![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#166 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bedzie wesolo bo jest w uj za cieplo
![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#167 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obyś miał rację.
![]()
![]() |
![]() |
#168 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Kara dla Romana to jakas kpina!
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
Też tak uważam.
![]() Ale końcowe rezultaty (powiedziałbym) zadowalające - lepiej byłoby gdyby 1 z 2 się zamienili. ![]()
![]() |
![]() |
#170 |
Roman Barbarzyńca
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() ![]() ![]() |
Zasypiałem na wyścigu.
![]() Typowe Wągry. ![]() Zaskakująco dobrze Mercedes, a tyle się Hamilton napłakał że będzie tak źle. No biduś jeden.... ![]() Mam nadzieję że nudne wyścigi się skończyły w tym sezonie. Bo było ich parę. ![]()
![]() |
#171 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Nudne było ostatnie 20 okrążeń, wcześniej mogło być. Oglądałem wyścig w słabej jakości, bo na starym telewizorze, chociaż mogłem go przecież nagrać i obejrzeć w HD na kompie - oj, jednak człowiek się przyzwyczaja do dobrego, brakowało szczegółów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Wyścig byłby ciekawy, gdyby kierowcy mieli miejsca do wyprzedzania. DRS na tej prostej nie sprawdzał się zupełnie. Jak powiedział zresztą Vettel po wyścigu - to taki tor na którym wyprzedzanie jest bardzo ryzykowne. Można bardzo łatwo utknąć za kimś i stracić wiele sekund.
U nas taki wyścig nazywa się "pielgrzymką". ![]()
![]() |
#173 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Niezłe zamieszanie na urlopie.
![]() Kogo obstawiacie jako kolegę Sebusia na sezon 2014 ? Ja stawiam na D. Ricciardo. Z jednym wyjątkiem, jak Kimas nie będzie dalej w terminie dostawał kasy, to może być różnie. Innej opcji nie widzę. Wiem, kolegują się z Sebusiem (jakieś to dziwne, giejem zalatuje, choć Kimas chyba lubi babki jednak). Zatrudnić starego kierowcę, no nie wiem. Moim zdaniem Ricciardo to dobra opcja. Najlepsze jajca są w Ferrari. Ferdziu na urodziny zażądał lepszego autka. Też bym tak zrobił. Ale markizowi się to nie spodobało, i dostał opierd..... Jak się Ferdziu obrazi, to potrafi do jakiegoś Saubera odejść, a oni kapitulują jak dotąd..... ![]()
![]() |
#174 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
No cóż, zapowiadało się fajnie, kibicowałem aby DiResta utrzymał PP. Szkoda.
Mam nadzieję, że jutro będzie padać. Co do Ferrari, 9 i 10 pozycja. Żenująca strategia. Na miejscu ALO i MAS nie czekał bym na nowy kontrakt, tylko opuścił ten zespół. ![]()
![]() |
#175 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Alonso sie nigdzie nie wybiera. Czeka spokojnie na Kubice. O ile bedzie mogl w ogole wrocic do F1.
Wyscig calkiem ok, szkoda, ze jednak nie popadalo. RB uratowalo zmniejszenie skrzydla i pojscie tym na calosc. Na innych torach juz tak zrobic nie beda mogli. Zapowiada sie ciekawa druga czesc sezonu. Alonso mistrz startu, gdyby przesunal sie o jeszcze jedna do przodu to by juz sebus tak nie odjechal. Nie wiem jak mogli tak spitolic kwalifikacje. Massa zle trafil na starcie, gdyby poszedl na zewnetrzna moglby zyskac kilka miejsc. Kara dla Pereza sluszna, opoznil skret celowo zeby wywiezc Grojana. Natomiast kara dla maldonado to przesada, tam byl kontakt i dopiero polecial w di Reste.
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Kurcze, Ferdek dzisiaj pokazał klasę. Po drugim pitstopie, miał niecałe 7 sekund straty do Vettela. To była szansa na atak, tyle że bolid Ferrari na twardej mieszance był dużo wolniejszy od RedBulla.
![]() Ale postęp jest, na Monza musi być zwycięstwo. ![]() Ogólnie wyścig dosyć fajny, bez fajerwerków. Mogło popadać.
![]() |
#177 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Czyli nie padało, a wygrał Vettel - nie mogłem oglądać i dzięki tym informacjom na szczęście tego mocno nie żałuję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Monza, "świątynia prędkości". RedBull nie dawał sobie tutaj specjalnie rady.
Od tego roku mamy inaczej. Na starcie będzie się ścigało: 1. S.Vettel Red Bull 1:23.755 2. M.Webber Red Bull 1:23.968 3. N.Hulkenberg Sauber 1:24.065 4. F.Massa Ferrari 1:24.132 5. F.Alonso Ferrari 1:24.142 6. N.Rosberg Mercedes 1:24.192 7. D.Ricciardo Toro Rosso 1:24.209 8. S.Perez McLaren 1:24.502 9. J.Button McLaren 1:24.515 10.J.E.Vergne Toro Rosso 1:28.050 Dwa pierwsze miejsca mogą być realne, choć Webber tradycyjnie spierdzieli start. Hulkenberg z całym szacunkiem dla tego sympatycznego człowieka, jak skończy w punktach to będzie dobrze. Moja opcja na wyścig: 1. Vettel 2. Alonso 3. Webber Mam nadzieję, że tak nie będzie. Choć biorąc pod uwagę formę RedBull'a w dzisiejszych czasach, mają pakiet na każdy tor. Gdzie są inni inżynierowie ? Czy tylko napój energetyczny ma patent na F1 ? ![]()
![]() |
#179 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
Może być ciekawie - pada deszcz.
![]()
![]() |
![]() |
#180 |
Roman Barbarzyńca
![]() ![]() ![]() |
Mam nadzieję, że pewien RedBull nie dojedzie do mety...
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Skoki narciarskie - sezon 2012/2013. | joujoujou | Off topic | 93 | 17.03.2013 21:47 |
F1 sezon 2012 | melag | Off topic | 121 | 08.12.2012 19:47 |
Formula 1 - sezon 2011 | demek | Off topic | 198 | 11.01.2012 21:18 |
Sezon na misia - kopia bezpieczenstwa jak??? | Jarek 73 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 2 | 20.01.2007 13:36 |
Formuła 1 - sezon 2006 - Robert Kubica. | joujoujou | Off topic | 362 | 22.10.2006 21:30 |