![]() |
Pierwszy raz oglądałem dzisiaj na Polsat HD i na 40 calowym LCD. Efekt przyznam całkiem zadowalający :)
I fajnie, że bez problemu można np. odczytywać prędkość z kierownicy w bolidzie, wszystkie oznaczenia są bezproblemowo czytelne itp. Zupełnie inaczej się ogląda :) |
Polsat dal d**y koncertowo.
Nie dosyć, ze przerywali transmisje, to jeszcze nie pokazali podium, nie dali skrótu najważniejszych wydążeń, tylko od razu na swój dziadowski płatny Polsat. Jedynym powodem dla którego trzymam te tandetę na TV była właśnie formula 1. Teraz przegięli. Komercja, komercją, ale chamstwo i olewactwo to już za dużo. Jeszcze Borowczyk i Kochański + Zientarski, święta trójca mało inteligentnych, cymbałów nie potrafiąca połączyć obrazu z komentarzem. |
No śmignął. :P
Ale wygrał Button. |
Cytat:
Właśnie go Vettel śmignął na twardszych gumach. |
Już przechodzą na slicki - tor wysycha.
Wracając do rywalizacji w wymianie opon - McLaren oszukiwał - ręka powędrowała nad oponę przed przykręceniem nakrętki. Na moje oko wymiana zajęła im około sekundy dłużej. Ale i tak szybciej niż BBC. |
Potwierdzam, burza nad Warszawą, ale przechodzi.
Ja nie wiem jak oni te koła zmieniają, patrzę od tylu lat i nadal nie łapię, magicy jacyś. :D |
Widać, że chłopaki w formie :)
Na Polsacie Sport Extra coś padło i ucięło transmisję :( Może jakaś burza |
Alonso. :>
Jak na razie wyścig jest na mokro - wszyscy wystartowali na intermediate'ach. Przed wyścigiem odbyła się całkiem fascynująca rywalizacja - wymiana opon, Team McLaren vs. Team BBC. W skład teamu McLarena weszli: Jenson Button i Lewis Hamilton. W skład teamu BBC: Martin Brundle i David Coulthard. Rezultaty: 1. McLaren - 3.2 s. 2. BBC - 6.8 s. |
Trzeba odświeżyć ten temat, bo gdzieś spadł w otchłań.
No to kto wygra dzisiaj? Vettel, czy może Hamilton? |
Hindusi za wszelką cenę starają się uczynić jak najwięcej szumu wokół Indian GP...
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Całkowita strata czasu. |
Eddie miał rację - nie padało.
Ale i tak wyścig był interesujący. Na deser - dziś wieczorem w Top Gear przejazd Vettel'a "budżetowym samochodem". :> |
Wg BBC jutro nad Silverstone pochmurnie i można się spodziewać przelotnych, niewielkich opadów. Taki scenariusz wydaje się być idealny na wyścig, deszcz może rozdawać karty, a jednocześnie nie powinien popsuć wyścigu :)
|
29 lat, a prawie jak 80+
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:41. |