![]() |
jeśli w przyszłym sezonie Kubica nie wróci, to chyba transmisje wrócą na TV4..
|
Skrzynie biegów się sypały dzisiaj. :]
|
Fernando Wielki Pechowiec Alonso :szczerb:
|
hehehehe
nie akurat chodzi o prosta,a nawet dwie |
No co ty!!???
Przecież to normalni szoferzy! szofer nie myśli. Szofer ma jechać. A ze w kółko! - no to co? Jakby myślał - to by zgłupiał, od tego kręcenia się w koło! |
myslalem, ze kierowcy w f1 mysla. bardzo sie pomylilem
|
Od startu, wyścig udany.
Vettel odpadł!!! Wiec teraz już będzie normalna walka. Choć tor, jak wszystkie projekty Tilkiego, tandetny,i bez pomyślunku., |
Jakoś tor w Indiach mnie specjalnie nie urzekł, jak dla mnie ten Tilke, czy jak on się tam pisze, to rutyniarz, ale bez jakiegoś polotu. I co on ma z tymi wjazdami i wyjazdami z boksów?
Za to kurzy się niemiłosiernie i mogą być z tym kłopoty, Barrichello jak zobaczył ścianę kurzu i nie widział, czy ktoś za nią stoi, czy nie, to rozsądnie poleciał w pole. Ale takie jeżdżenie po trawie może się skończyć tak jak u Massy w kwalifikacjach. |
Massa był wściekły. Po wyścigu, "na oczach" kamer, szarpnął Hamiltona za ramię, poklepał, wyciągnął kciuk w górę mówiąc: "well done" i coś dalej w tym stylu. Po jego minie było widać, że myślał dokładnie odwrotnie. :klotnia:
EDIT: |
W porównaniu z poprzednimi wyścigami ten był słaby. Jedyne atrakcje to uczący sie latać Schumacher i jak zwykle niezawodny Hamilton, który przypieprzył w Masse :)
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
My nic, bo oglądaliśmy z zainteresowaniem. :P
I, moim zdaniem, wyścig nie był nudny. :nie!: Przynajmniej dla mnie, bo nie interesowałem się liderem, tylko tymi co za nim jadą. :> |
No co wy???
Wyścig trwa, a wy nic :) Prawdę mówiąc, doprowadzili do tego, ze wyścig jest nudny, a jeżeli nie ma kolizji, albo wypadku, to nie ma co oglądać !!! Wielka zaleta transmisji polsatowej :) brak Zientarskiego i Borowczyka !!! |
Jeżeli Robert powróci do formy sprzed wypadku, to bez problemu znajdzie miejsce w teamie lepszym od Renault. Więc ultimatum bym się nie przejmował ;)
Tymczasem Renault przygotowyje dla Kubicy bolid R29, w którym będzie mógł swobodnie testować. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:37. |