![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Też się tego obawiam.
![]() Będą dwa wyścigi - w jednym będzie jechał sebuś, w drugim toczyć się będzie interesująca walka.
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Roman Barbarzyńca
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() ![]() ![]() |
Panowie w studio stwierdzili, że Sebuś tak czy owak będzie starał się wygrać ze wszystkich sił. Nie będzie kolegą, i nie da wygrać komuś innego. Przecież nie potrzebuje zwycięstwa. Jest szansa, że Hamilton go staranuje przy pierwszym zakręcie......
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Zlotowicz
Siadamy i oglądamy.
|
|
|
|
#4 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale wieje nuda....
Pykniete z moto defy
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Rzeczywiście, były dwa wyścigi. Jak napisał wcześniej kolega Joujoujou.
Ogólnie poza kilkoma manewrami wyprzedzania wyścig był nudny. Czy mi się zdaje.......
|
|
|
#6 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Bylo tak nudno, ze powaznie sie zastanawialem nad ogladaniem powtorki boksu...ktory ogladalem kilka godzin wczesniej...
Zdanie zmienilem ok 40 okrazenia jak sie zapowiadalo, ze kilku bedzie prowac jechac na jednych gumach do konca... ...tyle, ze dalej zaluj iz nie puscilem boksu
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
Zlotowicz
Ja nie żałuję. Nie cierpię boksu.
|
|
|
|
#8 |
|
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Również wolę sporty motorowe. Lecz do końca sezonu, nie wiem czy jest jeszcze sens oglądać F1. Chyba, że gdzieś popada. Vettel jest w stanie wygrać wszystkie wyścigi które zostały.
|
|
|
#9 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
a tyle razy byli dzisiaj w boksach...
![]() a jeden taki nawet na samym koncu... a final taki, ze sebusiowi nawet powiedzieli, ze nie ma czasu dnia... A bedac powaznym. RB dostanie kare za jego bączki, to jest jawna kpina. Moge go nie lubiec ale bez przesady. Rzecz wczesniejsza. Z dupy "kazuja" jednemu zjechac mimo braku problemow, drugi nagle moze jechac pare kolek...WTF?! (i znow) A podobno Adrian Newey odchodzi z RBR...
|
|
|
|
|
#10 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Bączkom się nie dziwię, cieszył się z czwartego tytułu. Już nikt tam nie jechał, nie stworzył w ten sposób żadnego zagrożenia.
Myślę, że tam musiały być rzeczywiste problemy z alternatorem - raczej nie groziło Webberowi dogonienie Vettela, zespół nie miał żadnego interesu rezygnować z punktów. Dwa spostrzeżenia po wyścigu: po pierwsze, ależ tam jest smog; po drugie, mimo wszystko szkoda, że GP Indii wypada z kalendarza. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Jak ma byc zawsze tak nudno to calkiem dobrze...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
He, widzieli koledzy złość Vettela po kwalifikacjach ? Czy one przypadkiem nie przesadza ?
Może mu nie powiedzieli, że tytuł już ma i mają....
|
|
|
#13 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Vettel najwyraźniej chce sprawdzić, na jak wiele może sobie pozwolić... Jak w ubiegłym tygodniu broniłem jego bączki z okazji 4. tytułu, wykonane na prostej startu-mety kiedy już wszyscy sobie stamtąd pojechali, tak za dzisiejsze powinien moim zdaniem dostać normalną, regularną karę. Dzisiejszy jubileusz nie jest już taki ważny, to raz, a poza tym zadymianie toru kierowcom zbierającym sobie spokojnie gumę to już przesada.
Z niecierpliwością czekam na następny sezon, po wyłączeniu nieustannej przewagi Vettela reszta wyścigów naprawdę ostatnio jest ciekawa. Dziś może umiarkowanie, ale nie było źle. No i nie ukrywam, brak mi wyścigów wiosennych, gdzie jest dużo większa szansa na deszcz
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Vet nie dostal kary za baczki. Dostal za to, ze nie dojechal pitu...bo zostawil auto na mecie przeciez.
Pykniete z moto defy
|
|
|
|
|
#15 |
|
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Oglądałem dzisiaj wyścig, kilka wniosków mi do głowy wpadło.
Apropos Ferrari, pierwsza połowa wyścigu, Massa jechał na tyle, ile pozwala bolid. Dziwnie nawet był szybszy od Ferdka. Druga połowa, no cóż, Ferdek miał nawet najlepszy czas okrążenia wyścigu. Ale na tych oponach to nie zaskoczenie. Choć gdyby Vettel'a nie powstrzymywano, zapewne na samych felgach by zrobił "best-lap" Kolejne apropos Vettel'a, zaczyna mi się to wszystko wydawać "interesujące". Rozumiem dominację, rozumiem najlepszy bolid w stawce, ale żeby po 15 okrążeniach mieć 20 sekund przewagi na kolegą z zespołu ? Przecież oni mają ten sam bolid - oficjalnie. Nie ma takiej opcji, aby talentem robić takie cuda. Koniec i kropka. Negatywnie po raz drugi Hamilton, miałem wrażenie, że jedzie zbyt ostrożnie. To nie pasuje do niego. Nie lubię kierowców Mercedesa (mam do tego prawo), ale dziwnie Rosberg ostatnio prezentuje się o wiele lepiej. Kimi dzisiaj zrobił to, co powinien. Wypadł na pierwszym zakręcie, szukał tego kontaktu - takie mam wrażenie, wcale się nie dziwię. Szkoda mi go będzie w sytuacji, gdy Ferrari po raz kolejny będzie miało bolid do dupy. Co jest bardzo możliwe. ![]() Potrafią od czterech lat opowiadać, że nie mają najlepszego autka na ostatni sektor na tym torze. No to ku..a czy nie można z tego czegoś wywnioskować ? Typowe inżynieryjne podejście narodu włoskiego. A że oni są inteligentni inaczej...... Mam jakieś negatywne podejście do pana Grosjean'a, o ile na początku sezonu jakoś mnie nie interesował, teraz przestałem go oficjalnie wspierać w jakiejkolwiek sprawie. Może dlatego, że nie lubię tego narodu. Nie powinienem w zasadzie o tym pisać, ale co mi tam.......Choć to raczej wina tego niedorośniętego zespołu ***8222;Lotus-Renault-Clear***8221; i jakieś inne kosmetyki***8230;***8230; Bez awarii, Vettel wygra dwa ostanie wyścigi, bo on lubi klasyfikacje wszechczasów.
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Skoki narciarskie - sezon 2012/2013. | joujoujou | Off topic | 93 | 17.03.2013 22:47 |
| F1 sezon 2012 | melag | Off topic | 121 | 08.12.2012 20:47 |
| Formula 1 - sezon 2011 | demek | Off topic | 198 | 11.01.2012 22:18 |
| Sezon na misia - kopia bezpieczenstwa jak??? | Jarek 73 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 2 | 20.01.2007 14:36 |
| Formuła 1 - sezon 2006 - Robert Kubica. | joujoujou | Off topic | 362 | 22.10.2006 21:30 |