![]() |
Rozpoczęła się operacja wybudzania Schumachera.
Tymczasem Eddie Irvine walczył z rekinem. :wow: http://www.bbc.co.uk/news/uk-northern-ireland-25969372 |
Bernie odchodzi? :O
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Rozpoczęła się konferencja. :tv:
Kto nie ma BBC - idzie na TVN24. :czytaj: |
BBC News podaje, że Schumacher przeszedł operację neurochirurgiczną. W niedługim czasie (przed południem) ma się odbyć konferencja prasowa z udziałem przedstawiciela szpitala, w którym przebywa Schumacher.
Obyśmy usłyszeli dobre wieści. |
Cytat:
Cytat:
|
|
Przyszły rok może być ciekawy. Tyle, że pozostają te "zastrzeżenia co do jakości komentarza". Jak mam okazję oglądać relację ze Sky, to tam ma to sens - komentator przed wyścigiem chodzi po padoku, podchodzi do kolejnych kierowców i innych osób, które witają się z nim jak ze starym kumplem, zagaduje, wygląda niemal jak gospodarz, a nie dziennikarz-gość. U nas może i Borowczyk by tak robił, tylko ma jeden problem - oglądając wyścig tak samo jak my, na ekranie telewizora, nie bardzo ma jak.
W otwartej telewizji naprawdę nie ma już czego oglądać. Mogę wymienić na palcach jednej ręki to, co mnie interesuje - Ranczo (choć to akurat przez VOD oglądam, nierzadko płacąc za obejrzenie odcinka przed premierą), skoki, F1. No i dwa palce zostały wolne... |
Solorz też zauważył, że to przestało być ciekawe?
|
Podobno nie będzie już transmisji F1 w Polsacie.
http://www.f1ultra.pl/index.php/wiad...a-si-z-f1.html Mam nadzieję, że ktoś wykupi licencję. |
Ja go pamietam jeszcze w Minardi i dobre miejsce w debiucie (5)*. Pozniej w Jaguarze gdzie zajal 8-10 miejsce na koniec (po sprawdzeniu 9). W Wiliamsie pamietasz padajace silniki? (Cossworta)*
* szczegolowe dane musialem juz sposilkowac W RBR byl na przegranej pozycji bo to Sebus jest maretingowym liderem i to on ma robic wyniki. Jak myslisz dlaczego taki Riciardo przychodzi a nie ktorys ze zdolnych? Perez, Gutierez, Sutil? Bo sa za dobrzy. Sebus potrzebuje pomocnika a nie konkurenta. Skoro caly swiat mowi, ze to jest niemozliwe ze Vet jezdzi tym samym bolidem co Web. Sytuacje trzeba bylo jakos rozwiazac. No to wezmy slabszego kierowce to bede mowic ale on slaby a o bolidzie nikt juz nie bedzie pamietal. |
Cytat:
|
A ja uwazam, ze Vet i Web maja podobny poziom. Skad roznica? Bolid.
|
Oglądałem kilkanaście ostatnich okrążeń. I chyba dobrze, bo jednak nie padało.
Webber mimo iż nie wygrał żadnego wyścigu, znalazł się na trzecim miejscu w generalce. Moim zdaniem nie słusznie. Biorąc pod uwagę jakim bolidem jeździł, powinien się postarać o zwycięstwo, nawet jeżeli miało by to oznaczać staranowanie Vettela. Zawsze uważałem, że to słaby kierowca. I się nie pomyliłem. Alonso - tutaj chyba nikt nie będzie się czepiał, drugie miejsce zdecydowanie zasłużone. Nie wiem dlaczego MAS w tym sezonie jeździł tak słabo. Porównanie ALO vs MAS wychodzi katastrofalnie dla tego drugiego Ferdek zainkasował dwa zwycięstwa, w sumie stał 9 razy na podium. Felipe może się pochwalić jednym trzecim miejscem w całym sezonie. :sciana: O kierowcach RedBull'a nie ma co pisać, tam panuje jednostronna nuda. Lotus, ogromna niespodzianka. Zwłaszcza w rękach Kimiego. Potrafili nie raz dać po dupie Mercedesowi i Ferrari. Choć nadal nie lubię tej hybrydy i raczej tak już mi zostanie. :) Ciekaw jestem co się stanie z "Hulkiem", jak dla mnie to kierowca, który powinien dostać dobry bolid. Zapowiada się inaczej, po raz kolejny. Koniec dominacji RedBull'a w przyszłym sezonie ?. Jak stanie się inaczej, po raz piąty z rzędu Vettela nie zniosę. Przestanę oglądać ten sport.:ysz: |
Vet trafil przed kolejna mrzawka. Ot cala tajemnica :)
W wysigu na mokro go nie widze. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:08. |