![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#241 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bo to smierdzi od dawna. Sa rozni inzynierowi, jedni lepsi a inni gorsi. Ale malo realne jest, ze az tyle odjezdza. Szczegolnie, ze jego wygrane to dzieki bolidowi a nie umiejetnoscia.
Bolid Vetela w przeciwienstwie do bolidu Webbera odskakuje na pelnym baku a pozniej juz spokojnie...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#242 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vettel może być świetnym kierowcą (i jest), ale są granice możliwości człowieka na tych ultranowoczesnych, nieco przynudnawych torach. Oni nie ścigają się przez las. W każdym z ostatnich wyścigów na pierwszym okrążeniu gość odjeżdża 1,5-2 sekundy od reszty. W Abu Dhabi - mimo, że startował z drugiego pola, mało tego - o ile pamiętam chyba nawet nie wyjeżdżając za bardzo do zewnętrznej przed pierwszym zakrętem był w stanie utrzymać się na prowadzeniu. Tam już nie ma walki jako takiej, jest sprint do mety. Sebastianowi nawet już za bardzo nie chce się udawać, że jest przeszczęśliwy po każdym wyścigu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Roman Barbarzyńca
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() ![]() ![]() |
Nie oglądałem wyścigu w USA, z tego co czytałem, nie było co oglądać.
Brazylii też nie obejrzę, bo na imprezie będę. Specjalnie nie ma już czego oglądać, chyba, że ktoś się rozwali na maksa. Czego nikomu nie życzę. Ale jakby tak Vettel nie wygrał, to by było już coś innego. ![]() Mam nadzieję, że przyszły sezon będzie zupełnie inny, emocjonujący, zaskakujący, z mnóstwem niespodziewanych rozwiązań..... a tak sobie pobujam w obłokach.
![]() |
#244 |
Pa rampamer
Zlotowicz
To prawda, nie było czego. Moment o tyle historyczny, że Vettel jako pierwszy kierowca w historii wygrał osiem razy pod rząd w ramach jednego sezonu. Może i historyczny, ale nie bardziej emocjonujący jak dla piwosza wypicie tysięcznego piwa w swoim życiu
![]() Brazylia jest ciekawa. A jeszcze jakby tak zechciało popadać, oj to byłoby fajnie... To jest idealny wyścig na koniec sezonu, jeżeli jeszcze nie jest wyłoniony mistrz. W obecnej sytuacji oczywiście aż tak interesująco nie będzie, ale i tak sądzę, że obejrzę z przyjemnością. |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Myślałem, że Brazylia za tydzień. Może jednak obejrzę w ten weekend co nie co....
![]() |
#246 |
Pa rampamer
Zlotowicz
Ja na pewno obejrzę, to jeden z tych wyścigów, na które zawsze czekam. Jak na razie prognozy mówią o sporej szansie na deszcz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Kurcze miałem nadzieję, że jednak w takich warunkach Vettel polegnie. Mam nadzieję, że w wyścigu się to stanie. Bardzo dobra pozycja ALO jak na możliwości autka. Kiedy on ostatnio startował z 3 pozycji ?
![]() |
#248 |
Pa rampamer
Zlotowicz
Nie miałem możliwości oglądać kwalifikacji. Jak rozumiem VET na PP, a ogólnie znalazło się także trochę wody na torze. Oby jutro padało, a wcale nie musi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Vet trafil przed kolejna mrzawka. Ot cala tajemnica
![]() W wysigu na mokro go nie widze.
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Oglądałem kilkanaście ostatnich okrążeń. I chyba dobrze, bo jednak nie padało.
Webber mimo iż nie wygrał żadnego wyścigu, znalazł się na trzecim miejscu w generalce. Moim zdaniem nie słusznie. Biorąc pod uwagę jakim bolidem jeździł, powinien się postarać o zwycięstwo, nawet jeżeli miało by to oznaczać staranowanie Vettela. Zawsze uważałem, że to słaby kierowca. I się nie pomyliłem. Alonso - tutaj chyba nikt nie będzie się czepiał, drugie miejsce zdecydowanie zasłużone. Nie wiem dlaczego MAS w tym sezonie jeździł tak słabo. Porównanie ALO vs MAS wychodzi katastrofalnie dla tego drugiego Ferdek zainkasował dwa zwycięstwa, w sumie stał 9 razy na podium. Felipe może się pochwalić jednym trzecim miejscem w całym sezonie. ![]() O kierowcach RedBull'a nie ma co pisać, tam panuje jednostronna nuda. Lotus, ogromna niespodzianka. Zwłaszcza w rękach Kimiego. Potrafili nie raz dać po dupie Mercedesowi i Ferrari. Choć nadal nie lubię tej hybrydy i raczej tak już mi zostanie. ![]() Ciekaw jestem co się stanie z "Hulkiem", jak dla mnie to kierowca, który powinien dostać dobry bolid. Zapowiada się inaczej, po raz kolejny. Koniec dominacji RedBull'a w przyszłym sezonie ?. Jak stanie się inaczej, po raz piąty z rzędu Vettela nie zniosę. Przestanę oglądać ten sport. ![]()
![]() |
#251 |
ZnakJaworznickiegoBikera
A ja uwazam, ze Vet i Web maja podobny poziom. Skad roznica? Bolid.
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Pamietasz Webbera przed przyjściem do RedBulla ? Nie pokazywał nic specjalnego. Dwa sezony w Williamsie, zaraz przed RedBullem. Za partnerów miał Heidfelda i Rosberga. Nie muszę chyba pisać jak się spisywał. Wystarczy napisać, że w sezonie 2006 zdobył 7 punktów. To nie jest szybki kierowca, brak mu "ikry" wyścigowej. Pokazał to kilka razy w tym sezonie. Mnie tam brakować go nie będzie......
![]() |
#253 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Ja go pamietam jeszcze w Minardi i dobre miejsce w debiucie (5)*. Pozniej w Jaguarze gdzie zajal 8-10 miejsce na koniec (po sprawdzeniu 9). W Wiliamsie pamietasz padajace silniki? (Cossworta)*
* szczegolowe dane musialem juz sposilkowac W RBR byl na przegranej pozycji bo to Sebus jest maretingowym liderem i to on ma robic wyniki. Jak myslisz dlaczego taki Riciardo przychodzi a nie ktorys ze zdolnych? Perez, Gutierez, Sutil? Bo sa za dobrzy. Sebus potrzebuje pomocnika a nie konkurenta. Skoro caly swiat mowi, ze to jest niemozliwe ze Vet jezdzi tym samym bolidem co Web. Sytuacje trzeba bylo jakos rozwiazac. No to wezmy slabszego kierowce to bede mowic ale on slaby a o bolidzie nikt juz nie bedzie pamietal.
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Podobno nie będzie już transmisji F1 w Polsacie.
http://www.f1ultra.pl/index.php/wiad...a-si-z-f1.html Mam nadzieję, że ktoś wykupi licencję.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Skoki narciarskie - sezon 2012/2013. | joujoujou | Off topic | 93 | 17.03.2013 21:47 |
F1 sezon 2012 | melag | Off topic | 121 | 08.12.2012 19:47 |
Formula 1 - sezon 2011 | demek | Off topic | 198 | 11.01.2012 21:18 |
Sezon na misia - kopia bezpieczenstwa jak??? | Jarek 73 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 2 | 20.01.2007 13:36 |
Formuła 1 - sezon 2006 - Robert Kubica. | joujoujou | Off topic | 362 | 22.10.2006 21:30 |