Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Formuła 1 - sezon 2013. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/formula-1-sezon-2013-a-92210/)

rcobex 24.03.2013 18:32

Cytat:

Napisany przez demek (Post 1246071)
Alonso chyba mialby dzis szanse, Massa spitolil.
Co Fernando zrobil nie wiem bo kablowka nie dzialala do 9 kolka ;s

Drugi zakręt, zaraz po starcie. ALO delikatnie uderzył w tylne koło Sebusia. Ze spojlera iskry się sypały, mimo to zespół kazał mu zostać na torze. Zaraz po przejechaniu linii start/meta w bolidzie ALO spojler się urwał i wpadł pod bolid. Zaparkował w piasku i po wyścigu.

demek 24.03.2013 18:42

Dzieki za info po podczas wyscigu i z pozniejszych opisow na portalach dowiedzialem sie tylko tyle, ze Alo wjechal sebusiowi w kufer ;-)

joujoujou 24.03.2013 18:45

Sebuś tymczasem potwierdził swą wolę walki po trupach. I co się dziwić, że bywa nielubiany? :kreci_gl:

demek 24.03.2013 18:49

Jestem ciekawy tylko jak przekazali Webberowi, ze ma przegrac z sebusiem. Nie wierze, ze nagle sie zrobil wolniejszy. Mercedes to rozwiazal bardzo prosto.

joujoujou 24.03.2013 18:53

Mnie to wyglądało tak jakby jednak nikt mu nie przekazał - cały czas radiem obu gadali, by utrzymali kolejność.

A tuż po całej przepychance Horner opieprzył sebusia przez radio, że to było "silly".

Tak jakby po prostu Webber odpuścił według odwiecznej zasady - "mądry głupiemu ustąpi". :D

Jarson 24.03.2013 19:48

I tak to wyglądało, bo obaj dostali komunikaty, przy czym tylko Vettel był w nim opieprzony, natomiast Webbera pochwalili.

Obie bratobójcze walki były najciekawsze, przerwanie ich bardzo mnie zasmuciło... A już najbardziej przydałoby się Vettelowi rozpieprzyć oba Red Bulle na dwa okrążenia przed metą - może dałoby mu to trochę do myślenia, bo jak kierowcą jest świetnym, tak mocno niepokornym...

joujoujou 25.03.2013 14:43

Cytat:

Napisany przez Jarson (Post 1246080)
[...] A już najbardziej przydałoby się Vettelowi rozpieprzyć oba Red Bulle na dwa okrążenia przed metą [...]

O, to to!

Już sobie wyobrażam jakiej piany Horner z Newey'em by dostali... :D

rcobex 27.03.2013 19:48

Ciekawe kto przyjdzie na miejsce Webber'a po jego odejściu. Kto będzie tak głupi aby jeździć z Sebusiem ? Stawiam na jakiegoś młodziaka.

Jarson 27.03.2013 22:05

Możesz mi nie wierzyć, ale mnie by nawet Vettel i to, że będę zawsze w jego cieniu nie przeszkadzało, gdyby mi RedBull zaproponował miejsce w bolidzie - a nie jestem już takim znowu młodziakiem, mam ze trzy lata więcej niż Sebastian :haha:

rcobex 27.03.2013 22:10

Cytat:

Napisany przez Jarson (Post 1246589)
Możesz mi nie wierzyć, ale mnie by nawet Vettel i to, że będę zawsze w jego cieniu nie przeszkadzało, gdyby mi RedBull zaproponował miejsce w bolidzie - a nie jestem już takim znowu młodziakiem, mam ze trzy lata więcej niż Sebastian :haha:

Ja bym tak nie chciał. Trzeba mieć w życiu jakieś priorytety. A nie robić na kogoś. :P

demek 27.03.2013 22:16

Ja nie mam problemu, za duzy jestem do F1 :D

Prezesik 27.03.2013 22:19

Cytat:

Napisany przez rcobex (Post 1246568)
Ciekawe kto przyjdzie na miejsce Webber'a po jego odejściu. Kto będzie tak głupi aby jeździć z Sebusiem ? Stawiam na jakiegoś młodziaka.

Gdzie można się zgłaszać?

Reetou 27.03.2013 22:19

Oj tam, oj tam...

Nie będziemy się przecież spierać o te kilkanaście kilogramów :D

grzeniu 27.03.2013 22:56

Milion/y $ każdego przekonują.

Jarson 27.03.2013 23:16

Cytat:

Napisany przez rcobex (Post 1246590)
Ja bym tak nie chciał. Trzeba mieć w życiu jakieś priorytety. A nie robić na kogoś. :P

A Ty wiesz, jakie ja mam czasy w grze F1 po wyłączeniu wszystkich wspomagajków? Zapewniam Cię, że jedyne, co musiałbym przełknąć to dublowanie mnie przez kompana z zespołu co jakieś 10-15 okrążeń :P

Cytat:

Napisany przez Prezesik (Post 1246596)
Gdzie można się zgłaszać?

Mają siedzibę w Milton Keynes (hrabstwo Buckinghamshire). Przejeżdżałem nawet kiedyś nieopodal - to jest zaraz przy M1. Dokładnego adresu nie zmam, ale myślę, że gdybyś zadzwonił do Webbera, to Ci poda bez większych ceregieli. Tylko mu nie mów, że chodzi o posadę drugiego kierowcy w zespole! Wtedy może Ci nie powiedzieć ;)

Cytat:

Napisany przez grzeniu (Post 1246611)
Milion/y $ każdego przekonują.

No w tym wypadku mnie by raczej przekonały. To nie jest kwestia przyjęcia potężnej sumy za jakieś niemoralne zachowanie, a przełknięcia faktu, że trzeba współpracować i - niestety - pracować na pierwszego kierowcę. Zobaczcie zresztą, że nie jest tak źle - Webberowi nikt podczas wyścigu nie kazał ustąpić dla Vettela, słowem się nie wtrącali (co prawda nie słyszymy wszystkich rozmów, ale realizator taki dialog na pewno by puścił). Mało tego, to Vettel zebrał opieprz, a Webber - pochwałę. Nie widzę w zachowaniu zespołu wobec drugiego kierowcy nic złego.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:37.