![]() |
Ja miałem to szczęście, że oglądałem po przerwie :D
To co najlepsze mnie nie ominęło :) |
Piękna była końcówka, piękne było to, w jakim stylu Button pokonał Vettela, piękne było to, że Schumi wywalczył czwartą pozycję. Była też cała masa inych pięknych fragmentów, warto było czekać (szczególnie, jak miało się w międzyczasie czym zająć, bo w innym wypadku można sobie było odparzyć skórę na kanapie) :spoko:
|
No i co?
Piękny wyścig się zrobił :spoko: A sama końcówka niesamowita :taktak: |
Gdybym oglądał, a nie słyszał w tle to bym się chyba lekko wkurzył ;)
|
Cytat:
Wszak podczas "czerwonej flagi" czas jest zatrzymany, więc do dwóch godzin wciąż baaaaaaaaaaaaaardzo daleko. :D |
Cytat:
|
To już nie jest F1 - to jakaś składanka ekologiczno-polityczno-eklestonowska, gdzie dziwne pomysły wyeliminowały sport.
Ciągłe zmiany, ograniczenia i inne głupoty wykończą ten cyrk. Niedługo "bolidy" napędzane pedałami (bo ekologia) będą się "ścigały" z prędkością 20 km/h (bo bezpieczeństwo), na ścieżkach rowerowych (bo koszty). |
Długo formuły nie oglądam, ale mam wrażenie, że kiedyś jak tak było, to się jechało. Połowa lądowała na poboczu, ale reszta jechała. I było ciekawie ;)
|
To już nie jest wyścig - i boję się, że pozostanie niedokończony.
|
Żenujący spektakl!
Trochę deszczu i od razu panika. A przecież to ma być wyścig, a nie kawalkada lub zatrzymywanie z byle powodu! |
Zobaczymy... Ale Vetel jest niezły na mokro, więc nic to nie powinno zmienić. Zapuszczam nagrywanie i obejrzę sobie wieczorkiem co się wydarzy...
|
Wygląda na to, że Kanada będzie na mokro. http://img217.imageshack.us/img217/4474/deszczykrd4.gif
:mruga: |
Cytat:
Na laptokach??? :) |
a ja sadze, ze kubica by mocniej punktowal niz obecni kierowcy
wroci w przyszlym sezonie, nie sadze zeby kolejny sezon musial sie leczyc |
Cytat:
Ale to było w telewizji, więc kto chciał, ten widział. :P Zresztą, nie chwaląc się, przewidziałem ten wyczyn. :fiu: http://forum-laptopy.info.pl/viewtop...?p=20604#20604 :czytaj: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:41. |