![]() |
Kawałki bolidów były przecież - jeden rozbity (Williams chyba?) no i Kiimi troszkę swój pokancerował.
Ale krwi faktycznie nie było. :D A rugby sobie wczoraj z przyjemnością oglądałem. :tv: |
Cytat:
|
Która połowa? :pytanie:
:) |
Cytat:
Nie wyraziłem się jasno, fakt.:) |
No nie zrozumieliśmy się. :D
|
GP Bahrajnu.
Jutro 13.00 kwalifikacje. Wyścig w niedzielę o 14.00. Pierwsza sesja treningowa: 1. Massa 2. Alonso 3. Rosberg Druga sesja: 1. Raikkonen 2. Webber 3. Vettel Pierwsza dziesiątka zmieściła się w 0,9 sekundy. |
Zaczynam się zastanawiać nad wygraną Vettela. Raikkonen raczej w wyścigu szans na wygraną nie ma, a treningi pokazują, że Red Bulle na torze radzą sobie bardzo dobrze. Jeszcze jutro zobaczymy, czy to się potwierdzi...
|
Jedyną opcją na walkę na tym torze z Vettelem ma właśnie Kimi lub Ferdek, właśnie ALO w tym sezonie ma naprawdę dobry bolid. Mercedesy zeżrą opony, gdyby nie to, Hamilton w wyścigu mógłby coś zdziałać.
|
Trzeci trening:
1. Alonso 2. Vettel 3. Webber Typy na dzisiaj ? :> Szlak mnie trafia, ale wydaje mi się, że Sebuś jutro pojedzie z PP. Oby tylko tak się nie skończyło. :sciana: |
No i Rosberg wygrał, który zapewne nawet podium nie dowiezie w wyścigu.
Nie ukrywam - nie lubię go. :rotfl: Jutro stawiam na walkę VET - ALO. Chyba, że nastąpią nieprzewidziane wypadki.:> |
Nie wiem, jak on to robi, ale Vettel nie miewa nieprzewidzianych wypadków. A Alonso zdecydowanie ich nie życzę :]
|
Nie chce mi się oglądać jak Vettel wygrywa. RedBull za chwilę zdubluje całą stawkę.
McLaren całkiem OK, Lotus będzie na podium. :) Ferrari nie dość że zepsuty DRS to jeszcze dziury w oponach, zero tempa. Gdzie ta szybkość z treningów ? |
Wkraczamy w "pielgrzymkową" część sezonu. Nie ma się co oszukiwać, będzie nudniej, chyba, że popada.
Tor w Hiszpanii pod Barceloną nie należy do "widowiskowych". Pierwsza sesja treningowa (tor był mokry, pod koniec przesychał): 1. F.Alonso 2. F.Massa 3. J.E.Vergne Druga sesja: 1. S.Vettel 2. F.Alonso 3. M.Webber Jakieś typy na sobotę i niedzielę ? :taktak: |
Nikt nie pisze, to może ja pierwszy. Wygra Vettel. k***a
Obstawiam, że żaden z Mercedesów nie stanie na podium. Mimo świetnej sesji kwalifikacyjnej. Co do ALO, mam coraz większe wątpliwości w jego dzisiejsze podium, kolejny rok i znowu Ferrari nie ma tępa które obiecują. Czarnym koniem może być RAI. |
Bernie stawia swą (niemałą) kasę na Fernando.
Przekonamy się, czy miał rację. :tv: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:13. |