![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#106 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gdybym oglądał, a nie słyszał w tle to bym się chyba lekko wkurzył
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#108 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Piękna była końcówka, piękne było to, w jakim stylu Button pokonał Vettela, piękne było to, że Schumi wywalczył czwartą pozycję. Była też cała masa inych pięknych fragmentów, warto było czekać (szczególnie, jak miało się w międzyczasie czym zająć, bo w innym wypadku można sobie było odparzyć skórę na kanapie)
![]()
![]() |
#110 |
the one
CDRinfo VIP
No faktycznie warto było czekać
![]() (znaczy nie, że czekałem, bo leciało w tle, ale jak się zaczęło to poszedłem oglądać) Jeden z ciekawszych wyścigów, nawet jak na ten sezon (który generalnie nudny raczej nie jest). Niespodziewanie dobra jazda niektórych, ciekawe sytuacje na torze.. fajne ![]() A pomijając zwycięstwo Buttona ciekawi mnie, jakie kary dostanie - bo w końcu wyeliminował dwóch zawodników ![]()
![]() |
#111 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Tytułem (mojego subiektywnego) podsumowania:
4h 4m 39.537s - łączny czas wyścigu. Jestem pod wrażeniem stylu, w jakim JB zdołał zwyciężyć - na 30 okrążeń przed metą jechał ostatni! Pozostali zawodnicy mieli wówczas za sobą średnio 2 wizyty w pit lane. Button był już po pięciu wizytach, mając jeszcze jedną przed sobą.
![]() |
![]() |
#112 |
the one
CDRinfo VIP
Tak, ale weź też pod uwagę SC mniej więcej tyle samo razy
![]()
![]() |
#113 | |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Pa rampamer
Zlotowicz
Nie sądzę, żeby drugi raz poświęcili dwie godziny czasu antenowego na przebitki boxów, Kobayashiego pod plandeką i chmur na zmianę
![]()
![]() |
#115 |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
Zapraszam na forum darmeth, skad mozna pobrac wyscig w calosc nagrany z BBC HD720.
Wyscig bardzo ciekawy (po wycieciu fragmentow postojowych). Wielkie brawa dla Buttona, zasluzyl na zwyciestwo. Zdumiewajace jest dla mnie to, jak nieodpowiedzialni sa organizatorzy. Z jednej strony wprowadzane sa roznego rodzaju ograniczenia i technologie majace zwiekszyc bezpieczenstwo kierowcow i ekip w boksach, a z drugiej strony pozwala sie na cyrk pod tytulem "zbieranie czesci bolidow" przez ekipy porzadkowe. Widok jak porzadkowy rzuca sie po torze przed nosem samochodow rozbawil mnie niesamowicie. Pozniej dopiero uswiadomilem sobie, ze ci porzadkowi naprawde ryzykuja zycie. W F1 zginelo wielu kierowcow, ale mam wrazenie, ze bezpieczenstwo wlasnie obslugi toru jest na bardzo niskim poziomie. Jezeli ktos nie widzial: http://www.youtube.com/watch?v=lDNOYkisb6o
![]() |
#116 |
Pa rampamer
Zlotowicz
Jak się nie ma podstawowej koordynacji ruchowej (albo nerwów na wodzy, bo to mogło być spowodowane stresem) i przewraca dwa razy w odstępie pięciu sekund...
![]() |
#117 |
the one
CDRinfo VIP
Potknąć się może każdy. Ale wychodzenie na tor przed jadącymi samochodami (i to w momencie neutralizacji, kiedy wiadomo, że za chwilę będzie dłuższa przerwa) to już idiotyzm.. Ewentualny ciąg dalszy byłby już konsekwencją tej decyzji.
![]() |
#118 |
No, obejrzałem końcówkę. Choć w sumie była to raczej większość GP, w sumie przecież 45 okrążeń. Button - rewelacja, pięknie się przesuwał z końca stawki na początek i to kilka razy. Ale znalazłem coś, co mnie zaintrygowało. W okolicach 45-46 Schumacher szalał, brał wszystkich równo. Z tym, że wyraźnie widziałem, że używał tylnego skrzydła, specjalnie cofałem podgląd, żeby to sprawdzić. A w połowie 46 okrążenia pojawiła się na ekranie informacja od sędziów o możliwości użycia DRS. To jak to jest kurcze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | ||
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Około 3 milionów funtów - tyle kosztują BBC prawa do transmisji jednego wyścigu.
Dlatego, w związku z zapowiadanymi cięciami w budżecie stacji, jest rozważana możliwość rezygnacji z wykupu praw na kolejne sezony - na razie prawa do transmisji wykupione są do 2013 roku. Cytat:
Cytat:
I oby do tego nie doszło.
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
BBC chyba w najlepszy sposob potrafi przekazac piekno F1. Swietna oprawa wizualna, porzadny komentarz, mnostwo informacji.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Roxio 2011 teraz z 3D | zorg | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 6 | 03.09.2011 02:46 |
[Sprzedam] [S] Asus Rampage Formula X48 Oraz Hd 4850 Tanio ! | kerios833 | Kupię/Sprzedam/Zamienię | 0 | 22.04.2009 17:26 |
F1 sezon 2008 | melag | Off topic | 754 | 12.12.2008 19:51 |
Sezon na misia - kopia bezpieczenstwa jak??? | Jarek 73 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 2 | 20.01.2007 13:36 |
Skoki narciarskie - sezon 2004/2005 | andrzejj9 | Off topic | 216 | 22.03.2005 02:48 |