidente.shtml http://www.flickr.com/photos/lorcarg...569490/detail/ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:25. |