![]() |
Formula 1 - sezon 2011
stary sezon sie zakonczyl
wiec ploty i inne mozna juz na nowy sezon dac ;] http://sport.onet.pl/f1/sprzeciw-fer...wiadomosc.html imo bezsens |
jeszcze trochę i dizelkami 1.3 się będą ścigać. moc max ustala na 150KM. :sciana:
--edycja-- to moj golf będzie miał większą pojemność :ysz: (od tego 1.6) |
10 000 RPM? Jeszcze trochę i bolidy F1 będą z siebie wydawały odgłosy jak auta WRC :P Tyle dobrze, że z Teściową nie będzie wojny jak z Żoną na weekend zajedziemy do rodzinki, bo zawsze ją w F1 denerwuje (nie wiedzieć czemu) ten przyjemny i odprężający dźwięk silników.
Swoją drogą, ponad 450 KM z litra - imponujące :O |
>Jarson
do tej pory było tak, że z 10 okrążeń i spałem. no po prostu ten dźwięk silników kapitalnie relaksował i usypiał. już myślałem że nagrać to na CD i tym co mają problemy ze snem puszczać :taktak: |
Mam tak samo - jeśli formuła była rano, to zwykle nie było siły, żebym w międzyczasie nie zasnął :szczerb:
|
Myślę, że to po prostu 'ciekawość' tego sportu, bo nie raz - zwłaszcza w wygodnym fotelu - zdarzyło mi się część wyścigu przedrzemać ;)
|
Brzmienie rozkręconego do takich obrotów silnika jest piękne.
A przy pięknym drzemać, owszem, można. :] |
Ta ekologia zabije F1.
Z rozżaleniem wspominam piękny dźwięk kręcących sie do 20 tys obrotów 3 litrowych V10-tek. Coś pięknego. 1.6? To tyle co ja mam w osobówce... Jeszcze niedługo wpadną na pomysł montowania silników od kosiarek, albo elektrycznych, bo to jest "eko". Porażka. |
kers juz byl :D
|
F1: wielka fuzja stała się faktem, Kubica w "nowym" zespole
http://sport.onet.pl/f1/f1-wielka-fu...wiadomosc.html Cytat:
To, jaka będzie nazwa zespołu, w sumie mało mnie interesuje (chociaż jeśli miałoby przełożyć się na większe środki i lepszy bolid..), natomiast jeśli bolid będzie wyglądał, jak na tej wizualizacji, to w końcu Kubica będzie jeździł czymś ładnym ;) http://m.onet.pl/_m/4e07ff6c519fb0d7...ba5c5e,0,1.jpg Serio, podoba mi się chyba najbardziej ze wszystkich :) |
Ilość załączników: 1
Czyli co, historia zatoczyła koło? :D
Lotus - Renault z lat 80tych: Załącznik 56213 W tym "nowym" czerwone wstawki psują cały efekt. :| |
Fakt, czerwone wstawki nie pasują najlepiej, ale nie są zbyt widoczne. Stwierdzam, bo dopiero jak o nich wspomniałeś, zwróciłem na nie uwagę ;)
Ale całość mi się podoba :) Dużo bardziej niż ta żółć z zeszłego sezony.. |
a niech i różowy będzie byle by się nie psuł :taktak:
|
Ilość załączników: 4
No to będą dwa lotusy :haha:, a do startu sezonu będzie kłótnia :P. A teraz konkurs z cyklu "znajdź różnicę":
Lotus-Lada-Proton-Renault Kubicy: Załącznik 56216 Załącznik 56217 Lotus-Renault Fernandeza: Załącznik 56215 Tak czy siak, kupa śmiechu przez tych Azjatów. A spece od PR w wyżej wymienionych powinni dostać podwyżkę, bo ile by nie zarabiali to i tak za mało w stosunku do sytuacji którą im zgotowali szefowie. No i tekst Mike Gascoyne-a: Cytat:
Załącznik 56218 też już trochę przegina. Pozostaje tylko Todt. Miejmy nadzieję, że chociaż on ma trochę rozumu w głowie i jakoś to ogarnie. Żeby chociaż jeden sezon nie mógł przebiec w spokoju, to jest niepojęte. |
F1 powinno wskazywać kierunki rozwoju dla aut osobowych, więc jestem jak najbardziej za przepisami mającymi wpłynąć na zmniejszenie poboru paliwa lub opracowaniu nowej jego mieszkanki.
Już nie mogę się doczekać nowinek w 2011. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:47. |